Προς το περιεχόμενο

Joker (2019)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Δεν είναι τίποτα νέο στο τραπέζι αυτά που λες.  Περίμενα να ακούσω κάτι νέο. Δεν σου ταϊζει κάτι ιδιαίτερο όλα ανοιχτά είναι με μια προδιαθεση να λέει ψέμματα η μάνα του. 

Στο άλλο που λες έχεις δίκιο δεν ήξερα ότι υπάρχουν 2 εκδοχές στον θάνατο του Τζόκερ αν και νομίζω στον κόσμο έχει επικρατήσει ότι ο Τζόκερ τους σκοτώνει φαίνεται και πιο σωστο

Εμ όχι. Δεν έχει επικρατήσει αυτό. Αυτό έχει επικρατήσει μόνο σε αυτούς που η μονη σχέση που έχουν με Μπάτμαν είναι οι ταινίες. 

• Like 2
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Εμ όχι. Δεν έχει επικρατήσει αυτό. Αυτό έχει επικρατήσει μόνο σε αυτούς που η μονη σχέση που έχουν με Μπάτμαν είναι οι ταινίες. 

Σιγά. Και εμένα η μόνη μου σχέση με τον Μπάτμαν είναι οι ταινίες, μετα βίας έχω διαβάσει το Killing Joke και ξέρω πολύ καλά ότι μόνο στου Τιμ Μπάρτον τους σκοτώνει ο Τζόκερ, κάτι από πολλούς κατακρίθηκε κιόλας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Που ειναι το 95%...μην πω παραπανω

Επεξ/σία από Zerg13
  • Confused 1
Δημοσ.

Νομίζω στην τελική είναι λάθος τόσο μεγάλη ανάλυση και σύγκριση με τα κόμικ/ταινίες. 

Την βλέπεις μεμονωμένα, την κρίνεις μεμονωμένα για το σενάριο της και τέλος. 

Δημοσ.

Αντί να κάνει sequel σε μια ταινία που δεν προορίζοταν να έχει συνέχεια, θα προτιμούσα να καταπιαστεί με κάποιο άλλο origin. Γιατί όχι τον Λεξ Λούθορ; Θα ήταν προσγειωμένη ταινία χωρίς σουπερ ήρωες.

• Thanks 1
Δημοσ.

Προφανώς η συγκεκριμένη ταινία δε θέλει συνέχεια.

Από την άλλη πραγματικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να γίνουν "grounded" και "σοβαρές" και καλά ταινίες χωρίς σουπερ ήρωες για χαρακτήρες οι οποίοι υπάρχουν σε αυτό το σύμπαν?

Όπως και το Joker θα μπορούσε να λέγεται Arthur χωρίς να αλλάξει κάτι ιδιαίτερα, γιατί να κάνεις μια ταινία για τον Luthor χωρίς τον βασικό του nemesis? Πες τον George αν είναι και τελείωσες.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Wayward είπε

Φαίνεται πως πήρε και το sequel...

Δεν το βλέπω για καλό σαν είδηση.

Από την άλλη ίσως να λυθούν πολλές απορίες.

Δημοσ.

αν έχεις μια μηχανη που κόβει χρημα στο σαλόνι σου θα το πατήσεις το κουμπί? θα ειναι λογικα κακή ταινία, θα χαλάσει το ονομα της πρωτης κτλ. Μιλάμε ομως για στανταρ κέρδη και μάλιστα πολλα. δεν υπαρχει στούντιο που δεν θα έκανε sequel. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Wayward είπε

Προφανώς η συγκεκριμένη ταινία δε θέλει συνέχεια.

Από την άλλη πραγματικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να γίνουν "grounded" και "σοβαρές" και καλά ταινίες χωρίς σουπερ ήρωες για χαρακτήρες οι οποίοι υπάρχουν σε αυτό το σύμπαν?

Όπως και το Joker θα μπορούσε να λέγεται Arthur χωρίς να αλλάξει κάτι ιδιαίτερα, γιατί να κάνεις μια ταινία για τον Luthor χωρίς τον βασικό του nemesis? Πες τον George αν είναι και τελείωσες.

Από άποψη. Για τον ίδιο λόγο που κάνουν ταινίες με σούπερ ήρωες και τους αλλάζουν τα φώτα στο origin και όχι μόνο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλο αλλάζω το origin και άλλο παίρνω ένα χαρακτήρα ο οποίος έχει διαμορφωθεί σε ένα σύμπαν με σουπερ ήρωες, να αφαιρέσω τους σουπερ ήρωες και να πω ένα ό,τι να 'ναι story.

Προσωπικά δε μου λέει κάτι. Δηλαδή ο χαρακτήρας που είδες στην ταινία είναι ο Joker? Όχι είναι ένας τύπος. Τι διαφορά είχε δηλαδή από χαρακτήρες αντίστοιχων ταινιών πχ Taxi Driver ή έστω character driven ταινιών? 

Για να το θέσω πιο απλά γιατί να θες να δεις μια ταινία πχ για τον Luthor που δε θα είναι στην ουσία ο Luthor?

Επεξ/σία από Wayward
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Wayward είπε

Για να το θέσω πιο απλά γιατί να θες να δεις μια ταινία πχ για τον Luthor που δε θα είναι στην ουσία ο Luthor?

Για τη μία σκηνή που θα επισκεφτεί τον δεκάχρονο Κλαρκ Κέιν στο αγρόκτημα...😛

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DeadOrganPlayer είπε

Για τη μία σκηνή που θα επισκεφτεί τον δεκάχρονο Κλαρκ Κέιν στο αγρόκτημα...😛

I see what you did there :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...