bad_freddy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Άνοιξε μια τελευταία θέση για όποιον ενδιαφέρεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UNPAIKTABLE Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 On 01/09/2023 at 18:14, bad_freddy said: Άνοιξε μια τελευταία θέση για όποιον ενδιαφέρεται. υπάρχει ακόμη η θέση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 14/9/2023 στις 5:50 ΜΜ, UNPAIKTABLE είπε υπάρχει ακόμη η θέση; Δυστυχώς το κλείσαμε χτες το γκρούπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Χρειαζόμαστε ένα μέλος για να κλείσουμε οχτάδα στο γκρουπ, αν ενδιαφέρεται κάποιος να μου στείλει ΠΜ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapws Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 4 hours ago, Malthador said: Χρειαζόμαστε ένα μέλος για να κλείσουμε οχτάδα στο γκρουπ, αν ενδιαφέρεται κάποιος να μου στείλει ΠΜ. Αν υπάρχει θέση ακόμη, ενδιαφέρομαι. Στείλτε μου pm αν είστε οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Στις 20/10/2023 στις 8:29 ΠΜ, Malthador είπε Χρειαζόμαστε ένα μέλος για να κλείσουμε οχτάδα στο γκρουπ, αν ενδιαφέρεται κάποιος να μου στείλει ΠΜ. Έχω ανανέωση μέχρι τις 28 οπότε αν παίζει θέση πείτε μου κι εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myweca Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά! Θα με ενδιέφερε κι εμένα μία θέση, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosMcLaren Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Υπολογίστε και εμένα οποίος έχει καμία κενή θέση για family. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myweca Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Βλέπω ότι λογικά δεν υπάρχει άνοιγμα αυτή τη στιγμή σε θέση Άρα αν θέλει κάποιος Νέο Family ας μου στείλει pm! Απλώς υπολογίστε ότι είμαι νέος κάτοχος Switch, οπότε θα το βρούμε όλοι μαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Νέος κάτοχος Switch και πρώτη επαφή γενικά με switch. Θα με ενδιέφερε και μένα μια θέση σε κάποια family πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NtiNoubaS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα ενδιαφερομαι και εγω για συνδρομη με το expansion pack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Ενδιαφέρομαι και εγώ για θέση για το online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NtiNoubaS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ωραια φτιαχνω μια ομαδικη να τα πουμε Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από NtiNoubaS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδες κ εγω 1 θεσουλα, επειδη εκλεψα προσωρινα του αδερφου μου, δεν μπορω να εκκινησω εγω διαδικασία. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από Vagosman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά... Καμία θέση άδεια για τον Γιο μου παίζει; το θέλω άμεσα, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα