Tsakalos! Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε Και τι αντίκτυπο έχει αυτό σε μένα και σε σένα ? Επειδή ξέρει πόσους παλμούς έχεις? Εαν δε σε πειραζει να εισαι "δωρεαν" πειραματοζωο για να πλουτιζουν καποιοι, εισαι μια χαρα... 5 3
V-angel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, zx1234r είπε Εγώ έχω το αμέσως προηγούμενο ρολόι (stratos) και η αυτονομία του φτάνει τις 6+ ημέρες χωρίς να μετράει συνεχόμενα παλμούς και χωρίς gps. Όμως για 2 ώρες κάθε μέρα παίζει παρακολούθηση αθλητικής δραστηριότητας χωρίς gps (indoor running) αλλά μετράει συνεχόμενα παλμούς. Άρα πιστεύω πως η αυτονομία του είναι αρκετά καλή υπο αυτές τις συνθήκες. Καλημέρα πώς απενεργοποιείς το gps?
ethereum Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 εργαλείο για την δουλειά και την μετακίνηση , πραγματικά σου κάνει τη ζωή εύκολη χωρίς να πρέπει να βγάζεις το κινητό συνέχεια , οικονομομικο σε σχέση με apple watch , τώρα για τα βιομετρικά θα πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία , κατοχος Huawei color band a2 όλα τα στατιστικά σου τα παίρνει η εφαρμογή Huawei wear και Huawei health
Jophiel Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε Και τι αντίκτυπο έχει αυτό σε μένα και σε σένα ? Επειδή ξέρει πόσους παλμούς έχεις? Ενδεικτικά: πότε κοιμάσαι, πότε ξυπνάς, αν κάνεις καλό ύπνο, αν αθλείσαι, αν κάνει έντονη εργασία, αν βιώνεις συνθήκες στρες και πόσο συχνά και ένα σωρό άλλα πράγματα... Δεν τα λες και λίγα... Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από Jophiel 1
dimtsef Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mourouzis2005 είπε Συμφορουμίτες χωρίς ίχνος συνομωσιολογικής διάθεσης θα σας πρότεινα να σκεφτείτε πολλές φορές πριν δώσετε τα βιομετρικά στοιχεία σας τζάμπα σε κινέζικους ή αμερικάνικους ή ό,τι άλλο κολοσσούς που χρησιμοποιούν αυτά τα gadgets στη μεγαλύτερη προσπάθεια καταγραφής βιομετρικών δεικτών που ακολούθως θα πουλούν ακριβά αυτά τα δεδομένα σε εταιρείες που ειδικεύονται στα medical devices. Δεν μπορείτε να διανοηθείτε τι γίνεται αυτή την στιγμή στο χώρο της βιοπληροφορικής με αυτά τα δεδομένα. Το μεγαλύτερο πείραμα στην ανθρωπότητα. δηλαδης ? πραγματικά ρε παιδιά και τι έγινε αν μάθει τον μέσο όρο των παλμών μου η Huawei πειτε μου ειλικρινά δηλαδή 2
kaliakman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε Xiaomi υποστήριξε Google pay μπας και σου δώσω λεφτά. Τώρα για τα υπόλοιπα. Θα μπορούσε πχ κάποιος να σου πει στο μέλλον : α θες ασφάλεια ζωής? Θα πας στην ακριβή κατηγορία γιατί δεν βλέπω να πολυαθλεισαι και οι παλμοι σου δεν πάνε πολύ καλά. Θεωρητικά βέβαια στην εταιρία δεν φτάνει πληροφορία ότι αυτά τα δεδομένα αντιστοιχουν στον kaliakman αλλά μια γενικοτερη εικόνα για όλους τους χρήστες. 1
vrwmiaris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Σε mi band 3 με πάει 14 ημέρες και το φορτίζω μόλις πέσει κάτω από 20%.του έχω βάλει να δείχνει τα πάντα από ειδοποιήσεις.με κλειστή την τοποθεσία στο τηλέφωνο μου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτο συνδέεται με το Samsung Health ή μονο με της Xiaomi;
Craven Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Σε mi band 3 με πάει 14 ημέρες και το φορτίζω μόλις πέσει κάτω από 20%.του έχω βάλει να δείχνει τα πάντα από ειδοποιήσεις.με κλειστή την τοποθεσία στο τηλέφωνο μου. Εντάξει τώρα αν πάμε σε τέτοιου είδους "smart watches" και "smart bands" (που στην ουσία είναι απλά fitness και όχι πραγματικά smart) τότε και το Amazfit BIP μου να πω πως φτάνει τις 40 μέρες μπαταρίας.. στον μήνα πάνω το φορτίζω στην ουσία για να μην την ξελιγώσω. Επίσης το mi band 2 πλησίαζε τον μήνα (20-25 μέρες). Αλλά το θέμα δεν είναι απλά και μόνο η μπαταρία καθώς ρολόϊ με ρολόϊ διαφέρει. Άλλο το BIP που αν και τρελά τίμιο (όμορφο με 40 μέρες μπαταρία με always on οθόνη, αδιάβροχο 5ΑΤΜ, gorilla glass, gps για άθληση κτλ κτλ) δεν είναι smartwatch στην ουσία (για να είναι πρέπει να υπάρχει και κάποιο store και κοινότητα να φτιάχνει εφαρμογές) και άλλο πχ το gear s2 που είχα που ήταν smartwatch αλλά άντεχε 2 μέρες. Όλα έχουν τα + και τα - τους.. 25 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε Αυτο συνδέεται με το Samsung Health ή μονο με της Xiaomi; Αν κρίνω απ το Amazfit bip που έχω και αν χρησιμοποιεί το mi fit και αυτό τότε το mi fit συνδέεται με το google fit (το οποίο κάνει διαφορετικούς υπολογισμούς με διαφορετικούς αλγόριθμους και πάντα δείχνει λίγο λιγότερα βήματα) και μετά πρέπει με τρίτη εφαρμογή επι πληρωμή να κάνεις συγχρονισμό κάθε Χ λεπτά ανάμεσα στο google fit και το samsung health. Αυτή η λύση δουλεύει καλά με κάποια μείον (πχ νομίζω δεν μπορείς να σετάρεις στόχο βημάτων στο samsung health αλλά είναι σταθερά 6000 απ ότι θυμάμαι ή και ίσως κάποια συγκεκριμένα δεδομένα να μην συγχρονίζονται πέρα απ τα βασικά) Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από Craven
leandros60 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) smartwatch Amazfit Verge και 100€ άψογο τίμιο Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από leandros60 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όποιος έχει δει την ταινία Ready player one... φαντάζομαι ότι ο καιρός γάρ εγγύς... Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης Αναφορά θα δώσω,;.
dimitrisdim14 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Tsakalos! είπε Εαν δε σε πειραζει να εισαι "δωρεαν" πειραματοζωο για να πλουτιζουν καποιοι, εισαι μια χαρα... Σε τι γίνομαι πειραματόζωο δλδ ? Ξαναλέω επειδή μετράνε τους παλμούς μου ? Και τι έγινε? 1 ώρα πριν, Jophiel είπε Ενδεικτικά: πότε κοιμάσαι, πότε ξυπνάς, αν κάνεις καλό ύπνο, αν αθλείσαι, αν κάνει έντονη εργασία, αν βιώνεις συνθήκες στρες και πόσο συχνά και ένα σωρό άλλα πράγματα... Δεν τα λες και λίγα... Και τι μπορούν να σου κάνουν με αυτά τα στοιχεία δλδ ? Νομίζω πως είναι σάιτ τεχνολογίας ... οι τεχνοφοβηκοι ας πάρουν ένα νοκια 3310 και ας ζήσουν πίσω στο 1990.... 2 1
Tsakalos! Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε Σε τι γίνομαι πειραματόζωο δλδ ? Ξαναλέω επειδή μετράνε τους παλμούς μου ? Και τι έγινε? Και τι μπορούν να σου κάνουν με αυτά τα στοιχεία δλδ ? Νομίζω πως είναι σάιτ τεχνολογίας ... οι τεχνοφοβηκοι ας πάρουν ένα νοκια 3310 και ας ζήσουν πίσω στο 1990.... Μα δεν εχει να κανει με το να σου ΚΑΝΟΥΝ κατι... Κερδιζουν λεφτα, κανουν μπιζνες με.τα δεδομενα σου, και εσυ οχι μονο δεν εχεις καποιο κερδος αλλα τους πληρωνεις κιολας για να αγορασεις το μεσο που θα τους δωσει τα βιομετρικα σου. Εαν εσενα δεν σε πειραζει αυτο, κανενα προβλημα. Εμενα με πειραζει. 2 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Tsakalos! είπε Μα δεν εχει να κανει με το να σου ΚΑΝΟΥΝ κατι... Κερδιζουν λεφτα, κανουν μπιζνες με.τα δεδομενα σου, και εσυ οχι μονο δεν εχεις καποιο κερδος αλλα τους πληρωνεις κιολας για να αγορασεις το μεσο που θα τους δωσει τα βιομετρικα σου. Εαν εσενα δεν σε πειραζει αυτο, κανενα προβλημα. Εμενα με πειραζει. Πληρώνω για τις υπηρεσίες τους ... να βλέπω τα δεδομένα που είπες εγώ σαν χρήστης ... αν τα χρησιμοποιούν και άλλου δεν με ενδιαφέρει προσωπικά γιατί δεν είναι και καμία γυμνή φωτογραφία μου ... με την ίδια λογική μη δουλεύεις κανένα social media ... κανένα chat app ... κανένα smartphone ... μην βάλεις ποτέ gps στο αμάξι σου γτ ξέρει η navigon που πας και που μένεις και που δουλεύεις ... και γενικά μην έχεις account πουθενά και μην χρησιμοποιείς κάρτα για πληρωμές γτ ξέρουν τα πάντα για σένα καί τις κινήσεις των λογαριασμών σου ... μην αγοράζεις από μαγαζιά με μεθόδους αποστολής γτ ξέρουν που μένεις ... Δεν είναι λογική αυτή σε μια κοινωνία του 2018 Γνωνη μου καθαρά ... 1 5
whoever81 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Meh...Μεγάλο και παχύ χωρίς Wear OS. No thanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα