TasosPk Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, stormrain είπε Ισχυει, τα χανει ναι. Παντως επειδη εγω δεν εχω προβλημα να χασω τους δικους μου μηνες, αν θελει καποιος αλλος να κανει upgrade τον δικο του λογαριασμο, ειμαι μεσα απο εμενα δεν υπαρχει θεμα ειτε αναβαθμισουμε καποια απο τις δικες σας ειτε παμε σε καινουρια. Απλως να εχετε στον νου σας οτι ο admin θα πρεπει και να μαζεψει τα χρηματα απο ολους, να κανει την πληρωμη και να υπενθυμιζει στους υπολοιπους την ανανεωση μιας και μονο αυτος παιρνει το mail. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apopat Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Βάλτε και εμένα μέσα για μια θέση αν μένει παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 52 λεπτά πριν, apopat είπε Βάλτε και εμένα μέσα για μια θέση αν μένει παρακαλώ. Οποτε συμπληρώσαμε μολις 😃 @TasosPk x2 @stormrain x2 @pollop @letom @UNPAIKTABLE @apopat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Easy_Rider Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Καλησπέρα, υπάρχει θέση σε family pack (το απλό) που λήγει σε ένα χρόνο για ένα άτομο στα 5€, όποιος θέλει ας στείλει pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Χρόνια πολλά! Ψάχνω θέση σε family plan... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Καλησπέρα, αν υπάρχει κενή θέση ενδιαφέρομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 25/4/2022 στις 6:37 ΜΜ, screaming_trees είπε Καλησπέρα, αν υπάρχει κενή θέση ενδιαφέρομαι δες επόμενο post μου hello Επειδη δεν βρίσκω κενή θέση σε NSO Family, ξεκινάω ένα νέο Πρόκειται να πάρουμε NSO + Expansion Pack Απ' ότι καταλαβαίνω κοστίζει 70€ για 8 άτομα (διορθώστε αν κάνω λάθος) Είμαστε ήδη 3 επβεβαιωμένα άτομα. Προφανώς on a first come, first served basis NSO FAMILY PLAN + EXPANSION Members: - jon_pallis (3 users) - screaming_trees Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από jon_pallis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, jon_pallis είπε δες επόμενο post μου hello Επειδη δεν βρίσκω κενή θέση σε NSO Family, ξεκινάω ένα νέο Πρόκειται να πάρουμε NSO + Expansion Pack Απ' ότι καταλαβαίνω κοστίζει 70€ για 8 άτομα (διορθώστε αν κάνω λάθος) Είμαστε ήδη 3 επβεβαιωμένα άτομα. Προφανώς on a first come, first served basis NSO FAMILY PLAN + EXPANSION Members: - jon_pallis (3 users) Ενδιαφέρομαι. Οπότε είμαστε 4?:) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι και εγώ εαν υπάρχει ελεύθερη θέση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 2 θέσεις εδώ: https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1953635-2-θέσεις-για-nintendo-switch-online-expansion-pack-family-membership/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, letom είπε 2 θέσεις εδώ: https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1953635-2-θέσεις-για-nintendo-switch-online-expansion-pack-family-membership/ Έστειλα αλλα 0 αξιολογήσεις ο φίλος, είναι έμπιστος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letom Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 13 hours ago, vaggospro said: Έστειλα αλλα 0 αξιολογήσεις ο φίλος, είναι έμπιστος; Εντάξει για 8.75€ δεν είναι και κάνα μεγάλο ρίσκο. Κι εγώ έτσι βρήκα και μπήκα σε family αρχικά σε απλό και μετά σε expansion. Στείλε και στα παιδιά εδώ από πάνω μήπως δεν έχουν συμπληρώσει ακόμα θέσεις. Έχουν δεκάδες αξιολογήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Στις 8/5/2022 στις 12:08 ΠΜ, vaggospro είπε Έστειλα αλλα 0 αξιολογήσεις ο φίλος, είναι έμπιστος; Σε ενδιαφέρει ακόμη; Έχω θέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, jon_pallis είπε Σε ενδιαφέρει ακόμη; Έχω θέση. Τελικά το έκανα με το παιδί της αγγελίας, ευχαριστώ που με σκέφτηκες πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
massey Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Καλησπερα! Υπαρχει καμια κενη θεση σε οικογενειακό Online + Expansion Pack? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα