Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Στις 31/7/2023 στις 4:23 ΜΜ, dekulinkgr είπε Ενδιαφερεται κανεις για family NSO+expansion pack??? Update Εχουμε μαζευτει 4 ατομα εως τωρα, εγω ,ο @Spect~,o @stamosmats και ο @archon21 . Τωρα περιμενουμε μπας και βρεθει καποιος ακομη που θελει.Αν δεν βρεθει τοτε το προχωραμε οι τεσσεροι μας??? εγω ειμαι μεσα. μπορει να μην το δω την ιδια μερα αν στειλετε κατι αλλα ειμαι μεσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vandamme18aj Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Στις 5/8/2023 στις 4:49 ΜΜ, Spect~ είπε Καλημέρα , θα με ενδιέφερε και εμένα αλλά επειδή αγόρασα πρόσφατα switch , μήπως μπορείτε να με ενημερώσετε για τη διαδικασία ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lebron15 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Στις 5/8/2023 στις 4:49 ΜΜ, Spect~ είπε εγω ειμαι μεσα. μπορει να μην το δω την ιδια μερα αν στειλετε κατι αλλα ειμαι μεσα Ενδιαφέρομαι και εγώ να συμμετέχω στην συνδρομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, lebron15 είπε Ενδιαφέρομαι και εγώ να συμμετέχω στην συνδρομή. @dekulinkgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 οποτε εχουμε και λεμε εχουμε μαζευτει τα εξης ατομα: @dekulinkgr , @Spect~ , @stamosmats , @archon21 , @lebron15 Eιναι κανεις αλλος που να ξεχναω ή που να θελει family plan? οπως ειμαστε τωρα βγαινει 14 ευρω του καθενος,70 ευρω το family δια του 5 εκτος και αν εχω υπολογισει κατι λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 42 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε οποτε εχουμε και λεμε εχουμε μαζευτει τα εξης ατομα: @dekulinkgr , @Spect~ , @stamosmats , @archon21 , @lebron15 Eιναι κανεις αλλος που να ξεχναω ή που να θελει family plan? οπως ειμαστε τωρα βγαινει 14 ευρω του καθενος,70 ευρω το family δια του 5 εκτος και αν εχω υπολογισει κατι λαθος. Να ρωτήσω πως λειτουργεί αυτό με το family plan? Πρέπει να φτιάξω άλλο προφίλ στη κονσόλα ή συνεχίζω με το ηδη υπάρχον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 9 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Να ρωτήσω πως λειτουργεί αυτό με το family plan? Πρέπει να φτιάξω άλλο προφίλ στη κονσόλα ή συνεχίζω με το ηδη υπάρχον? Οχι δεν χρειαζεται αλλο προφιλ.Θες και εσυ το family plan?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Εχω ηδη συνδρομή απλή ατομική μέχρι 18/09, πρέπει να περιμένω να λήξει? Το ψήνω να μπω αρκεί να βρούμε και άλλους 2 να γίνουμε 8αδα να βγεί οικονομικότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marius.t Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Αν υπάρχει ακόμη θέση για το nso expansion είμαι και εγώ μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Χρειαζόμαστε 2 ακόμα άτομα για 8αδα family online + expansion pack. Όποιος ενδιαφέρεται έχουμε έτοιμη ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kleopartas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα..ψάχνω θέση για family pack online..αν δεν είναι μεγάλη η διαφορά,δεν έχω θέμα και για το expansion pack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kleopartas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Στις 21/8/2023 στις 4:15 ΜΜ, dekulinkgr είπε οποτε εχουμε και λεμε εχουμε μαζευτει τα εξης ατομα: @dekulinkgr , @Spect~ , @stamosmats , @archon21 , @lebron15 Eιναι κανεις αλλος που να ξεχναω ή που να θελει family plan? οπως ειμαστε τωρα βγαινει 14 ευρω του καθενος,70 ευρω το family δια του 5 εκτος και αν εχω υπολογισει κατι λαθος. Ενδιαφέρομαι και εγώ, αν υπάρχει θέση ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, Kleopartas είπε Ενδιαφέρομαι και εγώ, αν υπάρχει θέση ακόμα Ένας ακόμα και κλείσαμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixgeo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Αν προλαβαινω βαλτε με Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, matrixgeo είπε Αν προλαβαινω βαλτε με Ελα ναι, μας έλειπε ενας τελευταίος οπότε λογικά πρόλαβες. @dekulinkgr ας το προχωρήσουμε αν είναι OK και οι υπόλοιποι. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από bad_freddy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα