Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Ψαχνω και εγω θεση για family online αν βρεθει κανενα κενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα αν έχει κάποιος θέση στο Nintendo switch online & expansion pack family , ενδιαφέρομαι ☺️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Τα παιχνιδια ειναι μεσω emulator να φανταστω; Γνωριζετε εαν υπαρχει κουμπι turbo, καθως κατι τετοιο βολευει σε παλια παιχνιδια. Ψηνομαι και εγω για μια θεση, εαν υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Ειμαστε 3 (εγω και εσεις οι 2). Ολο και καποιος αλλος θα βρεθει να θελει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvlass Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 22 ώρες πριν, Witcher1st είπε Τα παιχνιδια ειναι μεσω emulator να φανταστω; Γνωριζετε εαν υπαρχει κουμπι turbo, καθως κατι τετοιο βολευει σε παλια παιχνιδια. Ψηνομαι και εγω για μια θεση, εαν υπαρχει. Σίγουρα μέσω emulator δουλεύει αλλά δεν φαίνεται κάπως. Βιβλιοθήκη που διαλέγεις! Όσο για turbo δεν έχει , όμως έχει slot saves οπου θες και rewind... Ότι ώρα θες κάνεις save και όταν κάνεις την βλακεία(!) το γύρνας όσο πίσω θες και το διορθώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, panosvlass είπε Σίγουρα μέσω emulator δουλεύει αλλά δεν φαίνεται κάπως. Βιβλιοθήκη που διαλέγεις! Όσο για turbo δεν έχει , όμως έχει slot saves οπου θες και rewind... Ότι ώρα θες κάνεις save και όταν κάνεις την βλακεία(!) το γύρνας όσο πίσω θες και το διορθώνεις. To button remapping το εχουν δωσει; Γενικοτερα, η εμπειρια ειναι καλυτερη σε σχεση με android emulation ή οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 1 hour ago, Witcher1st said: To button remapping το εχουν δωσει; Γενικοτερα, η εμπειρια ειναι καλυτερη σε σχεση με android emulation ή οχι; Έχει button remapping. Σε σχέση με android emulation, το Switch είναι καλύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakitsan95 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Στις 8/7/2022 στις 10:12 ΠΜ, Spect~ είπε Ειμαστε 3 (εγω και εσεις οι 2). Ολο και καποιος αλλος θα βρεθει να θελει Ενδιαφέρομαι και γώ αν δεν έχετε πάρει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Φανταζομαι πως ακομη οχι οποτε με σενα ειμαστε 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 29 λεπτά πριν, Spect~ είπε Φανταζομαι πως ακομη οχι οποτε με σενα ειμαστε 4 Και εγω ενδιαφερομαι.Αρα ειμαστε στα 5 ατομα. Να προετοιμαζομαι για το οταν βγει με το καλο το splatoon 3 το σεπτεμβρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
massey Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Ενδιαφερομαι και εγω οποτε παμε στους 6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Εγω ειμαι εκτος παιδια, να ξερετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα εγώ και ένα παιδί ενδιαφερόμαστε για το NSO + expansion. Ύπαρχουν θέσεις; Αλλιώς θα κάνουμε εμείς νέο. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2022 από sp3cial 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Ειμαστε 6 για την ωρα επιβεβαιωνω @Spect~ @tsakitsan95 @dekulinkgr @massey @sp3cial (2) Αν θελετε περιμενουμε μηπως/οταν βρεθουν αλλοι 2 αλλιως παμε εμεις και βγαινει λιγο παραπανω (3-4€ το κεφαλι) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakitsan95 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, Spect~ είπε Ειμαστε 6 για την ωρα επιβεβαιωνω @Spect~ @tsakitsan95 @dekulinkgr @massey @sp3cial (2) Αν θελετε περιμενουμε μηπως/οταν βρεθουν αλλοι 2 αλλιως παμε εμεις και βγαινει λιγο παραπανω (3-4€ το κεφαλι) Εγώ μέσα και στα 6 άτομα αν θέλετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα