Προς το περιεχόμενο

[Laptop 15.6"] HP 250 G6 3VJ19EA HD INTEL DUAL CORE N4000 4GB 500GB FREE DOS @eshop 219.00€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια δινουμε κατι παραπανω (αν υπαρχουν τα λεφτα)  για να το εχουμε και για παραπανω χρονια και οχι να σερνεται...

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mechpanos είπε

...
Και αν για κάποιους το να δώσουν 300€ είναι πολλά, το να "πετάξουν" 220€, είναι περισσότερα!

...

Αυτό είναι που δεν μπορούν/θέλουν να καταλάβουν!

• Like 3
Δημοσ.

Το γεγονός ότι παίζει να είναι δεύτερο μηχάνημα για on the go χρήση δεν παίζει ε; Το να μην θέλει κάποιος να δώσει περισσότερα χρήματα; Το να είναι της λογικής κάποιος ότι θα πάρει ένα μηχανάκι ίσα να κάνει τα βασικά; Μπααααα... Άντε το τραβήξαμε πολύ ρε παιδιά, έχετε δίκιο σαπάκι από τα λίγα και τώρα ίσα κάνει αλλά αύριο μεθαύριο δεν θα την παλεύει γιατί το office, οι 1080p ταινίες κλπ θα αυξήσουν τις απαιτήσεις τους σε ισχύ... Άντε ας το αφήσουμε και ας τα διαβάσει ο οποίος ενδιαφερόμενος μπας και βγάλει άκρη... Το ξαναπιάνουμε όταν θα ανοίξω ένα θέμα με τον j5005 για αυτές τις σαπιοcpus. :-)

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια θα σας τα πω οπως εχουν τα πραγματα. Παρηγγειλα το hp 250 g6, αυτό της προσφοράς για τον πατέρα μου που το θελει μονο για facebook, messenger, youtube, kai genika gia browsing (καιρος, ειδησεις κτλ.). ειναι 70 χρονων, οπότε πιστευω θα ειναι οκ εφοσον δεν κανει τιποτα αλλο εκτος απο αυτα που ανεφερα. Εχω προβλημα ομως, το laptop ηρθε με Free DOS, οπότε πρεπει να περασω καποια windows 7 professional (πειρατικα) που εχω απ το 2010. Γίνεται; Τους Drivers που θα τους βρω;;; Είμαι σε ψιλοαπόγνωση. Σας παρακαλώ βοηθήστε με!!! Πεστε μου τι να κανω!!!;;;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, vassemo είπε

Παιδια θα σας τα πω οπως εχουν τα πραγματα. Παρηγγειλα το hp 250 g6, αυτό της προσφοράς για τον πατέρα μου που το θελει μονο για facebook, messenger, youtube, kai genika gia browsing (καιρος, ειδησεις κτλ.). ειναι 70 χρονων, οπότε πιστευω θα ειναι οκ εφοσον δεν κανει τιποτα αλλο εκτος απο αυτα που ανεφερα. Εχω προβλημα ομως, το laptop ηρθε με Free DOS, οπότε πρεπει να περασω καποια windows 7 professional (πειρατικα) που εχω απ το 2010. Γίνεται; Τους Drivers που θα τους βρω;;; Είμαι σε ψιλοαπόγνωση. Σας παρακαλώ βοηθήστε με!!! Πεστε μου τι να κανω!!!;;;

Βάλε 10άρια με 5€ τα βρίσκεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Το γεγονός ότι παίζει να είναι δεύτερο μηχάνημα για on the go χρήση δεν παίζει ε; Το να μην θέλει κάποιος να δώσει περισσότερα χρήματα; Το να είναι της λογικής κάποιος ότι θα πάρει ένα μηχανάκι ίσα να κάνει τα βασικά; Μπααααα... Άντε το τραβήξαμε πολύ ρε παιδιά, έχετε δίκιο σαπάκι από τα λίγα και τώρα ίσα κάνει αλλά αύριο μεθαύριο δεν θα την παλεύει γιατί το office, οι 1080p ταινίες κλπ θα αυξήσουν τις απαιτήσεις τους σε ισχύ... Άντε ας το αφήσουμε και ας τα διαβάσει ο οποίος ενδιαφερόμενος μπας και βγάλει άκρη... Το ξαναπιάνουμε όταν θα ανοίξω ένα θέμα με τον j5005 για αυτές τις σαπιοcpus. :-)

Είπαμε και ξαναλέμε: O επεξεργαστής J5005 για desktop δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτόν του νήματος!!!

O Pentium Silver J5005 έχει την ισχύ του εμβληματικού Q6600

1 ώρα πριν, vassemo είπε

https://www.hrkgame.com/en/games/product/windows-10-professional-oem-pc-cd-key/

Τώρα για τα Windows 7 κατέβασε και εγκατέστησε τους drivers με το Driver Easy...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Είπαμε και ξαναλέμε: O επεξεργαστής J5005 για desktop δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτόν του νήματος!!!

O Pentium Silver J5005 έχει την ισχύ του εμβληματικού Q6600

https://www.hrkgame.com/en/games/product/windows-10-professional-oem-pc-cd-key/

Τώρα για τα Windows 7 κατέβασε και εγκατέστησε τους drivers με το Driver Easy...

Βρε εσένα περίμενα να μου πεις ότι ο j5005 είναι σαν τον q6600;;;; Το ανέφερα άλλωστε και στις αρχές του θέματος... Όμως ακόμη και ο n5000 που είναι για laptop είναι αρκετά κοντά στον j5005 όπως και ο n4100... Θέλω να πω ότι δεν είναι πολύ μακριά όλοι αυτοί οι gemini lake από τον q6600... Εντάξει τα διπυρηνα είναι πιο πίσω αλλά όχι όσο θεωρείτε...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.

εχω 2 τετοια μηχανηματα με z8350 ,το ενα τρεχει libreelec και ειναι καλο για media player που το ηθελα 

το αλλο το ειχα αγορασει 130€ ναι σε αυτα τα λεφτα και για πολυ πολυ βασικη και περιστασιακη χρηση ειναι ενταξει

στα 200+ ευρω δεν ειναι για αγορα με τιποτα ,δεν νομιζω οτι ο πατερας η μανα και το παιδι δεν θα βλεπουν το οτι κανει ωρες ατελειωτες να περασει windows updates η οτι στο internet σερνεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, crashnburn είπε

εχω 2 τετοια μηχανηματα με z8350 ,το ενα τρεχει libreelec και ειναι καλο για media player που το ηθελα 

το αλλο το ειχα αγορασει 130€ ναι σε αυτα τα λεφτα και για πολυ πολυ βασικη και περιστασιακη χρηση ειναι ενταξει

στα 200+ ευρω δεν ειναι για αγορα με τιποτα ,δεν νομιζω οτι ο πατερας η μανα και το παιδι δεν θα βλεπουν το οτι κανει ωρες ατελειωτες να περασει windows updates η οτι στο internet σερνεται

Το ξέρεις ότι ο n4000 δεν έχει καμία σχέση με z8350 ε; Είναι αρκετά ταχύτερος...

http://browser.geekbench.com/v4/cpu/9938376

https://browser.geekbench.com/processors/1969

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, crashnburn είπε

Τα έχουμε πει για το passmark ε; Δες και τα links από το geekbench που έβαλα επάνω να δεις πόσο ταχύτερος είναι άρχοντα... Πολύ ταχύτερος όχι απλά ταχύτερος... Καληνύχτα τα σέβη μου. 😂

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vassemo είπε

Τους περισσότερους οδηγούς θα τους βρουν μόνα τους , μετά θα βρούμε τους υπόλοιπους άνετα ( μη χρησιμοποιείς προγράμματα με Drivers , μόνο κακό κάνου παρά καλό ) B)

• Like 1
Δημοσ.

τα σεβη θα γραφω εγω που τα χρησιμοποιω ενα χρονο κ ξερω οταν θα ποσταρεις ερωτησεις για το πως θα κοψεις τα windows updates 

το οτι ορισμενοι προσπαθειτε να πεισετε τον εαυτο σας οτι δεν πεταξατε 200 δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, crashnburn είπε

ελπιζω να σου αρεσουν τα μπανια τον σεπτεμβρη

Και τον Δεκέμβριο... Άμα λάχει και με χιόνια Φεβρουάριο... Και για να λήξει το αστείο ο n4000 είναι πάνω από 40% ισχυρότερος από τον z8350...ψαξου γιατί εκτειθεσαι και δεν υπάρχει λόγος. Δεν είναι κακό να μην γνωρίζουμε κάτι, κακό είναι να μην το παραδεχόμαστε. Άντε ψαξτο καλύτερα λιγάκι να δεις ότι δεν βγαίνουν αυτά που βλέπεις στο passmark... Δες και κανένα βίντεο στο youtube...

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...