heliaspao Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Ενδιαφέρομαι καί εγώ εάν υπάρχει καμία θέση για expansion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_dimdim_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Κι εγώ θα ήθελα μια θέση για family κυρίως για το expansion αλλά και στο απλό αν δεν υπάρχει για το άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagod Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Στις 5/1/2023 στις 6:24 ΜΜ, livadaki είπε Και εγώ ενδιαφέρομαι για μια θέση 6 ώρες πριν, heliaspao είπε Ενδιαφέρομαι καί εγώ εάν υπάρχει καμία θέση για expansion 1 ώρα πριν, _dimdim_ είπε Κι εγώ θα ήθελα μια θέση για family κυρίως για το expansion αλλά και στο απλό αν δεν υπάρχει για το άλλο. Όποτε είμαστε 4 μέχρι τώρα, αναμένω απάντηση και από ένα φίλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_dimdim_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 14 ώρες πριν, vagod είπε Όποτε είμαστε 4 μέχρι τώρα, αναμένω απάντηση και από ένα φίλο. Έχουμε κάτι νεότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οποιος θέλει family Spot instant μου στέλνει ενα μηνυμα για να τον βαλω μέσα επι τόπου. Πληρωμη μεσω Paypal.. Το Family group ειναι στο Ελληνικό Store πράγμα που σημαίνει οτι βγαίνει το χρόνο 8.75€ Έχουν μείνει 0 θέσεις. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από dream21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Στις 6/1/2023 στις 8:04 ΜΜ, _dimdim_ είπε Κι εγώ θα ήθελα μια θέση για family κυρίως για το expansion αλλά και στο απλό αν δεν υπάρχει για το άλλο. Σε εχω κανει invite εδω και 30 λεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_dimdim_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, dream21 είπε Σε εχω κανει invite εδω και 30 λεπτα. Έτοιμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoukalasKaminia Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Ενδιαφέρει και εμένα παιδιά. Όποιος το οργανώνει ας μου στείλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsoukalasKaminia είπε Ενδιαφέρει και εμένα παιδιά. Όποιος το οργανώνει ας μου στείλει. Σου έστειλα μήνυμα UPDATE : 1 SLOT Left Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από dream21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) UPDATE: 0 Slot Left Έκλεισαν όλες οι θέσεις.. Του χρόνου πάλι Ιανουάριο του 2024 Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από dream21 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baldiar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα εάν δημιουργηθεί 8αδα για family+expansion ενδιαφέρομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimkog Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, είμαστε δύο και ενδιαφερόμαστε για family πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniz_k Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, Baldiar είπε Καλησπέρα εάν δημιουργηθεί 8αδα για family+expansion ενδιαφέρομαι. 20 λεπτά πριν, jimkog είπε Καλησπέρα, είμαστε δύο και ενδιαφερόμαστε για family πακέτο. Μέσα κι εγώ αγαπητοί 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NtiNoubaS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα ενδιαφερομαι και εγω για family pack αλλα όχι το expansion.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimkog Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Είμαστε ήδη 4 για το expansion, οπότε είτε στέλνετε εδώ είτε σε πμ για να μπείτε στο γκρούπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα