NewProject Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Οπως ειναι οι 4 συνδεσε τες σ'ενα κυκλωμα στο τραπεζι και μετρα ποσα αμπερ τραβανε. 99.99% θαναι σε λογικα πλαισια < 1Α. Αρα θα ξερεις οτι δεν ειναι οι λαμπες το προβλημα. Αν βγουν ολα αυτα, αρχισε να ψαχνεις τις καλωδιωσεις του αυτοκινητου του ιδιου - εκει θαναι το προβλημα. 1
rackal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βρε συ, εγώ έχω φτιάξει το κύκλωμα αυτό. Με φις απο αμαξι, 2 καλώδια, μια ασφάλεια και ενα τροφοδοτικό. Δεν υπάρχει καμία σοβαρή καλωδίωση. Ούτε κάτι πολύπλοκο να πω πως εκεί χάνετε η μπάλα. Προφανώς κάνω βραχυκύκλωμα στις επαφές με τις λάμπες. Όπως είπα με τα 4ρα σιλικόνης λαμπάκια δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε με τα μαύρα. Τα μαύρα σηκώνουν 0.18 αντίσταση. Μόνο με τα συγκεκριμένα (προτζεκτορα) προφανώς γίνεται αυτό που ανέφερα, επειδή οι επαφές των φις είναι πολύ κοντά μεταξύ τους τα smd κάνουν επαφή και δημιουργεί βραχυκύκλωμα... Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από rackal
NewProject Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, rackal είπε Μόνο με τα συγκεκριμένα (προτζεκτορα) προφανώς γίνεται αυτό που ανέφερα, επειδή οι επαφές των φις είναι πολύ κοντά μεταξύ τους τα smd κάνουν επαφή και δημιουργεί βραχυκύκλωμα... Αν το υποψιαζεσαι αυτο, γιατι δεν τσεκαρεις το κυκλωμα της συγκεκριμενης προβληματικης λαμπας;
rackal Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Με όλες τις λάμπες το κάνει, αν πιάσω με κροκοδειλακια τα λαμπάκια παίζουν μια χαρά μόνα τους, μόλις τα βάζω στα φις σκάει η αντίσταση, ένα ένα όμως που τα δοκιμάζω δεν βγάζει κάποιο πρόβλημα. Δεν έχω βγάλει άκρη, αλλά είμαι σίγουρος πως κάνουν επαφή μέσα στο φις. Τεσπα, απλά ήθελα να ξέρω αν καίει την 10ρα λόγο των πολλών smd, αν οχι τότε ξεκάθαρα είναι απο βραχυκύκλωμα στο φις.
NewProject Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να τυλιξεις με μονωτικη ενα μερος της πλακετας η οτι ειναι της λαμπας ετσι ωστε να μη βραχικυκλωνει οταν τη κουμπωνεις στο φις. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2018 από NewProject
rackal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Θα περάσω καλύτερα σιλικόνη τα smd να είμαι σίγουρος, θέλει λίγο λεπτομέρεια βέβαια. Θα δω πως θα παει...
rackal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δυστυχώς το πρόβλημα είναι αυτό που ανέφερα κάνει επαφή πάνω στα smd, τα πέρασα σιλικόνη και παίζουν κανονικά. Είχα σπάσει το κεφάλι μου.
panosveto12 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 19/9/2018 στις 6:25 ΜΜ, NikosKallithea είπε Γιατι τα λεντ που κανεις πειράματα (που δεν ξερω σε τι αποσκοπουν) ειναι λεντ αυτοκινητου συμβατα με canbus(εσυ το λες) Το κάθε υλικό είναι για κάποια δουλειά Ο τύπος σε λίγο θα του βάλει και τιμόνι . Τι άλλο θα δούνε τα μάτια μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα