panther_512 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Έχοντας δεί τα 2 πρώτα επεισόδια, είμαι φούλ ικανοποιημένος. Είναι πάρα πολύ πιστή μεταφορά και η παραγωγή είναι εξαιρετική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου Είμαι στο 7ο επεισόδιο. Οι εντυπώσεις μου είναι θετικότατες. Η παραγωγή είναι εξαιρετική. Μακάρι να είχαν το χρήμα να κάνουν κάθε ένα επεισόδιο του animation, live action. Μου αρέσει πολύ. Αλλά, για ποιό λόγο όλα τα κορίτσια της σειράς τα κάναν από λίγο έως πολύ στρουμπουλά? Και εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να πάψουμε να προωθούμε συνεχώς τέλεια σώματα ώς κάτι το συνηθισμένο, όμως είναι εμφανές ότι το παρακάνανε, σε σημείο που να μήν είναι ρεαλιστικό για κάποιους ρόλους. Βλέπετε Αζούλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2 hours ago, panther_512 said: Είμαι στο 7ο επεισόδιο. Οι εντυπώσεις μου είναι θετικότατες. Η παραγωγή είναι εξαιρετική. Μακάρι να είχαν το χρήμα να κάνουν κάθε ένα επεισόδιο του animation, live action. Μου αρέσει πολύ. Αλλά, για ποιό λόγο όλα τα κορίτσια της σειράς τα κάναν από λίγο έως πολύ στρουμπουλά? Και εγώ συμφωνώ ότι πρέπει να πάψουμε να προωθούμε συνεχώς τέλεια σώματα ώς κάτι το συνηθισμένο, όμως είναι εμφανές ότι το παρακάνανε, σε σημείο που να μήν είναι ρεαλιστικό για κάποιους ρόλους. Βλέπετε Αζούλα. E όχι και στρουμπουλή η Σούκι! 😤 Παίζει κάποια στιγμή και το κοριτσάκι από το Prey επίσης δεν το λες στρουμπουλό. Όπως και η 17χρονη πρωταγωνίστρια. Βασικά η πλειοψηφία των κοριτσιών έχει στρογγυλά κεφάλια που δίνουν την αίσθηση της στρουμπουλάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου Στο animation η Azula έβγαζε μια εικόνα όμορφης, όσο και επικίνδυνης γυναίκας με αυθεντική κακία στα μάτια της. Αντίθετα η πρωταγωνίστρια στο live action βγάζει περισσότερο την εικόνα μιας κακομαθημένης έφηβης, με ψυχολογικά θέματα. Η κοπέλα παίζει λιγάκι τον ρόλο όπως θα έπαιζε έναν ρόλο μαθήτριας με κακό χαρακτήρα σε σχολείο. Και ο ρόλος κάπου χάνεται εκεί, όχι στο εύσωμο σώμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 20 hours ago, Speculoos said: E όχι και στρουμπουλή η Σούκι! 😤 Και η Σούκι φαινόταν κάπως γεματούλα, αν και επικεντρώθηκα πιό πολύ στα κορίτσια του Fire Nation και στην Πριγκίπισσα του Water Nation. Γενικά το τρώνε το φαί τους. Αν εξαιρέσουμε το συγκεκριμένο θέμα, γενικότερα έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το cast. Ειδικά Βασιλιάς Όζαι και πρίγκιπας Ζούκο καταπληκτικοί, ο θείος Άιρο πάρα πολύ καλός. Στο animation, Ζούκο και Τόφ οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες με διαφορά. Επεξ/σία 7 Μαρτίου από panther_512 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPaxilleas Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Την τελείωσα τη σειρά εχθές. Λίγο η γρίππη και βρήκα την ευκαιρία να επιταγχύνω τη διαδικασία ολοκλήρωσής της 😅. Η σειρά είναι μια ευχάριστη έκπληξη για μικρούς και μεγάλους. Όλο το cast των ηθοποιών σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό. Χωρίς να υστερούν οι υπόλοιποι, θεωρώ ότι ξεχωρίζει ο Paul Sun-Hyung Lee στο ρόλο του Άιρο. Επεξ/σία 7 Μαρτίου από JPaxilleas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2 ώρες πριν, panther_512 είπε Και η Σούκι φαινόταν κάπως γεματούλα Κάτσε βρε. Εσύ ψάχνεις για σκελετό; 😛 Καθόλου γεματούλα δεν είναι. Ίσως να δημιουργεί αυτή την εικόνα η στολή που φοράει. Συμφωνώ ότι ο Άιρο είναι εξαιρετικός, αλλά βοηθάει και ο ρόλος. Και στο animation είναι αγαπημένος χαρακτήρας. Η επιλογή του Daniel Dae Kim ως Οζάι, εξαιρετική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elfstone Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου Στις 6/3/2024 στις 11:36 ΜΜ, john_dr είπε Στο animation η Azula έβγαζε μια εικόνα όμορφης, όσο και επικίνδυνης γυναίκας με αυθεντική κακία στα μάτια της. Αντίθετα η πρωταγωνίστρια στο live action βγάζει περισσότερο την εικόνα μιας κακομαθημένης έφηβης, με ψυχολογικά θέματα. Η κοπέλα παίζει λιγάκι τον ρόλο όπως θα έπαιζε έναν ρόλο μαθήτριας με κακό χαρακτήρα σε σχολείο. Και ο ρόλος κάπου χάνεται εκεί, όχι στο εύσωμο σώμα. Η Azula στο animation είναι υποτίθεται 14 ετών, μικρότερη από τον Ζούκο. Και εννοείται έχει ψυχολογικά σε τέτοια οικογένεια 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) H Αζούλα υποτίθεται ότι είναι τέρας στρατηγικής και πειθαρχίας. Η φωτιά/κεραυνός δεν είναι αποτέλεσμα απλού ταλέντου. Είναι αποτέλεσμα ατελείωτης εξάσκησης + Dark Force. Τέτοια άτομα δεν μπορούν να μήν έχουν οτιδήποτε άλλο πέραν από τέλειο παρουσιαστικό. Η Αζούλα στο live action έχει βούκκες μπέμπας. Κυριολεκτικό babyface δηλαδή. Μου έκανε εντύπωση. Όπως και η Μάι, που στο κινούμενο σχέδιο είναι πετσί και κόκκαλο. Αλλά, προς "μαύρου καλοσυνάτου τύπου με φακίδες και άσπρα ρούχα, που διαμένει σε έναν μεγάλο, άσπρο άδειο όροφο που θέλει ανακαίνιση", δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με αυτό περισσότερο. Είναι πολύ καλή μεταφορά, πολύ πιστή στο κινούμενο σχέδιο και παράδειγμα προς μίμηση. Επεξ/σία 11 Μαρτίου από panther_512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα