wahwah Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Χαίρετε. Χρόνια Πολλά! Εάν υπάρχει ελεύθερη θέση ή άτομα στο thread που ενδιαφέρονται, στείλτε μου σας παρακαλώ πολύ. Ευχαριστώ! Γιάννης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, wahwah είπε Χαίρετε. Χρόνια Πολλά! Εάν υπάρχει ελεύθερη θέση ή άτομα στο thread που ενδιαφέρονται, στείλτε μου σας παρακαλώ πολύ. Ευχαριστώ! Γιάννης Γιαννη χρονια πολλΑ! Ενδιαφερομαι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babality Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 +1 εδω και παιζει να ενδιαφερεται κι ενας φιλος ενημερωνω συντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotlid Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα και Χρονια πολλα! Ενδιαφέρομαι και εγω για online +expansion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Ας αναλάβει κάποιος την πληρωμή και να μαζευτούμε όσοι είμαστε έτοιμοι τώρα άμεσα. Ας βγει και 4-5 ευρώ παραπάνω στο σύνολο δεν πειράζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vandamme18aj Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 αν υπάρχει θέση θα ήθελα και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasosfp Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Και εγώ ενδιαφέρομαι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 νομιζω ειμαστε πανω απο 8 !!!! Οποιος ξερει απο αυτα και το κανονισει να μας στειλει μημυνα για να του στειλουμε τα χρηματα παιδια! Αντε τωρα που ειναι γιορτες και εχω αδεια μεχρι 7/1 ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Παιδιά αν δεν έχετε θέμα στείλτε μου PM να το αναλάβω αν θέλετε! Μου έχει στείλει ήδη ο wahwah. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Μου έχουν στείλει ήδη οι: babality kotlid vandamme18aj Boubis1411 andreasosfp wahwah Αν υπάρχει ένας ακόμη ας μου στείλει PM, αλλιώς το προχωράμε εμείς οι 7.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Indiko_Xoiridio είπε Μου έχουν στείλει ήδη οι: babality kotlid vandamme18aj Boubis1411 andreasosfp wahwah Αν υπάρχει ένας ακόμη ας μου στείλει PM, αλλιώς το προχωράμε εμείς οι 7.. παιδια εγω βρηκα τελικα απο ατομο στο facebook το οποιο ειναι και εδω μελλος φυσικα. Συγνωμη για την αναστατωση ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 παιδες χρόνια πολλά παίζει θέση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Οπότε χωρίς τον Boubis1411 είμαστε: Indiko_Xoiridio babality kotlid vandamme18aj andreasosfp wahwah Vagosman Αν υπάρχει ένας ακόμα που να ενδιαφέρεται, αλλιώς αν δεν έχετε θέμα το προχωράμε και ας είμαστε 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xatzosd Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Και εγώ ενδιαφέρομαι αν δεν το κάνατε ακόμα:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Τέλεια! Έκλεισε η 8άδα! Θα στείλω PM εντός της ημέρας για να προχωρήσουμε. Indiko_Xoiridio babality kotlid vandamme18aj andreasosfp wahwah Vagosman xatzosd 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα