Sheogorath Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, blitzNikos είπε Εμ... Αυτό είναι το θέμα... Εδώ βλέπεις στις stock ψύκτρες της intel για τους επεξεργαστές, έχω συμπτωματικά μπροστά μου δυό ολόιδιες στην όψη ψύκτρες 775 για Q9xx και η μιά θέλει 0,45 ενώ η άλλη 0,60 Α... Πρέπει να είσαι με το κομπιουτεράκι και να προσθέτεις αμπέρ... Και αν η "σούμα" είναι στο όριο, είναι το καλυτερότερο για τη μητρική? Δεν είναι το καλύτερο, αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος. Και αν κάει, έχει εγγύηση, αν δεν έχει, έχεις μια θέση λιγότερη, so what. Μέχρι 1Α, ειδικά στην θέση για CPU fan και 0.5A για γενικό 3πινο, είναι πολύ ασφαλές.
life is music Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Δεν είναι το καλύτερο, αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος. Και αν κάει, έχει εγγύηση, αν δεν έχει, έχεις μια θέση λιγότερη, so what. Μέχρι 1Α, ειδικά στην θέση για CPU fan και 0.5A για γενικό 3πινο, είναι πολύ ασφαλές. στο ερωτημα μου ομως δεν απαντησατε ...
Sheogorath Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, life is music είπε στο ερωτημα μου ομως δεν απαντησατε ... Συγνώμη, δεν το ειδα, τι ρωτούσες;
life is music Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Sheogorath είπε Συγνώμη, δεν το ειδα, τι ρωτούσες; σε καποιο προηγουμενο post ειχα ρωτηση ποιa απο της δυο μητρικες που ανεβασα της msi ειναι καλη και δν μ δωσατε απαντηση !
Sheogorath Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, life is music είπε σε καποιο προηγουμενο post ειχα ρωτηση ποιa απο της δυο μητρικες που ανεβασα της msi ειναι καλη και δν μ δωσατε απαντηση ! Γιατί δεν θα αγόραζα ποτέ MSI. Πάρε την φθηνότερη, εξάλλου για φθηνό επεξεργαστή είναι.
life is music Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Γιατί δεν θα αγόραζα ποτέ MSI. Πάρε την φθηνότερη, εξάλλου για φθηνό επεξεργαστή είναι. αυτη εδω αξίζει https://www.skroutz.gr/s/10839187/Asrock-B250M-Pro4.html#reviews ?
akoinonitos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, life is music είπε αυτη εδω αξίζει https://www.skroutz.gr/s/10839187/Asrock-B250M-Pro4.html#reviews ? χτυπα την
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα