Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δώστε λίγα ευρώ παραπάνω και πάρτε κάποιον επώνυμο δίσκο με σοβαρή εγγύηση.

Προσωπικά δίσκους ψωνίζω από Amazon που κατά καιρούς βγαίνουν ΤΡΟΜΕΡΕΣ προσφορές.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Looter είπε

κατά καιρούς βγαίνουν ΤΡΟΜΕΡΕΣ προσφορές

Σφυρα και εδω καμμια ντε 😛

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, narta είπε

Σφυρα και εδω καμμια ντε 😛

Μετά το ban που έφαγα για ψύλλου πήδημα(σχόλιο για την παρουσίαση του νέου iphone) δεν ξαναποσταρω προσφορά!

Μόνο σχόλια.

Επεξ/σία από Looter
  • Moderators
Δημοσ.

Εχεις παραπονα απο την διαχειριση της παρουσας ενοτητας; Τι σου φταινε οι θαμωνες της ενοτητας αυτης; :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Εχεις παραπονα απο την διαχειριση της παρουσας ενοτητας; Τι σου φταινε οι θαμωνες της ενοτητας αυτης; :)

Το ban ήταν για όλο το site και χωρίς εξαίρεση.. Αυτό σκέφτηκα και εγώ 4 ημέρες που δεν μπορούσα να απαντήσω σε ένα φίλο που μου είχε στείλει pm για πλυντήριο και περίμενε μάταια.. Τα υπόλοιπα με pm για να μην κουράζουμε και ευχαριστω πολύ για το μήνυμα σου.

Επεξ/σία από Looter
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Looter είπε

Το ban ήταν για όλο το site και χωρίς εξαίρεση.. Αυτό σκέφτηκα και εγώ 4 ημέρες που δεν μπορούσα να απαντήσω σε ένα φίλο που μου είχε στείλει pm για πλυντήριο και περίμενε μάταια.. Τα υπόλοιπα με pm για να μην κουράζουμε και ευχαριστω πολύ για το μήνυμα σου.

Επειδη σε εκανε ban καποιος mod δεν σημαινει οτι θα την πληρωσουν τα μελη ομως. Και εγω εχω φαει παλιοτερα 2 φορες ban σε θεματα iphone αλλα δεν σημαινει οτι δεν θα βοηθαω τους χρηστες της κοινοτητας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν υπάρχει κανείς που να τον θέλει και δεν πρόλαβε, ας στείλει pm να πάει να τον πάρει από MM πριν ακυρώσουν την παραγγελία.

ΟΚ

Επεξ/σία από Balrog
Δημοσ.

Αν εχετε προβλημα αναγνωρισης εξωτερικου δισκου απο το hd sentinel, μαλλον χρησιμοποιειτε καποια παλιοτερη εκδοση του λογισμικου.

Με νεώτερες εκδοσεις της εφαρμογης δεν υπαρχει θεμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...