kajwbtfe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 22 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε Ερωτησούλα... όταν κάνω αναζήτηση σε folder με roms για να τις βρει.... κάνει ώρες ολόκληρες... Είναι φυσιολογικό να αργεί τόσο πολύ.... ακόμα και 10 roms να βάλεις κάνει σχεδόν 15 λεπτά (RetroArch)... ???? Δηλαδή αν κατεβάσω καμία έτοιμη 64GB ή 128GB build pack (arcadepunks) ... θα κάνει βδομάδες για να βρει όλες τις roms??? Κάνω κάτι λάθος???? Πατάς scan this folder?Αν ναι σε πληροφορω πως και σε pc κάνει πολλη ώρα το Retroarch.Αν θες απλά να παίξεις ένα παιχνίδι που έχεις σε φάκελο απλά πατάς load content και μπαίνεις στο φάκελο που το έχει και το διαλέγεις τσακ μπαμ. 1
dreaming123 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Άκυρο. Για κάποιο λόγο δεν μου αναγνώριζε σε ntfs. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2019 από dreaming123
Eddy_Gordo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, dreaming123 είπε Καλησπέρα παλικάρια. Έκανα τη διαδικασία με το bleemsync και το Retroarch έβαλα και 2 games και όλα καλά. Εβαλα και το ίδιο(βγάζει σφάλμα backup και κλείνει η μαυρίζει η οθόνη ενώ είναι σε λειτουργία) και με άλλο usb σε ntfs και δεν μου φορτώνει καν το μενού και μπαίνει στο ,original. Τι μπορεί να παίζει; Ευχαριστώ. Θέλει σε FAT32 να είναι διαμορφωμένο το στικακι
dreaming123 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Για να γίνει η διαδικασία θέλει fat32 μετά γίνεται και με ntfs η exfat (που δούλεψε κανονικά)
IcemanGr71 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ερώτηση..... αν κατεβάσω καμία έτοιμη 64GB ή 128GB build pack (arcadepunks) και την κάνω unzip στο usb stick θα αναγνωρίσει κανονικά τα games. Είναι δηλαδή ήδη φτιαγμένες οι λίστες κτλ. ή πρέπει να κάνω scan τους φακέλλους... που σημαίνει ώρες ολόκληρες???? Ακόμα... έχω κάνει OTG hack μέσω BleemSynsc αλλά χρησιμοποιώ autobleem-0.7.1_Ultimate-RetroBoot.... Μπορώ να βάλω usb hard disk και να παίξει ή μόνο usb stick μπορώ???? Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από IcemanGr71
kajwbtfe Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, IcemanGr71 είπε Ερώτηση..... αν κατεβάσω καμία έτοιμη 64GB ή 128GB build pack (arcadepunks) και την κάνω unzip στο usb stick θα αναγνωρίσει κανονικά τα games. Είναι δηλαδή ήδη φτιαγμένες οι λίστες κτλ. ή πρέπει να κάνω scan τους φακέλλους... που σημαίνει ώρες ολόκληρες???? Ακόμα... έχω κάνει OTG hack μέσω BleemSynsc αλλά χρησιμοποιώ autobleem-0.7.1_Ultimate-RetroBoot.... Μπορώ να βάλω usb hard disk και να παίξει ή μόνο usb stick μπορώ???? Θα σου δείξει τα παιχνίδια κατευθείαν.Δεν έχει καμμία σχέση το περιβάλλον με αυτό του Retroarch.Ειναι σαν να ανοίγεις το psclassic μαμά ας πούμε,απλά με περισσότερα παιχνίδια.Φαινονται τα εξώφυλλα κανονικά.Οποτε ηρεμησε,δεν θα κάνεις scan😁.Τώρα για usb δίσκο δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν ξέρω και έχω καιρό να ασχοληθώ πλέον με το κλασικ. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Εγω θυμαμαι οτι ηταν πολυ επιλεκτικο σε οτι εβλεπε μονο πολυ συγκεκριμενα φλασάκια usb 2.0
IcemanGr71 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Εγω θυμαμαι οτι ηταν πολυ επιλεκτικο σε οτι εβλεπε μονο πολυ συγκεκριμενα φλασάκια usb 2.0 Αυτό το ξέρω... οπως με BleemSync βλέπει εξωτερικό δίσκο... το θέμα είναι αν μετά το mod θα τον βλέπει και το Autobleem-Retroarch .. UPDATE... μετά από προσπάθειες κατάφερα να συνδέσω εξωτερικό δίσκο και στη δεύτερη usb θύρα του PSC και σαν OTG ώστε να μπορούν να παίξουν 2 άτομα (Autobleem - Retroarch συνδιασμός μετά από OTG hack μέσω BleemSynsc)... 3.5 δίσκο με εξωτερικό controler που έπαιρνε και ρεύμα.... Δοκίμασα με αρκετούς δίσκους... Αυτοί που έπαιζαν ήταν όλοι WD ... οι seagate δεν..... πρέπει να παίζουν συγκεκριμένοι δίσκοι, όχι όλοι τους... Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να είναι FAT32... Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από IcemanGr71
VasKag Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Τελικά υπάρχει κάποια safe λύση ώστε να παίζουν και τα 2 χειριστήρια με autobleem?
beatshooter Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Γνωρίζει κάποιος καλά το χακ με autobleem να Μ λύσει κάποιες απορίες?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Όποιος χρειάζεται να φτιάξει αρχείο .cue μπορεί να το κάνει εύκολα μέσω της παρακάτω σελίδας: https://nielsbuus.dk/pg/psx_cue_maker/
beatshooter Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Πρέπει να είναι .cue τα παιχνίδια για να παίζουν?
IcemanGr71 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, beatshooter είπε Γνωρίζει κάποιος καλά το χακ με autobleem να Μ λύσει κάποιες απορίες? Τι θες να μάθεις????
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Υπενθυμίζω ότι το forum δεν παρέχει υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε παιχνίδια που κατεβάζετε πειρατικά. Αν το θέμα συνεχίσει να κινείται σε αυτή την κατεύθυνση θα κλειδωθεί επ' αόριστο.
Getta Robo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 On 06/12/2019 at 19:30, VasKag said: Τελικά υπάρχει κάποια safe λύση ώστε να παίζουν και τα 2 χειριστήρια με autobleem? adapter usb στη τροφοδοσια του ps1 classic. Αρκει να βρεις συμβατο, στο εξωτερικο υφισταται, για Ελλαδα δεν εχω ακουσει/διαβασει κατι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα