what_if Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε Σε ρώτησα γιατί ο q6600 δεν κάνει h264 είναι παλιά πέτρα...και η κάρτα μου είναι μπρίκι... Επίσης έχει και vp9 αποκωδικοποίηση σε κάποια βίντεο του youtube... εχω απαντησει αναλυτικοτητα ,αν δεν θες να καταλαβεις ειναι δικο σου προβλημα ο μεσος χρηστης θα τρεξει κανονικα 10αρια κ με το που ανοιξει εναν κρομ θα εχει παει η μιση μνημη περιπατο ,θα τρεχουν απο πισω αντιβιωτικο ,τα ρουφιανοσερβισης της ms ,συγχρονισμοι ,updates κ ολα τα υπολοιπα ελαφρια ωραια θα αναγκαζεται να κασαρει στον αργο 5400 σκληρο κ γενικοτερα το μηχανακι θα δουλευει μονιμως 50%+ cpu usage στην καλυτερη πες μου εσυ τι θα γινει με το που μπει σε ενα facebook ξργω νταξει κοροιδευομαστε κ καθομαστε κ ακουμε τον καθε ασχετο που θα βαλει τα λινουξ μιντ κ το pc θα παει σφαιρα αργο θα ειναι με το καλημερα κ οσο παιρνει updates απο την ms κ οσο οι σελιδες βαραινουν θα αγκομαχα τωρα βεβαια το τι ειναι ανεκτο ειναι πολυ σχετικο το μονο σιγουρο ειναι οτι ΔΕΝ ειναι καλη αγορα ,ειναι φθηνη αγορα με αναμενομενη κακη εμπειρια χρησης ακομα κ στην απλουστερη δυνατη απλη χρηση 1
dimoskoutr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, what_if είπε εχω απαντησει αναλυτικοτητα ,αν δεν θες να καταλαβεις ειναι δικο σου προβλημα ο μεσος χρηστης θα τρεξει κανονικα 10αρια κ με το που ανοιξει εναν κρομ θα εχει παει η μιση μνημη περιπατο ,θα τρεχουν απο πισω αντιβιωτικο ,τα ρουφιανοσερβισης της ms ,συγχρονισμοι ,updates κ ολα τα υπολοιπα ελαφρια ωραια θα αναγκαζεται να κασαρει στον αργο 5400 σκληρο κ γενικοτερα το μηχανακι θα δουλευει μονιμως 50%+ cpu usage στην καλυτερη πες μου εσυ τι θα γινει με το που μπει σε ενα facebook ξργω νταξει κοροιδευομαστε κ καθομαστε κ ακουμε τον καθε ασχετο που θα βαλει τα λινουξ μιντ κ το pc θα παει σφαιρα αργο θα ειναι με το καλημερα κ οσο παιρνει updates απο την ms κ οσο οι σελιδες βαραινουν θα αγκομαχα τωρα βεβαια το τι ειναι ανεκτο ειναι πολυ σχετικο το μονο σιγουρο ειναι οτι ΔΕΝ ειναι καλη αγορα ,ειναι φθηνη αγορα με αναμενομενη κακη εμπειρια χρησης ακομα κ στην απλουστερη δυνατη απλη χρηση Δεν κατανοώ την επιθετικότητα σου απέναντι μου. Σε ρώτησα με όλη την καλή διάθεση κάτι. Θες απάντησε δεν θες μην απαντάς υγεία. Η επίθεση προς τι; Αν εσύ θεωρείς ότι με 4gb ram δεν μπορεί κάποιος να κάνει ελαφρύ browsing λόγω έλλειψης ram που θα κασαρει σε δίσκο τότε δεν χρειάζεται να συζητάμε γιατί δεν πιάνουμε επαφή... Επίσης σε έναν ssd τίποτε δεν καθυστερεί λόγω του δίσκου. Antivirus αν δεν μπαίνεις όπου λάχει δεν χρειάζεσαι με το υπαρχον των windows, επίσης σε πιο αδύναμα μηχανάκια είναι προτιμότερος ο edge για browsing και youtube που παίζει μια χαρά...εγώ στην κουβέντα μπήκα συζητώντας μόνο για τον επεξεργαστή... Μόνο... Αν μπαίνει ssd στο μηχανάκι θα κάνει τα βασικά με αξιοπρέπεια σίγουρα... Τώρα εσύ μπορείς να φαντάζεσαι διάφορα, για να σου επιστρέψω το ύφος... Την επιθετικότητα τέλος εκεί που σου περνάει. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από dimoskoutr
qwertyuiop2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μη συνεχίζετε να ασχολείστε παιδιά, νομίζω ό,τι ήταν να ειπωθεί ειπώθηκε. Δηλαδή από τη μία οι λογικοί άνθρωποι με συγκεκριμένες απαιτήσεις. Κι από την άλλη οι κάγκουρες που θεωρούν "ίδιους" επεξεργαστές που έχουν σε πραγματικά μπεντςμαρξ ... 40% διαφορά. Όσο για τον φίλο με τον 1055t που αυτοπροσδιορίζεται "γνώστης" και οι λοιποί "ανίδεοι", προσφέρομαι να του κάνω ο ίδιος τον 1055t... ενεργειακό, όπως τα τζάκια. Κρίμα να πηγαίνουν 150 βατ χαμένα το 2018 για επεξεργαστική ισχύ 2008. Ας θερμαίνεται τουλάχιστον.
dimoskoutr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τενεκεδούπολη το φόρουμ τελευταία... Όποιος θέλει "πραγματικά" benches αγοράζει cpu και δοκιμάζει ή διαβάζει και βλέπει reviews... Το να πηγαίνει κόντρα σε όλα τα reviews, ή να μην έχει δει/διαβάσει τίποτα και να υποθέτει για απόδοση επεξεργαστών γιατί έτυχε να έχει κάτι που πιστεύει ότι είναι καλύτερο από την cpu που μιλάμε και δεν αποδίδει όπως θέλει, δεν είναι γνώμη ή κρίση είναι π@π@τζιλίκι...και όποιος θέλει να δει τι κάνει ένα τέτοιο "απαρχαιωμένο" cpu μπορεί να ρίξει μια ματιά εδώ μετά το 5ο λεπτό για να δει για την απόδοση τoυ n4000 σε απλές εργασίες μέσα στις οποίες είναι και αρχεία βίντεο 4k σε αρκετά μεγάλο bitrate... https://www.youtube.com/watch?v=3zNnO1v0GEc από εκεί και πέρα όποιος δεν φοράει παρωπίδες μπορεί να καταλάβει την χρησιμότητα ενός laptop με παρόμοιο cpu...οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν τους αφορισμούς... Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από dimoskoutr
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Ειχε μαλλιασει η γλωσσα μου παλιοτερα, για το Passmark... Χρονια μετα η κατασταση διορθωθηκε αρκετα, αλλα παραμενουν εκει τα κουφα και τα κουλα για οποιον ψαχνει ⚠️ Intel Celeron N4000 https://www.notebookcheck.net/Intel-Celeron-N4000-SoC.271816.0.html Cinebench R11.5 - CPU Multi 64Bit 1.7 # AMD A4-4300M https://www.notebookcheck.net/AMD-A-Series-A4-4300M-Notebook-Processor.77222.0.html Cinebench R11.5 - CPU Multi 64Bit 1.0 'Αυτα λοιπον τα νεα της Αλεξανδρας' -> ταχυτερος και με UHD 600 = για τα βιδεονια νερο 😎 https://www.notebookcheck.net/Intel-UHD-Graphics-600-GPU.271820.0.html -αν ηταν / δινοταν ως 13-14"αρι θα ειχα παρει δυο! 2
qwerty121 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Τενεκεδούπολη το φόρουμ τελευταία... Όποιος θέλει "πραγματικά" benches αγοράζει cpu και δοκιμάζει ή διαβάζει και βλέπει reviews... Το να πηγαίνει κόντρα σε όλα τα reviews, ή να μην έχει δει/διαβάσει τίποτα και να υποθέτει για απόδοση επεξεργαστών γιατί έτυχε να έχει κάτι που πιστεύει ότι είναι καλύτερο από την cpu που μιλάμε και δεν αποδίδει όπως θέλει, δεν είναι γνώμη ή κρίση είναι π@π@τζιλίκι... Αγόρασα πριν 2 εβδομάδες τον lenovo 15.6'' με celeron n4000 4gb ram, 128 gb ssd για συγγενή με σκοπό απλή χρήση (browsing, pdf, youtube, 1080p videos. office) στα 213 ευρώ από eshop. Του εγκατέστησα τα Windows 10(δωρεάν). Έχω βάλει: vlc, acrobat reader, libreoffice, skype, winrar. Σαν browser τον internet explorer. Το μηχάνημα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Πάει σφαίρα, χαλαρά 3-4 καρτέλες ανοιχτές +video youtube +office. Ο συγγενής μου, ηλικιωμένος χαμηλοσυνταξιούχος με ευγνωμονεί. Για 213 ευρώ με 4gb +ssd + 2 χρόνια εγγύηση από eshop (1ος αντικατάσταση) είναι υπερπροσφορά για το κοινό στο οποίο απευθύνεται (απλή χρήση-χαμηλό budget). Δεν υπάρχει ούτε σε amazon, σκρουτζ, ούτε πουθενά. Αυτοί που λένε δώσε 150 ευρώ παραπάνω σε έναν χαμηλοσυνταξιούχο ή άνεργο για έναν πιο γρήγορο υπολογιστή νομίζω ότι μιλάνε σαν τη Μαρία Αντουανέτα ή την αλεπού με τα σταφύλια. Aυτοί μπορεί να έχουν να δώσουν 2.000 και 3000 ευρώ για να πάρουν σφαιράτο μηχάνημα (για αυτούς δεν είναι προσφορά και δεν απευθύνεται φυσικά σε αυτούς). Για άλλους όμως τα 150 ευρώ παραπάνω είναι τα έξοδα για έναν ολόκληρο μήνα. Επιπλέον το forum δεν νομίζω ότι είναι μόνο για technofreaks αλλά και για ανθρώπους που ψάχνουν προσφορές σε απλά προιόντα τεχνολογίας καθημερινής πλέον χρήσης. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από qwerty121 6
mechpanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Μερικοί λέτε Linux και δεν ξέρετε καν τι είναι! Το Linux είναι ένα πλήρες σύγχρονο λειτουργικό σύστημα, δεν είναι το σούπερ ελαφρύ λειτουργικό που θα αναστήσει τη σαβούρα hardware που σας έχει ξεμείνει από τον παππούλη σας, η που θέλετε να πάρετε! Εντελώς λάθος, σαν σκεπτικό. Επιπλέον, οι σύγχρονες ιστοσελίδες κάνουν τόσο μεγάλη χρήση script που ξεζουμίζουν κυριολεκτικά την μνήμη και το CPU, ο,τι browser ή λειτουργικό έχεις...για ποια "ελαφριά χρήση browsing" μιλάμε;;; Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και πάρτε κάτι της προκοπής. Μην πετάτε τα λεφτά σας σε σαβούρες (είτε τέτοιες "προσφορές", είτε "refurbished") 3
dimoskoutr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, mechpanos είπε Μερικοί λέτε Linux και δεν ξέρετε καν τι είναι! Το Linux είναι ένα πλήρες σύγχρονο λειτουργικό σύστημα, δεν είναι το σούπερ ελαφρύ λειτουργικό που θα αναστήσει τη σαβούρα hardware που σας έχει ξεμείνει από τον παππούλη σας, η που θέλετε να πάρετε! Εντελώς λάθος, σαν σκεπτικό. Επιπλέον, οι σύγχρονες ιστοσελίδες κάνουν τόσο μεγάλη χρήση script που ξεζουμίζουν κυριολεκτικά την μνήμη και το CPU, ο,τι browser ή λειτουργικό έχεις...για ποια "ελαφριά χρήση browsing" μιλάμε;;; Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και πάρτε κάτι της προκοπής. Μην πετάτε τα λεφτά σας σε σαβούρες (είτε τέτοιες "προσφορές", είτε "refurbished") Τον ακριβώς πάνω από σένα δεν έκανες τον κόπο να τον διαβάσεις ε; Που αγόρασε μηχανάκι παρόμοιο... Και γράφει για τις εντυπώσεις του... Ωραίος. 1
what_if Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 ειναι ανικητη ,τωρα το ξερω λιγο καλυτερα
dess Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, qwerty121 είπε Αγόρασα πριν 2 εβδομάδες τον lenovo 15.6'' με celeron n4000 4gb ram, 128 gb ssd για συγγενή με σκοπό απλή χρήση (browsing, pdf, youtube, 1080p videos. office) στα 213 ευρώ από eshop. Του εγκατέστησα τα Windows 10(δωρεάν). Έχω βάλει: vlc, acrobat reader, libreoffice, skype, winrar. Σαν browser τον internet explorer. Το μηχάνημα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Πάει σφαίρα, χαλαρά 3-4 καρτέλες ανοιχτές +video youtube +office. Ο συγγενής μου, ηλικιωμένος χαμηλοσυνταξιούχος με ευγνωμονεί. Για 213 ευρώ με 4gb +ssd + 2 χρόνια εγγύηση από eshop (1ος αντικατάσταση) είναι υπερπροσφορά για το κοινό στο οποίο απευθύνεται (απλή χρήση-χαμηλό budget). Δεν υπάρχει ούτε σε amazon, σκρουτζ, ούτε πουθενά. Αυτοί που λένε δώσε 150 ευρώ παραπάνω σε έναν χαμηλοσυνταξιούχο ή άνεργο για έναν πιο γρήγορο υπολογιστή νομίζω ότι μιλάνε σαν τη Μαρία Αντουανέτα ή την αλεπού με τα σταφύλια. Aυτοί μπορεί να έχουν να δώσουν 2.000 και 3000 ευρώ για να πάρουν σφαιράτο μηχάνημα (για αυτούς δεν είναι προσφορά και δεν απευθύνεται φυσικά σε αυτούς). Για άλλους όμως τα 150 ευρώ παραπάνω είναι τα έξοδα για έναν ολόκληρο μήνα. Επιπλέον το forum δεν νομίζω ότι είναι μόνο για technofreaks αλλά και για ανθρώπους που ψάχνουν προσφορές σε απλά προιόντα τεχνολογίας καθημερινής πλέον χρήσης. Ακριβώς αυτό, στα 219 ευρώ που ζητάει, να προτείνετε κάποια εναλλακτική πρόταση, ρε παιδιά. https://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?order_by=pricevat&order_dir=asc&price_min=&price_max=240 (ενδεικτικά laptops έως 240 ευρώ). Αντιπροτάσεις του τύπου: 'δώσε 350 ευρώ για καλύτερο ή πάρε μεταχειρισμένο ή πάρε ένα Κινεζο-άγνωστο από Κίνα στα 280 ευρώ' είναι κατά τη γνώμη μου άκυρες... φιλικά πάντα , (εδώ μιλάμε - συμφωνούμε ή διαφωνούμε, δεν απαξιώνουμε τον συνομιλητή μας!) Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από dess
mechpanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Τον ακριβώς πάνω από σένα δεν έκανες τον κόπο να τον διαβάσεις ε; Που αγόρασε μηχανάκι παρόμοιο... Και γράφει για τις εντυπώσεις του... Ωραίος. Δεν έκανα καν τον κόπο να διαβάσω τις 6 σελίδες του thread, απάντησα κατευθείαν λόγω του σκεπτικού του νηματοθέτη: παίρνουμε ένα πολύ χαμηλών δυνατοτήτων laptop, του βάζουμε Linux και νομίζουμε ότι θα πετάει, επειδή είναι πανάλαφρο. Guess what: ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ, θα ΣΕΡΝΕΤΑΙ!!! 1ον διότι και το Linux είναι ένα σύγχρονο λειτουργικό με διεργασίες που βαραίνουν το σύστημα (ΟΚ, όχι τόσο προφανώς όσο τα Windows), και 2ον γιατί το browsing που λέμε, σε καμία περίπτωση δεν είναι πλέον ελαφριά χρήση, με τόσα scripts που τρέχουν. Αν δεν υπάρχουν τα χρήματα και πρέπει οπωσδήποτε να αποκτηθεί ένα laptop no matter what, εντάξει. Αν όμως αποκτηθεί επειδή και καλά είναι σε τρελή προσφορά, καλύτερα όχι. ΥΓ.: ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ e-shop!!!!!! 16 ώρες πριν, what_if είπε για να τελειωνουμε ,το pc μου ειναι 3 φορες πιο γρηγορο απο αυτο (amd x6 1055t) με την ιδια ποσοτητα ram ,ξεχωριστη vga amd 78xx,2 ssd που αυτο δεν εχει στον ενα δισκο εχω win 10 ltsb που ειναι πολυ πιο ελαφρια απο τα νορμαλ 10αρια ,τερμα tweaked windows με disabled services ,ramdrive κλπ στον αλλο δισκο εχω arch linux xfce με disabled services k apps στο autostart ,τερμα tweaked k αυτο με τον performance οδηγο του archwiki, tmpfs ,dns caching ,ramdrive ,irqbalance ,ati radeon driver optimizations, καμια σχεση δλδ με τα bloated ubuntu k mint γενικοτερα εκανα οτι μπορουσα για να το βοηθησω τα win 10ltsb ειναι γρηγοροτερα απο οποιοδηποτε linux k οποιος αμφιβαλει ας κανεις δοκιμες στο μηχανημα του απο εκει κ περα οριστε screenshot απο το arch οπου (κατω δεξια οι μετρητες χρησης cpu,ram usage κλπ) 50% χρηση επεξεργαστη ενω παιζει μια καρτελα youtube 1080p k δεν κανει τπτ αλλο παραλληλα ,μονο αυτο (ενω το εχω αφησει να ρολαρει κ να ηρεμισει γιατι peak χτυπησε 85+%) οποιος στοιχειωδως καταλαβαινει απο αυτα συμπεραινει οτι το μηχανημα του τοπικ ειναι απλως οριακα επαρκες κ σε λιγο καιρο θα ειναι για πεταμα (κ πηρα τις καλυτερες εκδοχες σε λειτουργικα + optimizations που πολυ αμφιβαλω οτι ξερουν να κανουν οι περισσοτεροι αγοραστες του) οι υπολοιποι θα ειναι πολυ ευχαριστημενοι που εχει γυαλιστερα εικονιδια καλη συνεχεια απο εμενα Μην τους το χαλάς ρε φίλε! 2
dimoskoutr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι το χαλάει όντως βρε, γιατί ο z8350 στο ίδιο βίντεο έχει usage 20-30% όπως είπε ένα παλικάρι πριν... Μήπως κατι τρέχει πίσω στο σύστημα του και έχει 50% usage; Ή ο άλλος που είπε για τον z8350 ονειρεύεται; Χμμμμμ λες ο z8350 να είναι θηρίο ανημερο και να το κρύβει;;; Για να τσιμπήσω της πεθεράς μου το laptop να κάνω ένα τεστ με το ίδιο βίντεο... Το link να μας βάλει καλύτερα όμως εδώ να μην το αντιγράφουμε από την εικόνα Το browsing σε φυσιολογικές ιστοσελίδες με τον edge 2-3 tabs γίνεται αξιοπρεπέστατα και από z8350 με 4gb...το site της nasa ας πούμε ή του guardian που δεν τα λες και τα ελαφρύτερα φορτώνουν κανονικά, το gazzetta.gr που το λες βαρύ ζοριζει κάπως αλλά όταν φορτώσει η κεντρική σελίδα, το scrolling γίνεται κανονικότατα... Αυτά τα έχω δοκιμάσει στον z8350 της πεθεράς ε... Ούτως ή άλλως τέτοια μηχανάκια τα θες για ελαφριά χρήση. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από dimoskoutr
mechpanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Εντάξει ρε παιδιά, αφού οι cpu αυτές είναι τόσο γαμάτες, οι i3 είναι γι' αυτούς που τρέχουν προσομοιώσεις στο CERN! 1
dimoskoutr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, mechpanos είπε Εντάξει ρε παιδιά, αφού οι cpu αυτές είναι τόσο γαμάτες, οι i3 είναι γι' αυτούς που τρέχουν προσομοιώσεις στο CERN! Εγώ μιλάω για την εμπειρία μου με συγκεκριμένη cpu σε συγκεκριμένη χρήση. Περιεγραψα και την χρήση επακριβώς και μάλιστα και το άτομο που κάνει χρήση του υπολογιστή. Τώρα αν εσύ θεωρείς πολύ φυσιολογικό το να μην έχεις την συγκεκριμένη cpu και παρόλα αυτά να αμφισβητείς τα λεγόμενα αυτών που την έχουν δεν χρειάζεται καν να ασχολείσαι. Ορατότης μηδέν οπότε άστο. Έβαλα πριν λίγα post και review με link ενός laptop με τον n4000 που τον χλευάζεις... Αν κάνεις τον κόπο και δεις... Αλλά μπα εσείς που δεν τα έχετε ακουμπήσει αυτά τα μηχανάκια ξέρετε καλύτερα. Τώρα ποιος είναι για ειρωνία... Μάλλον αυτοί που θεωρούν ότι για απλή χρήση internet 3-4 tabs ειδικά με edge, office, ταινίες 1080p χρειάζεται i3... Σιγά μην χρειάζεται και threadripper παλικάρια! Έλα πάλι μπας και... https://www.youtube.com/watch?v=3zNnO1v0GEc Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από dimoskoutr
mechpanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Εγώ μιλάω για την εμπειρία μου με συγκεκριμένη cpu σε συγκεκριμένη χρήση. Περιεγραψα και την χρήση επακριβώς και μάλιστα και το άτομο που κάνει χρήση του υπολογιστή. Τώρα αν εσύ θεωρείς πολύ φυσιολογικό το να μην έχεις την συγκεκριμένη cpu και παρόλα αυτά να αμφισβητείς τα λεγόμενα αυτών που την έχουν δεν χρειάζεται καν να ασχολείσαι. Ορατότης μηδέν οπότε άστο. Έβαλα πριν λίγα post και review με link ενός laptop με τον n4000 που τον χλευάζεις... Αν κάνεις τον κόπο και δεις... Αλλά μπα εσείς που δεν τα έχετε ακουμπήσει αυτά τα μηχανάκια ξέρετε καλύτερα. Τώρα ποιος είναι για ειρωνία... Μάλλον αυτοί που θεωρούν ότι για απλή χρήση internet 3-4 tabs ειδικά με edge, office, ταινίες 1080p χρειάζεται i3... Σιγά μην χρειάζεται και threadripper παλικάρια! Έλα πάλι μπας και... https://www.youtube.com/watch?v=3zNnO1v0GEc Ρε 'συ, εξήγησα ανωτέρω το σκεπτικό μου...αυτού του τύπου τα τσιπ το μόνο καλό που προσφέρουν, είναι αυτονομία και χαμηλή κατανάλωση, τίποτε άλλο. Η χρήση τους περιορίζεται στην απολύτως-απολύτως-ΑΠΟΛΥΤΩΣ βασική, και για εμένα δεν είναι καθόλου καλή αγορά, πράγμα που εξετάζουμε. Τώρα είπαμε, αν το budget είναι απόλυτα περιορισμένο και δεν γίνεται αλλιώς, τότε πάσο. Αν όμως γίνεται, 1000φορές να δώσει κάποιος κάτιτις παραπάνω (όχι δα και κανένα φοβερό ποσό!) και να πάρει ένα καλύτερο μηχανάκι να κάνει δουλειά του και όχι να παιδεύει τον εαυτό του....και επίσης, είπαμε, να μην διανοηθεί ότι θα βάλει Linux (οποιαδήποτε διανομή!) και ότι θα "πετάει"! Και αν για κάποιους το να δώσουν 300€ είναι πολλά, το να "πετάξουν" 220€, είναι περισσότερα! Τώρα για τα περί ειρωνίας, χιούμορ κάνουμε μην το παίρνεις προσωπικά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα