sp3cial Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα! Να ρωτήσουμε από εδώ και από εκεί μήπως υπάρχουν και άλλοι δυο. Και πάλι αν είμαστε έξι φτηνά θα μας βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, sp3cial είπε Καλησπέρα! Να ρωτήσουμε από εδώ και από εκεί μήπως υπάρχουν και άλλοι δυο. Και πάλι αν είμαστε έξι φτηνά θα μας βγει. Εγώ δεν έχω κανέναν με switch δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
massey Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Και εγω δεν εχω καποιον γνωστο με switch αλλα δεν εχω θεμα να προχωρησουμε και οπως ειμαστε εμεις οι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kolofardos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Αν υπάρχει καμία ομάδα ενδιαφέρομαι να το κάνουμε παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ai-giorgis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Ενδιαφέρομαι για family + Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Υπαρχει τελικα καμια φθηνη λυση για το family expansion ή παμε για το 80αρι? Αν και τωρα που μπαινω στο e-shop μου βγαζει 66 ευρω την συνδρομη (λογικα επειδη εχουμε ακομα 1.5 μηνα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolos22 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, SabotazNic είπε Υπαρχει τελικα καμια φθηνη λυση για το family expansion ή παμε για το 80αρι? Αν και τωρα που μπαινω στο e-shop μου βγαζει 66 ευρω την συνδρομη (λογικα επειδη εχουμε ακομα 1.5 μηνα) Καμία δωροκάρτα από eneba? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Ενδιαφέρεται κανένας για family plan; Υπάρχει ελεύθερη θέση στο γκρουπ μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlinger Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Malthador είπε Ενδιαφέρεται κανένας για family plan; Υπάρχει ελεύθερη θέση στο γκρουπ μας. Με ενδιαφέρει γιατί τελειώνει το δικό μου, σου έστειλα μήνυμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Justrelax Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα υπαρχει καποιο γκρουπ που να εχει μια θεση?Ενδιαφερομαι για Nintendo switch online & expansion pack family ας μου στειλει ενα μηνυμα η ας απαντησει σε αυτο το thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Ενδιαφέρομαι για 1 θέση για expansion pack αν έχει κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Justrelax Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) αν υπαρξουν και αλλοι που ενδιαφερονται μπορουμε να φτιαξουμε ενα καινουργιο γκρουπ και να το αγορασουμε Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από Justrelax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Οποτε είμαστε 2 προς το παρόν. Θελουμε άλλους 4; Ποσο είναι το όριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Justrelax Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα ακόμα ένας που ενδιαφέρεται!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα