Looter Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά δώστε λίγα ευρώ παραπάνω και πάρτε κάποιον επώνυμο δίσκο με σοβαρή εγγύηση. Προσωπικά δίσκους ψωνίζω από Amazon που κατά καιρούς βγαίνουν ΤΡΟΜΕΡΕΣ προσφορές.
narta Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Looter είπε κατά καιρούς βγαίνουν ΤΡΟΜΕΡΕΣ προσφορές Σφυρα και εδω καμμια ντε 😛 1
Looter Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, narta είπε Σφυρα και εδω καμμια ντε 😛 Μετά το ban που έφαγα για ψύλλου πήδημα(σχόλιο για την παρουσίαση του νέου iphone) δεν ξαναποσταρω προσφορά! Μόνο σχόλια. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από Looter
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Εχεις παραπονα απο την διαχειριση της παρουσας ενοτητας; Τι σου φταινε οι θαμωνες της ενοτητας αυτης; 1
Looter Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, matrixxx είπε Εχεις παραπονα απο την διαχειριση της παρουσας ενοτητας; Τι σου φταινε οι θαμωνες της ενοτητας αυτης; Το ban ήταν για όλο το site και χωρίς εξαίρεση.. Αυτό σκέφτηκα και εγώ 4 ημέρες που δεν μπορούσα να απαντήσω σε ένα φίλο που μου είχε στείλει pm για πλυντήριο και περίμενε μάταια.. Τα υπόλοιπα με pm για να μην κουράζουμε και ευχαριστω πολύ για το μήνυμα σου. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από Looter
Arkin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, Looter είπε Το ban ήταν για όλο το site και χωρίς εξαίρεση.. Αυτό σκέφτηκα και εγώ 4 ημέρες που δεν μπορούσα να απαντήσω σε ένα φίλο που μου είχε στείλει pm για πλυντήριο και περίμενε μάταια.. Τα υπόλοιπα με pm για να μην κουράζουμε και ευχαριστω πολύ για το μήνυμα σου. Επειδη σε εκανε ban καποιος mod δεν σημαινει οτι θα την πληρωσουν τα μελη ομως. Και εγω εχω φαει παλιοτερα 2 φορες ban σε θεματα iphone αλλα δεν σημαινει οτι δεν θα βοηθαω τους χρηστες της κοινοτητας. 1
Balrog Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν υπάρχει κανείς που να τον θέλει και δεν πρόλαβε, ας στείλει pm να πάει να τον πάρει από MM πριν ακυρώσουν την παραγγελία. ΟΚ Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από Balrog
vgiozo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Αν εχετε προβλημα αναγνωρισης εξωτερικου δισκου απο το hd sentinel, μαλλον χρησιμοποιειτε καποια παλιοτερη εκδοση του λογισμικου. Με νεώτερες εκδοσεις της εφαρμογης δεν υπαρχει θεμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα