vagosvts7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω ps4, Xbox one, switch, αλλά αυτές τις μέρες έχω κολλήσει με το psc λόγου ρετρό gaming μέσου RetroArch, mame, N64, snes, mega drive, dreamcast, psp κτλ.. Έχω περάσει autobleem σε microsd 64gb class10 με αντάπτορακι usb γιατί η κονσόλα δεν έχει θήρα για sd κάρτες .. Την έκανα fat32 και τη διάβασε κανονικά.. Δύο στικακια 16gb το ένα usb 2 και το άλλο usb 3 δεν τα διάβασε μέσω autobleem .. Δοκίμασα 2 joystick σε ένα καλώδιο που είχα πάρει για το pc(παρόμοια με αυτά https://www.e-shop.gr/gembird-jpd-udv2-01-double-usb-dual-vibration-gamepad-p-PER.585334 ) και τα διάβασε κανονικά, δηλαδή δεν έχω θέμα με την μια θήρα που είναι πιασμένη, γιαυτό και χρησιμοποίησα το autobleem αν και φίλος μου με το autobleem του διαβάζει κανονικότατα το usb hub που έχει .. Δοκίμασα πάλι μέσω 8Bitdo το joystick του ps4 και το διάβασε κανονικά.. Κάποια games πάντως ενώ μου τα βρίσκει, δεν μου βρίσκει τους cores, ενώ τους έχω όλους περασμένους, κάτι θα γίνεται λογικά με το directory.. Πάντως όποιος την έχει τρέλα με τα ρετρό games και παίζει mame στο pc, ας ρίξει μια ματιά στην κονσόλα.. Το παρακάτω βιντεακι είναι για τους μερακλήδες που θέλουν να έχουν τα εξώφυλλα για όλες τις rom που έχουν περάσει για το RetroArch.. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από vagosvts7 2
TUPAC Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Εμένα που το autobleem μου αναγνώριζε φλασάκι 16GB 2.0 USB SANDISC για κάποιο καιρό και μετά στα ξαφνικά τίποτα;;!! Ακόμα κι αν τα κάνω από την αρχή όλα, πάλι τίποτα. Για 3 μήνες έπαιζε κανονικά. Υ.Γ. Κι εγώ έχω κατεβάσει τα εξώφυλλα.
vagosvts7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, TUPAC είπε Εμένα που το autobleem μου αναγνώριζε φλασάκι 16GB 2.0 USB SANDISC για κάποιο καιρό και μετά στα ξαφνικά τίποτα;;!! Ακόμα κι αν τα κάνω από την αρχή όλα, πάλι τίποτα. Για 3 μήνες έπαιζε κανονικά. Υ.Γ. Κι εγώ έχω κατεβάσει τα εξώφυλλα. Δοκίμασε να περάσεις το bleemsync φίλε που έχει καλύτερη υποστήριξη σε usb !! και εδώ είναι τα τρία hack που μπορούμε να περάσουμε στο playstation classic https://psclassicmods.com/ Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από vagosvts7
VasKag Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Εγω εχω περασει το bleemsync payload για την υποστηριξη otg, και χρησιμοποιω το autobleem.
Gerara_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Εχει δοκιμασει καποιος να παιξει nba live 98/99 ή 2000; Εψαξα σε διάφορα sites αλλα δεν βρηκα αν παιζουν κανονικα ; Καπου ειδα οτι το nba live 2000 κολλαει στην αρχικη οθόνη. Μονο το nba jam καταλαβα οτι τρεχει κανονικά. Ευχαριστώ
Gerara_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Τελικα εβαλα την τελευταια εκδοση autobleem 0.9 και περασα τα nba live. Ολα εμφανιζονται με πολλα pixels και η αναλυση δεν ειναι καθολου καλη. Εψαξα για ρυθμίσεις αλλα δεν βρηκα κατι. Εχει βρει καποιος λυση για τα συγκεκριμενα games; Το retroarch ειναι κατι διαφορετικο απο το retroboot;
Dinos19851 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Το καλωδιο otg τι ακριβως κανει; χρειαζεται; Στις 17/2/2020 στις 8:14 ΜΜ, vagosvts7 είπε Έχω ps4, Xbox one, switch, αλλά αυτές τις μέρες έχω κολλήσει με το psc λόγου ρετρό gaming μέσου RetroArch, mame, N64, snes, mega drive, dreamcast, psp κτλ.. Έχω περάσει autobleem σε microsd 64gb class10 με αντάπτορακι usb γιατί η κονσόλα δεν έχει θήρα για sd κάρτες .. Την έκανα fat32 και τη διάβασε κανονικά.. Δύο στικακια 16gb το ένα usb 2 και το άλλο usb 3 δεν τα διάβασε μέσω autobleem .. Δοκίμασα 2 joystick σε ένα καλώδιο που είχα πάρει για το pc(παρόμοια με αυτά https://www.e-shop.gr/gembird-jpd-udv2-01-double-usb-dual-vibration-gamepad-p-PER.585334 ) και τα διάβασε κανονικά, δηλαδή δεν έχω θέμα με την μια θήρα που είναι πιασμένη, γιαυτό και χρησιμοποίησα το autobleem αν και φίλος μου με το autobleem του διαβάζει κανονικότατα το usb hub που έχει .. Δοκίμασα πάλι μέσω 8Bitdo το joystick του ps4 και το διάβασε κανονικά.. Κάποια games πάντως ενώ μου τα βρίσκει, δεν μου βρίσκει τους cores, ενώ τους έχω όλους περασμένους, κάτι θα γίνεται λογικά με το directory.. Πάντως όποιος την έχει τρέλα με τα ρετρό games και παίζει mame στο pc, ας ρίξει μια ματιά στην κονσόλα.. Το παρακάτω βιντεακι είναι για τους μερακλήδες που θέλουν να έχουν τα εξώφυλλα για όλες τις rom που έχουν περάσει για το RetroArch.. Το καλωδιο otg τι ακριβως κανει; χρειαζεται;
VasKag Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Ελευθερώνει την δεύτερη θύρα που έβαζες το στικάκι έτσι ώστε να μπει και το δεύτερο χειριστήριο
Gerara_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Εχει καταφέρει καποιος να παιξει τα nba live χωρις κολληματα και παραμορφωμένα γραφικα.;Χρησιμοποιώ autobleem.
kajwbtfe Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, Gerara_ είπε Εχει καταφέρει καποιος να παιξει τα nba live χωρις κολληματα και παραμορφωμένα γραφικα.;Χρησιμοποιώ autobleem. Δοκίμασες να το τρέξεις από το Retroarch?Βασικά έχεις φτιάξει στικάκι μόνο με autobleem ή έχεις και με Retroarch?Αν έχεις και με Retroarch δοκίμασε να το τρέξεις από κει. 1
Gerara_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Εχω και retroarch. Δεν παίζει καλά ούτε από εκεί
offside Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 καλημέρα .χρόνια πολλά με υγεία σε όλο το κόσμο. μου φερανε ένα playstation classic αλλά δεν έχω usb στη τηλεόραση για να πάρω ρεύμα.Αν το συνδέσω σε μια μπριζα κανονική με μπριζακι θα δουλέψει; ευχαριστώ και συγνώμη αν το έγραψα σαν απάντηση σε κάποιον απλά δεν ήξερα .
infdi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, offside είπε καλημέρα .χρόνια πολλά με υγεία σε όλο το κόσμο. μου φερανε ένα playstation classic αλλά δεν έχω usb στη τηλεόραση για να πάρω ρεύμα.Αν το συνδέσω σε μια μπριζα κανονική με μπριζακι θα δουλέψει; ευχαριστώ και συγνώμη αν το έγραψα σαν απάντηση σε κάποιον απλά δεν ήξερα . Χρόνια πολλά εγώ το έχω συνδεδεμένο στο ρεύμα με αντάπτορα που μου είχε ξεμείνει από ένα κινητό (iPhone 5c).
Drolok Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Να κανω μια ερωτηση αν μπορει καποιος να βοηθήσει; διαβάζοντας τις σελίδες ανέφερε ενας φιλος αν μπορεί να βαλει έτοιμη "εικόνα" με retro παιχνίδια στο classic. Τελικά γίνεται..? Ας με βοηθήσει κάποιος δεν εχω ιδεα τι γίνεται. Αν θέλετε προσωπικό μνμ
prigipa_m Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Προσπάθησα να βάλω το autobleem με USB 3.0 Corsair 128GB αλλά δεν το βλέπει. Το USB φταίει ε ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα