Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο sub-brand της Xiaomi, Huami αποκάλυψε το νέο smartwatch Amazfit Verge, το οποίο υπόσχεται 5 ημέρες αυτονομίας με συνεχή ανίχνευση των καρδιακών παλμών και περιστασιακή χρήση του GPS.

Επίσης υποστηρίζεται GLONASS αλλά και NFC (οι Κινέζοι κάτοχοι της συσκευής μπορούν να πληρώνουν μέσω AliPay εισιτήριο σε λεωφορεία). Η συσκευή διαθέτει στρογγυλή οθόνη τεχνολογίας OLED με διάμετρο 1,3 ιντσών ανάλυσης 360 x 360 pixels που προστατεύεται από Gorilla Glass 3. Η κάσα του smartwatch, το οποίο είναι αδιάβροχο (είναι IP68-rated αλλά δεν έχει κατασκευαστεί και για κολύμπι) έχει πάχος 12,6 χιλιοστών με το βάρος της συσκευής να είναι 46 γραμμάρια.

Το Amazfit Verge τρέχει λειτουργικό σύστημα της εταιρείας και όχι το Wear OS παρόλο που διαθέτει αρκετά ικανό hardware (διπύρηνο επεξεργαστή, 512MB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου, με διαθέσιμα τα 1,9GB). 

003.jpg.8309a9f544f7bd3921f341da7eeb3872.jpg

Επίσης ενσωματώνει μικρόφωνο αλλά και ηχείο ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και για να απαντάτε σε εισερχόμενες κλήσεις –σε σύνδεση με το κινητό.

Επιπλέον διαθέτει τον ψηφιακό βοηθό Xiao, που μπορεί και απαντάει σε ερωτήσεις και προσφέρει «integration» με το οικοσύστημα έξυπνων οικιακών συσκευών και gadgets Mijia: μέσω της συσκευής, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει φωτιστικά Yi, έξυπνα ρομπότ, κλιματιστικά κ.ά. Το Amazfit Verge είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα και στην αγορά της Κίνας στοιχίζει ¥800 (περίπου €100).

005.jpg.dd3db37f3b13a379cfadc3906aa76239.jpg

GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εγώ παρήγαγα αυτό το μοντέλο, μια και έχει mic/ηχείο, θα του ενσωμάτωνα έναν ψηφιακό βοηθό, που θα τον ονόμαζα.. κιτ... :-)

Είναι η πρώτη εικόνα που μου ήρθε φαντάζοντας ότι κάποιος μιλάει στο ρολόι του!!

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, TheBus είπε

Αν εγώ παρήγαγα αυτό το μοντέλο, μια και έχει mic/ηχείο, θα του ενσωμάτωνα έναν ψηφιακό βοηθό, που θα τον ονόμαζα.. κιτ... :-)

Είναι η πρώτη εικόνα που μου ήρθε φαντάζοντας ότι κάποιος μιλάει στο ρολόι του!!

Εχω δει στο δρομο κοσμο να το κανει με apple watch κι αυτο το πραγμα μου ηρθε στο μυαλο ! 😁😁

Δημοσ.

Καλή μας ημέρα,

Δεν έχω κάποιο smart watch και ο κύριος λόγος είναι η μικρή τους αυτονομία. Πάντως βλέπω ότι χρόνο με τον χρόνο οι αυτονομίες όλο και μεγαλώνουν. Μπορεί κάποιοι από τους αγαπητούς συμφορίτες να μας δώσει μία μέση αυτονομία με απενεργοποιημένες τις λειτουργίες GPS & Heart monitoring.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, amveria είπε

Καλή μας ημέρα,

Δεν έχω κάποιο smart watch και ο κύριος λόγος είναι η μικρή τους αυτονομία. Πάντως βλέπω ότι χρόνο με τον χρόνο οι αυτονομίες όλο και μεγαλώνουν. Μπορεί κάποιοι από τους αγαπητούς συμφορίτες να μας δώσει μία μέση αυτονομία με απενεργοποιημένες τις λειτουργίες GPS & Heart monitoring.

Ευχαριστώ.

Εγώ έχω το αμέσως προηγούμενο ρολόι (stratos) και η αυτονομία του φτάνει τις 6+ ημέρες χωρίς να μετράει συνεχόμενα παλμούς και χωρίς gps. Όμως για 2 ώρες κάθε μέρα παίζει παρακολούθηση αθλητικής δραστηριότητας χωρίς gps (indoor running) αλλά μετράει συνεχόμενα παλμούς. Άρα πιστεύω πως η αυτονομία του είναι αρκετά καλή υπο αυτές τις συνθήκες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Συμφορουμίτες χωρίς ίχνος συνομωσιολογικής διάθεσης θα σας πρότεινα να σκεφτείτε πολλές φορές πριν δώσετε τα βιομετρικά στοιχεία σας τζάμπα σε κινέζικους ή αμερικάνικους ή ό,τι άλλο κολοσσούς που χρησιμοποιούν αυτά τα gadgets στη μεγαλύτερη προσπάθεια καταγραφής βιομετρικών δεικτών που ακολούθως θα πουλούν ακριβά αυτά τα δεδομένα σε εταιρείες που ειδικεύονται στα medical devices. Δεν μπορείτε να διανοηθείτε τι γίνεται αυτή την στιγμή στο χώρο της βιοπληροφορικής με αυτά τα δεδομένα. Το μεγαλύτερο πείραμα στην ανθρωπότητα. 

• Like 2
  • Thanks 2
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το amazfit pace , το φορτιζω καθε 7 μερες στο 10%. Η οθονη του ειναι always on τεχνολογιας e-ink χωρις να χριαζεται να αναβει για να δω την ωρα ή ειδοποιησεις.

Αυτο το καινουργιο λεει οτι ειναι oled, καθολου καλο για ενα ρολοι δεδομενου οτι στο φως του ηλιου θα υπαρχει προβλημα αναγνωσης και ηψηλη καταναλωση μπαταριας

Επεξ/σία από Radiatedsoul
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε

Συμφορουμίτες χωρίς ίχνος συνομωσιολογικής διάθεσης θα σας πρότεινα να σκεφτείτε πολλές φορές πριν δώσετε τα βιομετρικά στοιχεία σας τζάμπα σε κινέζικους ή αμερικάνικους ή ό,τι άλλο κολοσσούς που χρησιμοποιούν αυτά τα gadgets στη μεγαλύτερη προσπάθεια καταγραφής βιομετρικών δεικτών που ακολούθως θα πουλούν ακριβά αυτά τα δεδομένα σε εταιρείες που ειδικεύονται στα medical devices. Δεν μπορείτε να διανοηθείτε τι γίνεται αυτή την στιγμή στο χώρο της βιοπληροφορικής με αυτά τα δεδομένα. Το μεγαλύτερο πείραμα στην ανθρωπότητα. 

Και τι αντίκτυπο έχει αυτό σε μένα και σε σένα ? Επειδή ξέρει πόσους παλμούς έχεις?

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε

Εχω το amazfit pace , το φορτιζω καθε 7 μερες στο 10%. Η οθονη του ειναι always on τεχνολογιας e-ink χωρις να χριαζεται να αναβει για να δω την ωρα ή ειδοποιησεις.

Αυτο το καινουργιο λεει οτι ειναι oled, καθολου καλο για ενα ρολοι δεδομενου οτι στο φως του ηλιου θα υπαρχει προβλημα αναγνωσης και ηψηλη καταναλωση μπαταριας

OLED Οθόνες σημαίνει ότι δεν αναβει ολόκληρη η οθόνη, μόνο τα στοιχεία που πρέπει να ανάψουν για να δείξουν την ώρα. Εγώ π.χ. έχω μαύρο background (άρα τα περισσότερα στοιχεία δεν ανάβουν καν) και μόνο τα κόκκινα στοιχεία (άρα και σε αυτά που ανάβουν μόνο το 1/3 ανάβει) για να δείξει την ώρα ψηφιακά.  Δεν είναι LCD να ανάβει από πίσω ολόκλρη η οθόνη.

Πιο πολύ με ανησυχούν τα Location services/GPS για το battery drain.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα προτιμούσα την οθόνη τύπου trasflective LCD Του amazfit pace και stratos...σε ρολόι είναι πολύ καλύτερη τεχνολογια και είναι πάντα αναμμένη και πάντα έχει όλα τα χρώματα on screen ... και όσο πιο πολύ φως ηλίου την χτυπάει ... τόσο καλύτερα φαίνεται ...

Επεξ/σία από dimitrisdim14
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...