dream21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, letom είπε Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα να χρησιμοποιείς την ίδια κάρτα. Η Nintendo έριξε το ban ή η τράπεζα? Αν είναι η τράπεζα θα μπορούσε να εξηγηθεί από το ότι είδε πολλές συναλλαγές εντός λίγης ωρας και ίσως υποπτεύθηκε ότι μπορεί να έχει γίνει κλοπή στοιχείων κάρτας. Και πάλι όμως δεν μου φαίνεται λογικό. Έχεις μια κάρτα και θες να αγοράσεις πχ 10 παιχνίδια εδώ και τώρα. Γιατί να μην μπορείς? Αν ξέρει κάποιος τι ακριβώς ισχύει θα βοηθούσε πολύ. H Nintendo το έριξε.
letom Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, dream21 said: H Nintendo το έριξε. Υπάρχει όριο αγορών ανά ώρα ας πούμε? Το πρόβλημα είναι αν κάνεις πολλές αγορές εντός λίγης ώρας ή γενικά αν χρησιμοποιείς την ίδια κάρτα? Μου φαίνεται παράλογο όλο αυτό. Edit: Να συμπληρώσω ότι τώρα πρόσφατα ξεκίνησα και κάνω κάποιες αγορές σε digital και επειδή χρησιμοποιώ μια κάρτα δεν θέλω να φάω κάνα ban ξαφνικά. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2023 από letom
papp0us Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Αν υπάρξει κενο σε φάμιλι, σφυρίχτε εδώ. Δε με νοιάζει το πακέτο, όπου υπάρχει θέση. Τενκιου.
jon_pallis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα. Ψάχνω για θέση σε Family με expansion PM plz
Stelarasss Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Παιδιά μόλις φτιάξαμε family+expansion. Όποιος ενδιαφέρετε ας μου στείλει. 9€ το κεφάλι βγαίνει
NtiNoubaS Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Καλησπέρα ενδιαφερομαι για μια θεση σε family. Προτιμω χωρις το expansion αλλα αν οι υπολοιποι προτιμουν το expansion ειμαι ενταξει με αυτο!
teohokage Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 καλησπέρα σε 2-3 ημέρες θα έχω στα χέρια μου το switch oled και ενδιαφέρομαι αν υπάρχει κενή θέση σε family με το expansion.
teohokage Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 καλησπέρα ενδιαφέρεται κανένας για family για να φτιάξω συνδρομή???
-WISE- Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Καλημέρα. Υπολογίστε και εμένα αν υπάρχει κενή θέση family.
apokyro Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για μια θέση με το expansion. Υπάρχει;
totomis Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Καλησπέρα, ψάχνω και εγώ θέση σε family + expansion... Αν γίνει κάποια κίνηση, μου λέτε Ευχαριστώ
Rocky3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Καλημέρα, Ενδιαφέρομαι για 1 ή και 2 κενές θέσεις σε πακέτο Family NSO + Expansion Pack.
dekulinkgr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ενδιαφερεται κανεις για family NSO+expansion pack??? Update Εχουμε μαζευτει 4 ατομα εως τωρα, εγω ,ο @Spect~,o @stamosmats και ο @archon21 . Τωρα περιμενουμε μπας και βρεθει καποιος ακομη που θελει.Αν δεν βρεθει τοτε το προχωραμε οι τεσσεροι μας??? Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2023 από dekulinkgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα