Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποθέτουμε ότι ενδιαφέρομαι για ένα αμάξι Α, μοντέλο α.

Πάω στην Τάδε ΑΕ, που είναι αντιπρόσωπος της αυτοκινητοβιομηχανίας Α και ρωτάω για το μοντέλο α, μου λέει "με παραγγελία, παράδοση σε 4 μήνες".

Υπάρχει, ομως, και αντιπρόσωπος Δείνα ΑΕ, της ίδιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Η ερώτηση είναι: παίζει ο Δείνα να έχει ετοιμοπαραδοτα; Ή μήπως το στοκ είναι κεντρικό (πχ της αυτοκινητοβιομηχανίας) και εκτελωνιζει είτε ο Τάδε είτε ο Δείνα, αναλογα με τις πωλήσεις τους;

Δημοσ.

Τοπικος αντιπροσωπος-συνεργάτης σημαίνει (εκτος άλλων) οτι αγοράζει το οχημα απο τη μαμα εταιρεία (ή τον κεντρικό εισαγωγέα) σε καλυτερη τιμή και στο μεταπουλα. 

εννοείται λοιπον οτι ο Α μπορει μπορει να εχει στοκ προαγορασμένο, οποτε πιο άμεσα διαθεσιμο και ο Β να μην εχει στοκ και να προχωρήσει σε αγορά απο τη μαμα εαιρεία.

Επισης παιζει ρολο αν η μαμα εταιρεία εχει διαθεσιμο στοκ απο το μοντέλο που θες, αν ναι, το παιρνεις γρήγορα, αν οχι περιμενεις να ερθει απο το εργοστάσιο.

Πριν κάποια χρόνια ο πατέρας μου και εναςς θειος μου αγοράσνε το ιδιο αυτοκινητο με διαφορές στο χρώμα και επιπροσθετο εξοπλισμο. Ο πατέρας μου το πήρε σε 15 ημέρες, ο θειος μου σε 2 μήνες. Το πρώτο ήταν σε στοκ στον κεντρικο εισαγωγέα, το δευτερο ηρθε απο το εργοστάσιο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...