zacharis1955 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, GoldKingston είπε Για linux mint είχα πει εγώ (που έβαλα την προσφορά) άλλα δεν το παρήγγειλα τελικά . 😛 Εγραψες ιστορία, τέλος!!!
GoldKingston Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Εγραψες ιστορία, τέλος!!! Γενικά είμαι πολύ αποφασιστικός 😛 Οχι ενταξει ειδα μερικά forums ξένα σε Linux θα είχα θέμα στην εγκατάσταση και δεν αξίζε να ασχοληθώ . 1
zacharis1955 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, GoldKingston είπε ... Οχι ενταξει ειδα μερικά forums ξένα σε Linux θα είχα θέμα στην εγκατάσταση και δεν αξίζε να ασχοληθώ . A μόνο γι' αυτό!
pcos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 μην ασχολειστε πλεον με τα 7. δεν αξιζει τον κοπο ειδικα σε λαπτοπ. τα 10 εχουν γινει ελαφρια και γρηγορα. εχω ενα παλιο λαπτοπ celeron 2GB me ssd και του εβαλα win10 32b ετσι για την πλακα και τελικα τα κρατησα! πανε πολυ καλα για απλα πραματα που κανω. επισης προσπαθησα να βαλω ubuntu 16 σε i7 8GB μηχανημα με hdd και σερνοτανε αυτοι οι ssd μας εχουν κακομαθει αγρια 😛 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδες αν καποιος το παρηγγειλε-πηρε, αλλα δεν θελει να το κρατησει |-> ας μου στειλει p.m. 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα