jon_pallis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Αν προλαβαινω βαλτε με Ποιοιν πληρωνοω και πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, nomes είπε +1 Ερωτηση. Αν πάρουμε από το ένα eshop το online πάμε σε άλλο eshop η έχουμε θέμα με το nso?Ξέρω ότι είναι region free αλλα το online μηπως έχει θέματα; Δοκίμασα με το δωρεάν free trial και άλλαξα την χώρα στον Nintendo Account από Ελλάδα σε Γαλλία και Ρωσία. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με το online. Παρόλα αυτά καλύτερα να περιμένουμε και τις απαντήσεις που θα λάβει ο Malthador. 3 ώρες πριν, james9tito είπε Πρεπει να εχουν ολοι το ιδιο region στο store ή κανω λαθος? Δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό: Can Nintendo Accounts with different country settings share a family membership? Yes. However, not all features are available in all countries. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Λοιπον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimrodel22 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Κι εγώ αν έχετε θέση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κάβουρας Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Κι γω μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Έκανα και δεύτερο update, διαβάστε το όσοι είστε ενδιαφερόμενοι και μέσα στο Σ/Κ ξεκινάω να στέλνω προσκλήσεις, αν θέλετε να γίνω admin. Θα ενημερώσω πριν αγοράσω Family Plan και μόλις το κάνω θα ξεκινήσω να ζητάω e-mails. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris4me Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μιας και το ανέφερε ο @Malthador ούτε εγώ σκοπεύω να χακάρω τη κονσόλα, ούτε επίσης χρησιμοποιώ το voice chat. Έχω στείλει pm με τη δ/νση του nintendoa ccount μου. Θενκς για την πρωτοβουλία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Διάβασα και το δεύτερο update, ακόμα μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Διάβασα και το δεύτερο update. Προτείνω αρχικά τουλάχιστον και εφόσον προχωρήσει η όλη διαδικασία να μην αλλάξετε ήπειρο στο Nintendo Account, παραμείνετε μέσα στις χώρες που υποστηρίζει η Nintendo of Europe μεταξύ των οποίων είναι η Ρωσία και Νότια Αφρική. Όταν πλέον θα υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες από υπόλοιπους χρήστες της υπηρεσίας ανά το κόσμο τότε προβείτε σε περισσότερες ενέργειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Κι εγώ still in. Και δεν σκοπεύω να χακάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Desmond Kind Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Διάβασα και το δεύτερο update! Ειμαι μέσα γιατι εχω 2 nintendo switch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Έκανα και τρίτο update με το mail που έστειλα στην Ν, αν και μάλλον θα προχωρήσουμε χωρίς να περιμένουμε απάντηση (γιατί σιγά μην απαντήσουν). Στο μεταξύ οι ενδιαφερόμενοι στέλνετε μου τα e-mails σας με PM εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Για το blood-tied δεν θα υπάρξει θεμα. Δεν μπορω να κανω family τα ανηψια μου απο την πλευρά της γυναίκας μου? Προφανως και θα μπορώ αλλά σε καθε περίπτωση δεν μπορεί κανείς να αποδείξει τίποτε. Το σημαντικό ερώτημα είναι για το ban αλλά επίσης δεν νομίζω οτι θα υπάρχει θέμα με improper behaviour ban. Επειδή το αναφέρετε και οι υπόλοιποι, εχω δυο switch με δυο διαφορετικά account και συνδεδεμένα με διαφορετικάemail. Το ενα ήδη hacked. Το NSO προφανώς θα ενεργοποιηθεί στο άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μια τελευταία πρόταση. Από την στιγμή που η υπηρεσία μπορεί να αποθηκεύει συνδρομή μέχρι τρία χρόνια μήπως να αυξήσουμε τουλάχιστον το χρονικό διάστημα σε δύο χρόνια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 με το region τελικα τι παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα