Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Κατανοώ ότι δεν είσαι ο 1ος ή ο τελευταίος (βρήκα αφορμή), αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς το default χρώμα γραμματοσειράς του forum? Το μαύρο που επέλεξες σχεδόν δεν διαβάζεται αν κάποιος έχει επιλέξει Insomnia Dark Theme... 3
Zerg13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Manuel είπε O Μπάτμαν (ως Μπάτμαν) δεν παίζει καν στην ταινία, εσύ κατάλαβες και την άποψη της ταινίας για τον Μπάτμαν και ότι η καταστολή αποτελεί την αδιαμφισβήτητη λύση, που η ταινία μας επιβάλλει και εγώ απορρίπτω αυθαίρετα; Ενώ δεν παίζει καν στην ταινία; Ο Μπατμαν παιζει στην ταινια. Αλλο αν δεν εχει γινει Μπατμαν ακομα. Βλεπουμε την γεννηση του. Να το ακυρωσουμε; Δεν φορεσε την στολη ακομα να αρχισει να γραφει χιλιομετρα ο Τζοκερ απο ποτε αρχιζει και μετραει στην ταινια απο ποιο λεπτο; Αγαπητε δεν κρινω την λυση. Βλεπω τι μου δινει η ταινια, και διχνει καταστολη στο μελλον. Τι θες να το διαγραψουμε γιατι δεν σου αρεσει; 2 τερατα γενναει η ταινια, μονο το ενα ειδες εσυ. Και πως δεν αποτελει λυση ο εγλεισμος στην κλινικη τι ακριβως θεωρεις λυση εσυ; Να γινει αρχιτεκτωνας με 2 παιδια Σου αρεσει δεν σου αρεσει, λυση στο προβλημα ειναι. Το κανουμε ακομα και σημερα, για φαντασου....σε αυτους που σκοτωνουν. τεσπα δεν συνεχιζω . Κατσε ψαξε αν ειναι αναρχικος ο κλουν ή χαοτικος εκει ηταν το νοημα ναι. (που και εκει κανεις λαθος αναρχιζει η ταινια) Δεν εγραψα οτι η ταινια δεν δινει λυσεις, ειπα οτι δεν ψαχνει. Εσυ ψαχνεις την λυση του προβληματος, μονος σου. Αυτο σου λεω και οχι δεν συμφωνω με τιποτα απο,οσα λες. Ενα σαπιο συστημα δειχνει και καταθλιψη. Ολα τα αλλα αισιοδοξα ειναι φαντασιωσεις. 1 ώρα πριν, Manuel είπε Άποψη για να έχει η ταινία καταλαβαίνεις τι πρέπει να δείχνει; Να παρουσιάζει κάτι ως ηρωικό, ως αποτέλεσμα. Να δείχνει τον Μπάτμαν να λύνει το πρόβλημα και να λένε όλοι "ζήτω" και να είναι χαρούμενοι που ξεφορτωθήκαμε τον ψυχάκια, να δείχνει ότι η καταστολή λειτουργεί και λύνει προβλήματα, να δείχνει τον Τζόκερ έγκλειστο και να λένε μεταξύ τους "well done" και σωθήκαμε, το κακό νικήθηκε, τέτοια πράγματα! Ωραιο σεμαριο το ghostbusters μου θυμιζει στο τελος. Αναρχικα ή χαοτικα τα φαντασματα; Παω να δω την wikipedia που μου πες Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από Zerg13 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Zerg13 είπε Ο Μπατμαν παιζει στην ταινια. Αλλο αν δεν εχει γινει Μπατμαν ακομα. Βλεπουμε την γεννηση του. Να το ακυρωσουμε; Δεν φορεσε την στολη ακομα να αρχισει να γραφει χιλιομετρα ο Τζοκερ απο ποτε αρχιζει και μετραει στην ταινια απο ποιο λεπτο; Αγαπητε δεν κρινω την λυση. Βλεπω τι μου δινει η ταινια, και διχνει καταστολη στο μελλον. Τι θες να το διαγραψουμε γιατι δεν σου αρεσει; 2 τερατα γενναει η ταινια, μονο το ενα ειδες εσυ. Και πως δεν αποτελει λυση ο εγλεισμος στην κλινικη τι ακριβως θεωρεις λυση εσυ; Να γινει αρχιτεκτωνας με 2 παιδια Σου αρεσει δεν σου αρεσει, λυση στο προβλημα ειναι. Το κανουμε ακομα και σημερα, για φαντασου....σε αυτους που σκοτωνουν. τεσπα δεν συνεχιζω . Κατσε ψαξε αν ειναι αναρχικος ο κλουν ή χαοτικος εκει ηταν το νοημα ναι. (που και εκει κανεις λαθος αναρχιζει η ταινια) Δεν εγραψα οτι η ταινια δεν δινει λυσεις, ειπα οτι δεν ψαχνει. Εσυ ψαχνεις την λυση του προβληματος, μονος σου. Αυτο σου λεω και οχι δεν συμφωνω με τιποτα απο,οσα λες. Ενα σαπιο συστημα δειχνει και καταθλιψη. Ολα τα αλλα αισιοδοξα ειναι φαντασιωσεις. Ωραιο σεμαριο το ghostbusters μου θυμιζει στο τελος. Αναρχικα ή χαοτικα τα φαντασματα; Παω να δω την wikipedia που μου πες Ε, δεν πάει άλλο, ας το αφήσουμε. Μάλλον δεν έχω την ικανότητα να τα εξηγήσω καλύτερα. Δεν βρίσκω άλλο τρόπο, πάλι τα ίδια θα γράφω. 6 ώρες πριν, ThReSh είπε Κατανοώ ότι δεν είσαι ο 1ος ή ο τελευταίος (βρήκα αφορμή), αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς το default χρώμα γραμματοσειράς του forum? Το μαύρο που επέλεξες σχεδόν δεν διαβάζεται αν κάποιος έχει επιλέξει Insomnia Dark Theme... Τυχαίο ήταν. Κάτι αντέγραψα, πήρε τη μορφοποίηση μαζί του και δεν πρόσεξα ότι υπήρχε επιλογή default, οπότε έβαλα μαύρο, που θεώρησα ότι είναι το ίδιο πράγμα (δεν ήξερα για το Dark Theme). Mea culpa.
papoys1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ χτες την είδα.Παραλίγο να με ρίξει σε κατάθλιψη.Είπα αμάν να τελειώσει. Το που τα είδατε αυτά που γράφετε δεν ξέρω.Για μένα ήταν άλλη μία καρακινεζιά του κερατά από το χόλυγουντ με μπόλικη σάλτσα και αρκετούς φόνους έτσι για να έχει και ενδιαφέρον. Και βέβαια πολλά αδιευκρίνιστα σημεία να έχουμε χίλιους λόγους να βγάλουμε άλλα 2-3 σίκουελ στο μέλλον ώστε να διευκρινιστούν κάποια ερωτήματά μας ή να μας δημιουργηθούν νέα. Επίσης να περιμένουμε με αγωνία να μεγαλώσει ο Μπάτμαν (άλλος ένας Αμερικάνος ήρωας) να φορέσει τη μαύρη μπέρντα του να μας σώσει από το κακό. Άντε χώστε τα και σε μένα που κατηγόρησα το κινηματογραφικό έπος του 2019. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από papoys1 3 3
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εγώ χτες την είδα.Παραλίγο να με ρίξει σε κατάθλιψη.Είπα αμάν να τελειώσει. Το που τα είδατε αυτά που γράφετε δεν ξέρω.Για μένα ήταν άλλη μία καρακινεζιά του κερατά από το χόλυγουντ με μπόλικη σάλτσα και αρκετούς φόνους έτσι για να έχει και ενδιαφέρον. Και βέβαια πολλά αδιευκρίνιστα σημεία να έχουμε χίλιους λόγους να βγάλουμε άλλα 2-3 σίκουελ στο μέλλον ώστε να διευκρινιστούν κάποια ερωτήματά μας ή να μας δημιουργηθούν νέα. Επίσης να περιμένουμε με αγωνία να μεγαλώσει ο Μπάτμαν (άλλος ένας Αμερικάνος ήρωας) να φορέσει τη μαύρη μπέρντα του να μας σώσει από το κακό. Άντε χώστε τα και σε μένα που κατηγόρησα το κινηματογραφικό έπος του 2019. Καμία διάθεση δεν έχω να «τα χώσω» σε κανέναν για τις απόψεις του, αλλά επειδή μου αρέσει να τις καταλαβαίνω: Σε πόσες καρακινεζιες του κερατά από το Χόλιγουντ που έχεις δει, σε έχει πιάσει κατάθλιψη; Το να σου δημιουργήσει μια ταινία τέτοια ψυχολογική αντίδραση δεν είναι απλό πράγμα, ιδιαίτερα αν (όπως καταλαβαίνω από αυτό που γράφεις) θεωρείς ότι δεν κάνει τίποτα καινούργιο, αλλά είναι “by the numbers”. Και κάτι σε σπόιλερ για τους φόνους: Spoiler Ελάχιστοι είναι. Μια στο τραινο, μια με τον φίλο του και η τελευταία σκηνή. Οι πιο πολλές χολιγουντιανές ταινίες έχουν body count που δεν μετριέται όταν βγαίνεις από την αίθουσα. Εδω όμως σου δημιουργήθηκε μια εντύπωση ότι ήταν πολλοί. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
papoys1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Manuel είπε Καμία διάθεση δεν έχω να «τα χώσω» σε κανέναν για τις απόψεις του, αλλά επειδή μου αρέσει να τις καταλαβαίνω: Σε πόσες καρακινεζιες του κερατά από το Χόλιγουντ που έχεις δει, σε έχει πιάσει κατάθλιψη; Το να σου δημιουργήσει μια ταινία τέτοια ψυχολογική αντίδραση δεν είναι απλό πράγμα, ιδιαίτερα αν (όπως καταλαβαίνω από αυτό που γράφεις) θεωρείς ότι δεν κάνει τίποτα καινούργιο, αλλά είναι “by the numbers”. Και κάτι σε σπόιλερ για τους φόνους: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ελάχιστοι είναι. Μια στο τραινο, μια με τον φίλο του και η τελευταία σκηνή. Οι πιο πολλές χολιγουντιανές ταινίες έχουν body count που δεν μετριέται όταν βγαίνεις από την αίθουσα. Εδω όμως σου δημιουργήθηκε μια εντύπωση ότι ήταν πολλοί. Σέβομαι την άποψή σου.Θα έλεγα όμως στη χώρα μας έχουμε πολλά πραγματικά γεγονότα να μας προβληματίσουν και να μας κάνουν να σκεφτούμε.Δεν έχουμε ανάγκη τις απόψεις του χόλυγουντ που συνήθως εκφράζουν τον Αμερικάνικο τρόπο ζωής τον οποία είδαμε και πάλι προχτές σε ένα άλλο σχολείο της Καλιφόρνιας.Με αυτά δεν ασχολούνται οι σκηνοθέτες γιατί θα χαλάσουν το dream team. Όσο για τους φόνους ξέχασες τη μαμά.😊 2
bluesattack Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Επίσης να περιμένουμε με αγωνία να μεγαλώσει ο Μπάτμαν (άλλος ένας Αμερικάνος ήρωας) να φορέσει τη μαύρη μπέρντα του να μας σώσει από το κακό. Ποσο να μεγαλωσει πια ? Αφου στην ταινια εχει 30 χρονια διαφορα απο τον Τζοκερ . Ενταξει παλη γενεων και ετσι, αλλα δεν μπορει ο ενας να ειναι τζοβενος 20 χρονων και ο αλλος μεσηλικας 50 χρονων . Αυτο θα ειναι αμερικανικο ονειρο που θα αφορα το botox και τα σκευασματα με τις βιταμινες Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από bluesattack
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Σέβομαι την άποψή σου.Θα έλεγα όμως στη χώρα μας έχουμε πολλά πραγματικά γεγονότα να μας προβληματίσουν και να μας κάνουν να σκεφτούμε.Δεν έχουμε ανάγκη τις απόψεις του χόλυγουντ που συνήθως εκφράζουν τον Αμερικάνικο τρόπο ζωής τον οποία είδαμε και πάλι προχτές σε ένα άλλο σχολείο της Καλιφόρνιας.Με αυτά δεν ασχολούνται οι σκηνοθέτες γιατί θα χαλάσουν το dream team. Όσο για τους φόνους ξέχασες τη μαμά.😊 Ίσως δεν κατάλαβα ακριβως. Το συγκεκριμένο έργο ασχολείται με αμερικανικά προβλήματα, αλλά όχι με το σχολείο της Καλιφορνιας; Σαφως και ασχολείται, όχι; Είναι μια ταινία για ανθρώπους του περιθωρίου και τις συνέπειες, τις οποίες θα επωστεί και η κοινωνία, όσο τους εγκαταλείπει και τους αγνοεί. Τι πιο κοντά σε σχέση με τέτοια περιστατικά; Και νομίζω είναι ένα τεράστιο και επίκαιρο πρόβλημα που βιώνουμε και στην Ελλάδα, αλλά δε θέλω να αναφέρω παραδείγματα και να ανοίξω πολιτική συζήτηση. Πάντως σίγουρα δεν τα έχουμε ξεπεράσει (δεν ξέρω και αν θα τα καταφέρουμε ποτέ). ΥΓ. Πράγματι την ξέχασα, αλλά μάλλον επειδή στην δίκη μου εκδοχή αυτό δε συνέβη , ήταν στο μυαλό του. Αλλά είναι βέβαια ανοιχτό. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
papoys1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Εντάξει οποιοσδήποτε μπορεί να υποθέσει οτιδήποτε από τη στιγμή που το ίδιο έργο δεν ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα,ενδεχομένως και αυτός είναι ο σκοπός του.Και ναι πολύ καλή η ερμηνεία του Φίνιξ από τη στιγμή που περνάει απαρατήρητος ένας Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Αλλά μην κάνουμε και το χόλυγουντ εκπαιδευτικό κινηματογράφο.Για αυτούς σημασία έχει το κόκκινο χαλί,τα αγαλματίδια , οι εισπράξεις που δόξα το Θεό στη χώρα μας κάποιοι ανεγκέφαλοι φρόντισαν να τις απογειώσουν στέλνοντας τα ΜΑΤ να ψάχνουν ανήλικους μέσα στο σκοτάδι διαφημίζοντας τζάμπα την ταινία. 3
Zerg13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Επίσης να περιμένουμε με αγωνία να μεγαλώσει ο Μπάτμαν (άλλος ένας Αμερικάνος ήρωας) να φορέσει τη μαύρη μπέρντα του να μας σώσει από το κακό. Δεν εφανιζεται ως Μπατμαν σε παρακαλω μην χρησιμοποιεις αυτην την λεξη εισαι σιγουρος οτι θα ειμαστε με τον Μπατμαν; Γιατι ο καλος ο Τζοκερ παρουσιαζεται και λητρωτης/τιμωρος του συστηματος ή δικη μου ιδεα ειναι; Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από Zerg13
Sethiros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, papoys1 είπε Εντάξει οποιοσδήποτε μπορεί να υποθέσει οτιδήποτε από τη στιγμή που το ίδιο έργο δεν ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα,ενδεχομένως και αυτός είναι ο σκοπός του.Και ναι πολύ καλή η ερμηνεία του Φίνιξ από τη στιγμή που περνάει απαρατήρητος ένας Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Αλλά μην κάνουμε και το χόλυγουντ εκπαιδευτικό κινηματογράφο.Για αυτούς σημασία έχει το κόκκινο χαλί,τα αγαλματίδια , οι εισπράξεις που δόξα το Θεό στη χώρα μας κάποιοι ανεγκέφαλοι φρόντισαν να τις απογειώσουν στέλνοντας τα ΜΑΤ να ψάχνουν ανήλικους μέσα στο σκοτάδι διαφημίζοντας τζάμπα την ταινία. To Τζόκερ είχε κάνει ήδη ρεκόρ εισιτηρίων στη χώρα μας για τις πρώτες μέρες πολύ πριν το περιστατικό με την αστυνομία. Καλώς έχετε την άποψη σας αλλά η αμερικανοφοβία σας μάλλον υποδεικνύει ότι είστε εντελώς ακατάλληλος για την κριτική οποιασδήποτε ταινίας. Καλές οι απόψεις, όλοι έχουν από μία όπως λέει και η γνωστή ρήση αλλά πρέπει και ο θεατής να έχει τα κατάλληλα ερεθίσματα για να μπορέσει να δεχτεί ή και να απορρίψει τα μηνύματα οποιουδήποτε έργου τέχνης. Με απλά λόγια, ο καθένας μέχρι εκεί που φτάνει. 2
slk200gr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Την είδα σημερα,αληθεια πρώτη σε εισπράξεις? Ο πήχης της ποιότητάς εχει πιάσει πάτο 2
Zerg13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Sethiros είπε To Τζόκερ είχε κάνει ήδη ρεκόρ εισιτηρίων στη χώρα μας για τις πρώτες μέρες πολύ πριν το περιστατικό με την αστυνομία. Καλώς έχετε την άποψη σας αλλά η αμερικανοφοβία σας μάλλον υποδεικνύει ότι είστε εντελώς ακατάλληλος για την κριτική οποιασδήποτε ταινίας. Καλές οι απόψεις, όλοι έχουν από μία όπως λέει και η γνωστή ρήση αλλά πρέπει και ο θεατής να έχει τα κατάλληλα ερεθίσματα για να μπορέσει να δεχτεί ή και να απορρίψει τα μηνύματα οποιουδήποτε έργου τέχνης. Με απλά λόγια, ο καθένας μέχρι εκεί που φτάνει. Εργο τεχνης ενας ψυχοπαθης κλόουν που παρανοησε και καθαριζει κοσμο... 1
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Θα εχει και συνεχεια Joker 2 the return χωρις Batman . Οπως ευστοχα το ειπες ο νεος ηρωας για αρμεγμα ειναι ο Τζόκερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα