Προς το περιεχόμενο

Netac P500 Micro SDHC SD Card 32GB @dresslily €3,58

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λιγο την προσοχή σας   μια που αμέσως αφου πλήρωσα με Paypal στο Dresslily προσπάθησαν άλλοι , να πάρουν  λεφτα απο την κάρτα που είχα συνδεδεμένη με το Paypal . Δεν ξέρω εαν έτυχε μια που έχω ξαναπάρει πράγματα απο αυτούς απλά να το αναφέρω ... Κάνανε μια χρέωση και θα πρέπει να πάω τράπεζα για να κάνω αίτηση επιστροφης των χρημάτων ..   🙄

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/9/2018 στις 9:59 ΠΜ, DrPanosR είπε

Δύο αγορές στον ίδιο (νέο) λογαριασμό με χρήση του κουπονιού και των πόντων στα:2,88€ η κάθε μία.

Ευχαριστώ TS.

Σήμερα παρέλαβα και τις δυο μαζί (Αττική), σε ξεχωριστούς bubble-φακέλους.

BC27B889-69EE-4CB9-AA0E-E9C5CAF7FA5B.jpeg

Δημοσ.
Στις 19/9/2018 στις 3:10 ΜΜ, Galaxy είπε

Λιγο την προσοχή σας   μια που αμέσως αφου πλήρωσα με Paypal στο Dresslily προσπάθησαν άλλοι , να πάρουν  λεφτα απο την κάρτα που είχα συνδεδεμένη με το Paypal . Δεν ξέρω εαν έτυχε μια που έχω ξαναπάρει πράγματα απο αυτούς απλά να το αναφέρω ... Κάνανε μια χρέωση και θα πρέπει να πάω τράπεζα για να κάνω αίτηση επιστροφης των χρημάτων ..   🙄

εγω μια πήρα, πλήρωσα paypal συνδεδεμένο με revolut, δεν είδα κάτι περίεργο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/9/2018 στις 1:26 ΠΜ, FKLDS είπε

Αν και φαίνεται στην εικόνα, εξαργυρώνοντας 39 πόντους η τιμή πέφτει στα 2.88€.

Τους πόντους πώς τους εξαργυρώνουμε?

EDIT: sorry παιδιά, άκυρο το μήνυμά μου, απλά δε μου είχε φορτώσει τη σχετική εικόνα ο browser. ας διαγραφεί.

Επεξ/σία από s2117
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, aekfc212 είπε

Πήρα μια για μια action cam.θα κάνει λέτε η μάπα το καρπουζι.;.την δοκίμασε κανένας;

Εγώ από την προηγούμενη προσφορά, αυτήν έβαλα στην action cam μου και παίζει μια χαρά.. Δε δοκίμασα να γράψω 4k, ως FHD δοκιμασα και ειναι ΟΚ

• Thanks 1
Δημοσ.

Άψογα και εγώ για fullhd  την θέλω γιατί έχει μια κινέζικη gtp και όλο έβγαζε σφάλματα.αρα πέταμα και μπαίνει αυτη όταν έρθει με το καλό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, kpapageo1 είπε

Πώς εξαργυρώνονται οι πόντοι? Δεν βρίσκω κάπου την επιλογή.

στο checkout γραφείς τους πόντους που σου επιτρέπει 

2O0LDhp.png

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.

Δεν μου το βγάζει έτσι, ούτε με Chrome ούτε με Firefox. Μήπως επειδή έχω παραγγείλει ξανά (άσχετο αντικείμενο) από το μαγαζί? Υποτίθεται όμως έχω άλλους 154 πόντους.

Screenshot.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...