vdanasto Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, Peter Pan είπε Καλησπέρα, ενδιαφέρεται κανείς για το Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Συνολικό κόστος στα 80, αν βρούμε 8 άτομα θα είναι στα 10 ευρώ τον χρόνο. Κι εμένα με ενδιαφέρει, αν βγει στα 10€/ άτομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noloukos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, Peter Pan είπε Καλησπέρα, ενδιαφέρεται κανείς για το Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Συνολικό κόστος στα 80, αν βρούμε 8 άτομα θα είναι στα 10 ευρώ τον χρόνο. Καλημέρα, ενδιαφέρομαι κ εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peter Pan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Προς το παρόν είμαστε 4 άτομα, μόλις βρεθούμε 8 σύνολο το κανονίζουμε, απλά κάποιος είτε να μου εξηγήσει την διαδικασία μετα γιατί δεν το έχω ξανά κάνει, η να το αναλάβει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagotron1995 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά ενημερωτικά εγώ μπορώ να την παρω με 70€ την συνδρομή οπότε πάει λιγότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peter Pan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μια χαρά τότε, ακόμα καλύτερα, να δούμε αν θα βρούμε και άλλους ενδιαφερόμενους τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Κι εμένα με ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peter Pan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Στις 8/12/2021 στις 9:20 ΜΜ, Peter Pan είπε Καλησπέρα, ενδιαφέρεται κανείς για το Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Συνολικό κόστος στα 80, αν βρούμε 8 άτομα θα είναι στα 10 ευρώ τον χρόνο. αν μετραω καλα είμαστε στα 5 άτομα προς το παρόν, άλλα 3 περιμένουμε λοιπόν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvlass Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 @Peter Pan Σε δέκα μέρες σκάει ο Αγιος Βασίλης για την κόρη... Αλλά ο Άγιος Βασίλης θα παίξει πιο πολύ..... Λοιπόν έχω τσιμπήσει το bundle με Mario kart και 3μηνο NSO, όμως αν χρειάζεστε άλλον έναν δηλώνω ενδιαφέρον από τώρα. Count me in και όταν οργανωθείτε μου λέτε τι και πως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peter Pan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 μολις με ενημέρωσε και ένας φίλος μου εκτός φόρουμ οτι ενδιαφέρεται οπότε μένει μία κενή θέση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Peter Pan είπε μολις με ενημέρωσε και ένας φίλος μου εκτός φόρουμ οτι ενδιαφέρεται οπότε μένει μία κενή θέση. Εγω ενδιαφερομαι σου εχω στειλει και μηνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Έχει γίνει κάποιο γκρουπ, να συνεννοηθούμε; Μήπως ένα κανάλι στο Discord; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 8 minutes ago, fytotech said: Έχει γίνει κάποιο γκρουπ, να συνεννοηθούμε; Μήπως ένα κανάλι στο Discord; Μπορεί ο «αρχηγός» της ομάδας να δημιουργήσει ομαδική εδώ σε ΠΜ. Εμείς στο δικό μας τιμ έτσι έχουμε κάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Αν δεν ειναι διαθεσιμο το παραπανω που ειχε μεινει μια θεση, ενδιαφερομαι για το Nintendo Switch Online + Expansion Pack για 3 θεσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagotron1995 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 @Peter Pan@fou @vdanasto@fytotech@Noloukos@panosvlass Άρα είμαστε αυτοί έτσι; Μόλις τώρα, vagotron1995 είπε @Peter Pan@fou @vdanasto@fytotech@Noloukos@panosvlass Άρα είμαστε αυτοί έτσι; Μιλώντας πάντα για το expansion pack. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedMike7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 3/12/2021 στις 1:58 ΜΜ, Mike_Ax. είπε Καλησπέρα! Θα προχωρήσω στην αγορά του πακέτου με άλλους 6 φίλους μου, οπότε αν θες μπορούμε να συμπεριλάβουμε και εσάς για να συμπληρώσουμε 8αδα. Περίπου 3,4ευρώ/άτομο θα βγει ο χρόνος. Σήμερα θα προχωρήσω στην αγορά του πακέτου Nintendo Switch Online Family Plan 12months, το οποίο έχω βρει στα 27ευρώ. Είμαστε 6 άτομα (εκτός φόρουμ), αν κάποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει pm. ΥΓ. Η συνδρομή που θα πάρουμε δεν περιλαμβάνει το expansion pack. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από Mike_Ax. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα