Προς το περιεχόμενο

[Laptop 15.6"] HP 250 G6 3VJ19EA HD INTEL DUAL CORE N4000 4GB 500GB FREE DOS @eshop 219.00€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, what_if είπε

ρε φιλε δεν ξερεις λεμε

αφου θα του βαλει τα λινουξ μιντ

θα το νοικιαζει κ για computing farm να μην καθεται

Σε ενοχλησε επειδη ειπα οτι θα χρησιμοποιω linux mint ?

"θα το νοικιαζει κ για computing farm να μην καθεται" .....  δυσκολευομαι να καταλαβω το νοημα του σχολιου σου

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, what_if είπε

ρε φιλε δεν ξερεις λεμε

αφου θα του βαλει τα λινουξ μιντ

θα το νοικιαζει κ για computing farm να μην καθεται

Αγαπητέ, μάθε να φέρεσαι σε δημόσια φόρα.

Ως κάτοχος τέτοιου λάπτοπ (με ssd όμως, και όχι hdd) όρισα αυστηρά το κοινό για το οποίο ένας n4000 με έναν ssd + 4 γιγα DDR4 είναι αρκετοί σε μία ασυναγώνιστη τιμή:

-Παιδιά κάτω των 12 (δημοτικό)

-Ηλικιωμένοι (άνω των 70)

-Τεχνολογικά αναλφάβητοι (όλων των ηλικιών, κάτοικοι απομακρυσμένων χωριών κλπ)

Εσύ κι εγώ ξέρουμε, ΔΕΝ είμαστε ο μέσος όρος χρήστη. Δε θα έπαιρνα αυτό το λάπτοπ για εμένα, που είμαι μαθημένος στους i5 , i7 και snapdragon 8ΧΧ+ .

Οφείλεις να σεβαστείς την ύπαρξη και άλλων ανθρώπων και να αφήσεις τις φτηνιάρικες καγκουρέ εξυπνάδες ( ; ) στην άκρη. Στην υπογραφή σου έχεις οδηγίες για λειτουργικό σύστημα και κινητό που δεν κάνουν ούτε για πάγκος τσαγκάρη. Όμως δεν ξεκίνησα καμία ad hominem διαμάχη εναντίον σου επ' αυτού. 

Εκτός κι αν είσαι δικαιολογημένος ως ανήλικος, κάτι που δε μπορώ να διακριβώσω.

Για να μην πεταγόμαστε εκτός τόπικ με τις καγκουριές μερικών, αν ανήκετε στις ανωτέρω κατηγορίες, ή θέλετε το λάπτοπ για τις κατηγορίες που περιέγραψα παραπάνω ως δώρο, αγοράστε το και προαιρετικά προσθέστε έναν ssd για να πάρετε όλες τις δυνατότητες του συστήματος σε ανταπόκριση.

Αν θέλετε το παραμικρό παιχνίδι, ή browsing χαωτικό που αρέσει σε μερικούς (με πάνω από 10-15 καρτέλες ώστε να μη φαίνεται ποια είναι ποια), ή οτιδήποτε βαρύτερο από browsing, καμιά ταινία και κειμενογράφο (αυτά που κάνει δλδ το 80% των mainstream χρηστών) πάρτε ένα από τα λάπτοπ που προτείνονται προηγουμένως στο νήμα.

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, ziaba είπε

Μια χαρά είναι για browsing, skype, καμια ταινία ... Τέτοια χρηση κανουν οι περισσότεροι 

το λαπτοπ μου που ειναι με i3 4005u, θελω να το σπασω ακομα και μεσα στο κρομ σερνεται. φαντασου αυτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και περίπου στις 28 του μήνα περιμένω να μου έρθει η asrock j5005 itx, λέω μετά από λίγες μέρες να ποστάρω για την χρήση που θέλω (htpc) αποτελέσματα από τον j5005...κάτι μου λέει ότι οι gemini lake είναι πολύ πιο δυνατοί για απλές δουλειές από όσο πιστεύετε οι περισσότεροι...hell εδώ ο j5005 είναι στα ίδια με έναν q6600 stock σε απόδοση σύμφωνα με τα benchmarks...ε μην λέμε ότι τέτοια απόδοση δεν κάνει για απλές δουλειές...λίγο browsing, office και ταινίες...μου φαίνεται υπερβολικό...όταν το στήσω θα ποστάρω εντυπώσεις και αποτελέσματα...α και ένα τελευταίο, όποιος θέλει μπορεί να ψάξει, ο j5005 είναι 15% πιο αργός single core από i3 7100u και 15% περίπου πιο γρήγορος multi core από τον ίδιο επεξεργαστή...ε θεωρώ ότι τα gemini lake δεν είναι τα σαπάκια που πιστεύετε πολλοί...τα ίδια λέγανε μερικοί και στο άλλο θέμα με τον j4005 και το παλικάρι που πήρε το laptop λέει ότι για απλή χρήση είναι μια χαρά το μηχανάκι...όποιος δεν δοκιμάσει δεν γίνεται να έχει άποψη έτσι γιατί μπορεί...και αν δεν δοκιμάσει ας ψάξει τουλάχιστον σε reviews...όλα τα reviews λένε ότι οι gemini lake είναι μια χαρά για απλή χρήση...ακόμη και οι apollo lake...ψάξτε λιγάκι...

4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

το λαπτοπ μου που ειναι με i3 4005u, θελω να το σπασω ακομα και μεσα στο κρομ σερνεται. φαντασου αυτο

Καλά μην ορκίζεσαι ότι θα είναι χειρότερα κιόλας...δες διαφορά στις δύο cpu... http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Celeron-N4000-vs-Intel-Core-i3-4005U/m503050vsm7028 σχεδόν καμία ε...αν δε βάλουμε τον μικρότερο 4πύρηνο gemini lake τότε του ρίχνει στα αυτιά του i3...http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Celeron-N4100-vs-Intel-Core-i3-4005U/m407836vsm7028...σαν πολύ να τους υποτιμάτε...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.

Παιδιά δεν έχει νόημα. Σας ειπαμε ότι δεν αξιζει. Αν κάποιος θελει τόσο πολυ να το πάρει ας το πάρει! Δικαίωμα του να πετάει τα λεφτά του όπου θελει 

• Like 5
Δημοσ.
7 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Αγαπητέ, μάθε να φέρεσαι σε δημόσια φόρα.

Ως κάτοχος τέτοιου λάπτοπ (με ssd όμως, και όχι hdd) όρισα αυστηρά το κοινό για το οποίο ένας n4000 με έναν ssd + 4 γιγα DDR4 είναι αρκετοί σε μία ασυναγώνιστη τιμή:

-Παιδιά κάτω των 12 (δημοτικό)

-Ηλικιωμένοι (άνω των 70)

-Τεχνολογικά αναλφάβητοι (όλων των ηλικιών, κάτοικοι απομακρυσμένων χωριών κλπ)

Εσύ κι εγώ ξέρουμε, ΔΕΝ είμαστε ο μέσος όρος χρήστη. Δε θα έπαιρνα αυτό το λάπτοπ για εμένα, που είμαι μαθημένος στους i5 , i7 και snapdragon 8ΧΧ+ .

Οφείλεις να σεβαστείς την ύπαρξη και άλλων ανθρώπων και να αφήσεις τις φτηνιάρικες καγκουρέ εξυπνάδες ( ; ) στην άκρη. Στην υπογραφή σου έχεις οδηγίες για λειτουργικό σύστημα και κινητό που δεν κάνουν ούτε για πάγκος τσαγκάρη. Όμως δεν ξεκίνησα καμία ad hominem διαμάχη εναντίον σου επ' αυτού.

Εκτός κι αν είσαι δικαιολογημένος ως ανήλικος, κάτι που δε μπορώ να διακριβώσω.

Για να μην πεταγόμαστε εκτός τόπικ με τις καγκουριές μερικών, αν ανήκετε στις ανωτέρω κατηγορίες, ή θέλετε το λάπτοπ για τις κατηγορίες που περιέγραψα παραπάνω ως δώρο, αγοράστε το και προαιρετικά προσθέστε έναν ssd για να πάρετε όλες τις δυνατότητες του συστήματος σε ανταπόκριση.

Αν θέλετε το παραμικρό παιχνίδι, ή browsing χαωτικό που αρέσει σε μερικούς (με πάνω από 10-15 καρτέλες ώστε να μη φαίνεται ποια είναι ποια), ή οτιδήποτε βαρύτερο από browsing, καμιά ταινία και κειμενογράφο (αυτά που κάνει δλδ το 80% των mainstream χρηστών) πάρτε ένα από τα λάπτοπ που προτείνονται προηγουμένως στο νήμα.

φιλε μου δεν φτανει που δεν σκαμπαζεις γρι (που δεν ειναι κακο) εχεις κ αποψη κ επιμενεις κ απο πανω κ την λες κ σε κοσμο που καταλαβαινει κ 5 πραγματα

linux δεν εχεις βαλει ποτε γιατι αν ειχες βαλει θα ηξερες οτι δεν ειναι πιο γρηγορα απο τα win 10 ,μαλλον το αντιθετο

το μηχανακι που υπερασπιζεσαι ειναι πεταμενα λεφτα,οχι γιατι δεν θα κανει οριακα δουλεια αλλα γιατι θα απαξιωθει τοσο γρηγορα που οσοι το αγορασουν θα κλαινε τα λεφτακια τους

απο εκει κ περα κ προτασεις καναμε για οικονομικα αξιοπρεπη λαπτοπακια κ το επισημαναμε στους πιθανους αγοραστες

εσυ που τα ξερεις καλυτερα λοιπον να πας να το αγορασεις αλλα μην γραφεις κειμενα κ παιρνεις κοσμο στον λαιμο σου

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος, ανάμεσα σε άλλα, ενός HP με Ν3350, 4GB RAM, οθόνη 14 inch ΤΝ 1366Χ768,  HDD 500 GB, στο οποίο πρόσθεσα έναν SSD στη θέση του DVD. Σύνολο όλων αυτών 250 ευρώ (υπολογιστής 180 ευρώ μτχ σε άριστη κατάσταση εντός εγγύησης για μερικούς μήνες όταν τον πήρα, SSD 40 ευρώ νέος, tray για SSD 10 ευρώ). Ο υπολογιστής αγοράστηκε για να είναι γραφομηχανή και για browsing υποστηρικτικά για τις μεταφράσεις που κάνω, όταν τις δουλεύω εκτός οικίας. Μπουτάρει τα win10 σε 40 sec, τρέχει το MS OFFICE 2016 άψογα, συγχρονίζει με το cloud, τον σταθερό (DELL SFF i36100, με διπλούς σκληρούς, διπλές οθόνες, μεγάλη RAM  κτλ) και με το nas άψογα και γρήγορα. Τελεία και παύλα. Αγοράστηκε για έναν συγκεκριμένο σκοπό, τον οποίο εξυπηρετεί απόλυτα, κάτι που θα συνεχίσει να κάνει για αρκετά χρόνια ακόμη, επειδή οι ανάγκες μου για μια γραφομηχανή είναι δεδομένες και δεν αλλάζουν (κείμενο σεντόνι, χωρίς γραφικά!!!), ενώ υποστηρίζει Portrable οθόνη usb 3.0!!!. Τα λεφτά που θα έδινα για ένα πιο δυνατό μηχανάκι πήγαν για αγορά δεύτερης, φορητής οθόνης.  Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι ότι έχει αποσπώμενη μπαταρία, κάτι που σημαίνει ότι εύκολα και χωρίς κόπο μπορώ να παρατείνω τη ζωή του. Ήξερα τι ήθελα, η τιμή αυτή που είπα. Είναι σαβούρα; Αφού κάνει αυτό που θέλω, όχι. Αν δε το έκανε θα ήταν.. Απλά πράγματα.....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, katsoul είπε

Είμαι κάτοχος, ανάμεσα σε άλλα, ενός HP με Ν3350, 4GB RAM, οθόνη 14 inch ΤΝ 1366Χ768,  HDD 500 GB, στο οποίο πρόσθεσα έναν SSD στη θέση του DVD. Σύνολο όλων αυτών 250 ευρώ (υπολογιστής 180 ευρώ μτχ σε άριστη κατάσταση εντός εγγύησης για μερικούς μήνες όταν τον πήρα, SSD 40 ευρώ νέος, tray για SSD 10 ευρώ). Ο υπολογιστής αγοράστηκε για να είναι γραφομηχανή και για browsing υποστηρικτικά για τις μεταφράσεις που κάνω, όταν τις δουλεύω εκτός οικίας. Μπουτάρει τα win10 σε 40 sec, τρέχει το MS OFFICE 2016 άψογα, συγχρονίζει με το cloud, τον σταθερό (DELL SFF i36100, με διπλούς σκληρούς, διπλές οθόνες, μεγάλη RAM  κτλ) και με το nas άψογα και γρήγορα. Τελεία και παύλα. Αγοράστηκε για έναν συγκεκριμένο σκοπό, τον οποίο εξυπηρετεί απόλυτα, κάτι που θα συνεχίσει να κάνει για αρκετά χρόνια ακόμη, επειδή οι ανάγκες μου για μια γραφομηχανή είναι δεδομένες και δεν αλλάζουν (κείμενο σεντόνι, χωρίς γραφικά!!!), ενώ υποστηρίζει Portrable οθόνη usb 3.0!!!. Τα λεφτά που θα έδινα για ένα πιο δυνατό μηχανάκι πήγαν για αγορά δεύτερης, φορητής οθόνης.  Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι ότι έχει αποσπώμενη μπαταρία, κάτι που σημαίνει ότι εύκολα και χωρίς κόπο μπορώ να παρατείνω τη ζωή του. Ήξερα τι ήθελα, η τιμή αυτή που είπα. Είναι σαβούρα; Αφού κάνει αυτό που θέλω, όχι. Αν δε το έκανε θα ήταν.. Απλά πράγματα.....

Αυτο προσπαθουμε να εξηγησουμε  εδω μεσα που χωρις να εχουν δουλεψει τετοιο μηχανημα το βαφτιζουν σαβουρα,οτι για συγκεκριμενα πραγματα ειναι ΟΚ και δεν το λεω εγω,αλλα ατομο που εχει δουλεψει με ''σαβουρες''

Επεξ/σία από bill27
Δημοσ.

Στη δουλειά έχω ένα pc με

- διπύρηνο Ε5400, που είναι χειρότερος από αυτόν του laptop http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Celeron-N4000-vs-Intel-Pentium-E5400/m503050vsm4475

- 4GB μνήμης που όμως αναγνωρίζονται τα 3 αφού έχει 32αρια win7

- μηχανικό δίσκο 280GB

- ενσωματωμένη κάρτα γραφικών

Στα χαρτιά το μηχάνημα που δουλεύω από το 2009 είναι χειρότερο από της προσφοράς

ΑΛΛΑ

μπορώ να έχω ταυτόχρονα word , excel , firefox (με 4-5 καρτέλες ανοικτές), χωρίς κανένα κόλημα.

Έχω δει στο kodi ταινία 720p χωρίς σπασίματα και άπειρα βιντεάκια στο youtube.

Δεν ξέρω αν η διαφορά, που προκυπτει από το ότι το ένα είναι desktop και το άλλο laptop, είναι τόσο μεγάλη

που να κάνει το μηχάνημα της προσφοράς χώμα/φώλα/άχρηστο κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για άλλη μία φορά αναλώνεται το νήμα σε αντιπαράθεση σαβουρολόγων/σαπακολόγων και κυνηγών της μικρότερης τιμής. Το μηχανάκι πωλείται χωρίς λειτουργικό και χωρίς Ελληνικό πληκτρολόγιο, άρα από χέρι απευθύνεται σε κάποιον που 'ξέρει' ή/και θα δαπανήσει περαιτέρω χρήματα για να το στήσει. Δηλαδή θα χρησιμοποιήσει Linux ή θα αγοράσει λειτουργικό windows και κατά πάσα πιθανότητα SSD 120/240GB. Που σημαίνει 'γκρι κλειδάδικη' άδεια microsoft  ή microsoft legit (από 12 έως 97 euro αντίστοιχα) και μίνιμουμ 25-30 euro για SSD 120GB. 

Άρα ΔΕΝ απευθύνεται στους 'τεχνολογικά αναλφάβητους'. 

Όποιος το αγοράσει θα ξέρει ή θα ψάξει ( πχ https://www.notebookcheck.net/Intel-Celeron-N4000-SoC.271816.0.html  )  να δει τι είναι το cpu που αγοράζει.

Συμπερασματικά αν θέλεις ένα φτηνό (αλλά και αργό..) 15άρι με επεξεργαστή των 6watt (και ότι θετικό σημαίνει αυτό σε διάρκεια μπαταρίας, έκλυση θερμότητας, ησυχία) και σκοπεύεις να ασχοληθείς (με έξτρα αγορές, στήσιμο κλπ), το σκέφτεται σαν υποψήφιο.

Κάνεις την επιλογή σου σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σου και τις απαιτήσεις σου και ξέροντας τις δυνατότητες αλλά και τους περιορισμούς του υλικού που αγοράζεις.   peace!

Επεξ/σία από dess
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, what_if είπε

φιλε μου δεν φτανει που δεν σκαμπαζεις γρι (που δεν ειναι κακο) εχεις κ αποψη κ επιμενεις κ απο πανω κ την λες κ σε κοσμο που καταλαβαινει κ 5 πραγματα

linux δεν εχεις βαλει ποτε γιατι αν ειχες βαλει θα ηξερες οτι δεν ειναι πιο γρηγορα απο τα win 10 ,μαλλον το αντιθετο

το μηχανακι που υπερασπιζεσαι ειναι πεταμενα λεφτα,οχι γιατι δεν θα κανει οριακα δουλεια αλλα γιατι θα απαξιωθει τοσο γρηγορα που οσοι το αγορασουν θα κλαινε τα λεφτακια τους

απο εκει κ περα κ προτασεις καναμε για οικονομικα αξιοπρεπη λαπτοπακια κ το επισημαναμε στους πιθανους αγοραστες

εσυ που τα ξερεις καλυτερα λοιπον να πας να το αγορασεις αλλα μην γραφεις κειμενα κ παιρνεις κοσμο στον λαιμο σου

Είναι πιο γρήγορα από τα win τα linux σε όλους τους τομείς πλην του booting. Ειδικά όσο μαζεύει τρασίλα το λειτουργικό στα win με τον καιρό και κολλάει το σύστημα, τα linux παραμένουν στην ίδια φόρμα. Επίσης, δεν πιάνουν ιούς και δε χρειάζονται antivirus που θα φάει κι άλλους πόρους συστήματος (από τους ήδη περιορισμένους). Άρα είναι και πιο γρήγορα και πιο φιλικά στον αρχάριο χρήστη που δεν ξέρει από φορματ.

Δε θα πω κάτι άλλο, όλες σχεδόν οι απαντήσεις συνηγορούν μαζί μου. Πλην εσού και του άλλου καγκουρίζοντα φίλου, όσοι έχουν τέτοια αδύναμα πράματα έχουν συμβιβαστεί με την δουλειά που θέλουν και τις προσδοκίες που είχαν εξαρχής από τέτοια τιμή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/9/2018 στις 12:18 ΠΜ, GoldKingston είπε

LAPTOP HP 250 G6 3VJ19EA 15.6'' HD INTEL DUAL CORE N4000 4GB 500GB FREE DOS

https://www.e-shop.gr/laptop-hp-250-g6-3vj19ea-156-hd-intel-dual-core-n4000-4gb-500gb-free-dos-p-PER.901498

Απο 299 στα 219ευρω για 5 ημερες ακομα . Αξιζει να το αγορασω και να του βαλω linux mint ? Μπορει αργοτερα και εναν SSD

Ποιο φθηνά δεν το εχω βρει αλλού

Μεγάλο Βασίλειο το μηχάνημα είναι αυτό που λέει ο zacharis1955 , κοινώς τάφος , επίσης για να μην ξεχνιόμαστε , δες την φανταστική εγγύηση του Taxi Shop #6

https://www.adslgr.com/forum/threads/704411-Εγγύηση-Laptop-από-Κωτσόβολο

άρα θα πάρεις ένα μηχάνημα με απαρχειωμένο επεξεργαστή και κουτσή εγγύηση B)

2 ώρες πριν, gbouros είπε

- 4GB μνήμης που όμως αναγνωρίζονται τα 3 αφού έχει 32αρια win7

- μηχανικό δίσκο 280GB

- ενσωματωμένη κάρτα γραφικών

Ναι , κι εγώ έχω ένα αντίστοιχο , τρέχει καλούτσικα ( με όλα τα κόλπα όμως , κλειστά Flash Player , κλειστά Updates , αφαίρεση προγραμμάτων με το Autoruns από την εκκίνηση κλπ ) , αλλά αν πάω τώρα να πάρω δεν θα πάρω προπολεμικό μηχάνημα B)

Επεξ/σία από ss13
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ss13 είπε

Μεγάλο Βασίλειο το μηχάνημα είναι αυτό που λέει ο zacharis1955 , κοινώς τάφος , επίσης για να μην ξεχνιόμαστε , δες την φανταστική εγγύηση του Taxi Shop #6

https://www.adslgr.com/forum/threads/704411-Εγγύηση-Laptop-από-Κωτσόβολο

άρα θα πάρεις ένα μηχάνημα με απαρχειωμένο επεξεργαστή και κουτσή εγγύηση B)

Ναι , κι εγώ έχω ένα αντίστοιχο , τρέχει καλούτσικα ( με όλα τα κόλπα όμως , κλειστά Flash Player , κλειστά Updates , αφαίρεση προγραμμάτων με το Autoruns από την εκκίνηση κλπ ) , αλλά αν πάω τώρα να πάρω δεν θα πάρω προπολεμικό μηχάνημα B)

Έχεις δίκιο σε αυτό.

Ούτε εγώ θα αγόραζα κάτι τόσο αδύναμο και ξεπερασμένο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα καλύψει τις ανάγκες κάποιων.

Πριν κανά χρόνο η μάνα μου (70+) μου ζήτησε tablet για να μιλάει στο facebook με την φίλη της από το χωριό!!!

Ήθελε να βλέπει και βιντεάκια στο youtube για συνταγές μαγειρικής.

Έψαξα και βρήκα μια προσφορά από Κίνα με περίπου 70€ με 10 ίντσες, 1GB RAM  , 8GB ROM και ανάλυση (12χχ) χ (7χχ).

Ένα tablet που αν μου το έδιναν εμένα θα πήγαινε κατευθείαν στα σκουπίδια.

Η μάνα μου όμως ξετρελαμένη.

Και γιατί να μην είναι; Έχει μεγάλα εικονίδια και γράμματα που μπορεί να τα βλέπει και επίσης κάνει όλα όσα θέλει.

Ακόμα και τα "σαπάκια" μπορούν να βρουν χρήσεις σε κάποιες περιπτώσεις.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, gbouros είπε

Η μάνα μου όμως ξετρελαμένη.

Και γιατί να μην είναι; Έχει μεγάλα εικονίδια και γράμματα που μπορεί να τα βλέπει και επίσης κάνει όλα όσα θέλει.

Ακόμα και τα "σαπάκια" μπορούν να βρουν χρήσεις σε κάποιες περιπτώσεις.

Kι άλλος ένας παλαβός που πετάει χρήματα σε σκουπίδια, που ισχυρίζεται ότι ο γάιδαρος πετάει και ότι η καγκουριά δεν είναι αυτοταπείνωση, ε @what_if;

Μπράβο κε @gbouros, ακριβώς το ίδιο πασχίζω να πω 3 σελίδες τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...