Arkin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 5.4 στο imdb νομιζω και πολυ ειναι λογικα θα πεσει κατω απο 5. Να μην παει κανεις να τη δει cinema μπας και νιωσουν και βγαλουν τιποτα σοβαρο και οχι γελοιοτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στο Killing Joke αυτό είναι ακριβώς το νόημα. Δεν αρκεί μια κακή μέρα. Γιατί ο Gordon δεν υποκύπτει. Γιατί είναι καλός άνθρωπος. Κάτι που δεν είναι ο Τζόκερ. Για αυτούς που έχουν διαβάσει το κόμικ. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από Dakonblackblade 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Το πρώτο ήταν αρκετά καλό, σ' αυτό εδώ έπρεπε να χτίσουν τον χαρακτήρα να είναι έτοιμος για villain στο The Batman 2..Αντί αυτού, έβγαλαν μια φαπαριά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) "mixed reviews" Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από KilliK 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 18 ώρες πριν, pontez2 είπε Θα διαφωνήσω ως προς την αποδόμηση για τη πρώτης ταινία. Ήταν απλά έν σενάριο του πως μπορεί να έγινε αυτός που έγινε. Άρεσε στον κόσμο, είναι λογικό. Η συνέχεια όμως δεν είναι Τζόκερ Τον Sauron ήδη τον έχουν κανονίσει μην αγχώνεσαι 🤣 Βασικά ούτε το πρώτο είναι Joker. Καμία απολύτως σχέση με Joker. Και εμένα μου άρεσε αλλά... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Κοιτάξτε, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δημιουργοί φτήνουν κατάμουτρα τα "θέλω" των fans τους. Γιατί αυτό γίνεται εδώ πέρα. Το βλέπουμε και αλλού (βλέπε TLOUs2) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Joker: Folie à Deux: Φταίει ο Joaquin Phoenix για την αποτυχία του sequel; - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ Ρεπορτάζ-βόμβα φωτογραφίζει και τον σκηνοθέτη Todd Phillips ως υπαίτιο H λυπητερή για την εμπορική πορεία του Joker: Folie à Deux έμελλε να ήταν πιο λυπητερή στην πραγματικότητα, αφού πραγματοποίησε εισπράξεις της τάξης των 37$ εκατομμυρίων στους κινηματογράφους των ΗΠΑ, εξανεμίζοντας πρακτικά της όποιες πιθανότητες είχε να βγει κερδοφόρα. Για να καταλάβετε πόσο βαριά έσκασε η βόμβα του sequel του Joker, αρκεί να αναφέρουμε ότι είχε χειρότερες βαθμολογίες στο Cinemascore από κάθε άλλη comic ταινία στην ιστορία, έκανε χειρότερες εισπράξεις από το Morbius και κόστισε περί τα $200 εκατομμύρια -χωρίς την προώθηση και το μάρκετινγκ. https://unboxholics.com/news/movies/116729-joker-folie-a-deux-ftaiei-o-joaquin-phoenix-gia-tin-apotychia-tou-sequel-apokalyptiko-reportaz 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε Joker: Folie à Deux: Φταίει ο Joaquin Phoenix για την αποτυχία του sequel; - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ Ρεπορτάζ-βόμβα φωτογραφίζει και τον σκηνοθέτη Todd Phillips ως υπαίτιο H λυπητερή για την εμπορική πορεία του Joker: Folie à Deux έμελλε να ήταν πιο λυπητερή στην πραγματικότητα, αφού πραγματοποίησε εισπράξεις της τάξης των 37$ εκατομμυρίων στους κινηματογράφους των ΗΠΑ, εξανεμίζοντας πρακτικά της όποιες πιθανότητες είχε να βγει κερδοφόρα. Για να καταλάβετε πόσο βαριά έσκασε η βόμβα του sequel του Joker, αρκεί να αναφέρουμε ότι είχε χειρότερες βαθμολογίες στο Cinemascore από κάθε άλλη comic ταινία στην ιστορία, έκανε χειρότερες εισπράξεις από το Morbius και κόστισε περί τα $200 εκατομμύρια -χωρίς την προώθηση και το μάρκετινγκ. https://unboxholics.com/news/movies/116729-joker-folie-a-deux-ftaiei-o-joaquin-phoenix-gia-tin-apotychia-tou-sequel-apokalyptiko-reportaz Αψογα το καλυτερο νεο των τελευταιων ημερων για να μην συνεχιζουν να βγαζουν τετοια σκουπιδια. Να μπει μεσα 100 200 εκατομμυρια και ακομα παραπανω η συγκεκριμενη ταινια και οποια αλλα σκουπιδια μας προωθουν. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Η ταινία έκανε μπαμ ότι θα είναι αποτυχία από την ανακοίνωση και μόνο ότι θα είναι musical. Ελάχιστο κοινό έχει αυτό το είδος και το ελάχιστο αυτό κοινό δύσκολα θα πήγαινε σε μία ταινία με ήρωα Comic. "Δυστυχώς" σε μεγάλο βαθμό καταστράφηκε το μέλλον του Joker - Joaquin Phoenix. Προσωπικά θεωρώ τον Joker του Ledger αξεπέραστο. Ο άνθρωπος δεν έπαιξε τον Joker αλλά έγινε ο ίδιος Joker. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου από liakinen 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 20 ώρες πριν, liakinen είπε Η ταινία έκανε μπαμ ότι θα είναι αποτυχία από την ανακοίνωση και μόνο ότι θα είναι musical. Ελάχιστο κοινό έχει αυτό το είδος και το ελάχιστο αυτό κοινό δύσκολα θα πήγαινε σε μία ταινία με ήρωα Comic. "Δυστυχώς" σε μεγάλο βαθμό καταστράφηκε το μέλλον του Joker - Joaquin Phoenix. Προσωπικά θεωρώ τον Joker του Ledger αξεπέραστο. Ο άνθρωπος δεν έπαιξε τον Joker αλλά έγινε ο ίδιος Joker. Φανταστικός ο Ledger. Προσωπικά θεωρώ ότι έχει μεγάλο potential o Cameron Monaghan που έπαιξε στην σειρά Gotham. Αλλά δυστυχώς τον έκαψαν εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Είχα διαβάσει το κράξιμο και είχα στο μυαλό μου ότι θα δω κάτι πολύ χειρότερο από αυτό που είδα. Δεν είμαι λάτρης των μιούζικαλ αλλά εδώ κάποια τραγούδια ήταν πραγματικά πολύ ωραία. Δεν ξέρω αν θα το ξανάβλεπα όπως και δεν ξέρω αν το πρότεινα σε κάποιο γνωστό να το δει. Είναι ειδική ταινία. Αυτό που σίγουρα μου προκάλεσε, είναι η ανάγκη να ξαναδώ άμεσα την πρώτη ταινία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Όταν εδώ έγραφα ότι Lady Gaga ως ηθοποιός είναι ανέκδοτο κάποιοι με κραζανε. Εννοείται δε θα το δω, ούτε καν για να έχω άποψη για το πόσο πατάτα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα