gtferrari Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Έχω ακριβώς αυτόν τον δίσκο και δεν μου έχει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Τον έχω γεμίσει και αδειάσει 2 φορές χωρίς αποσυνδέσεις και κατεστραμμένα αρχεία που υπόθηκαν. Δεν ξέρω αν ο 4άρης έχει πρόβλημα αλλά ο 2Tb δεν μου έχει βγάλει κάτι. Και ναι είναι αργός σε σχέση με άλλους που έχω.
alexzzz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις μου ήρθε sms ότι μέχρι της 26 Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία μου
teotsi21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Τα προβλήματα του συγκεκριμένου φαίνεται να εξαρτώνται από τον ελεγκτή της θήκης, όχι από τους δίσκους που περιέχει. Επομένως σε περίπτωση προβλήματος, μπορείτε με 3 έως 5 ευρώ να βρείτε μια εξωτερική θήκη και να κάνετε κανονικά την δουλειά σας.
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Arkin είπε Ειναι στα 5400 με 8mb cache. Ειναι αργος αλλα αν το θελεις για backup δεν υπαρχει θεμα. Μια φορα περνας τα αρχεια και τελος. Το τελευταιο που με νοιαζει ειναι η ταχυτητα σε τετοιους δισκους. Το GB/EURO με ενδιαφερει σε backup δισκους χρονια τωρα ταχυτητα θελω στον υπολογιστη που εχω ssd/nvme. Δεν θα ελεγα οτι ειναι κατι ιδιαιτερο το GB/€ στον συγκεκριμενο, οποτε φυσικα και θες και ταχυτητα. Οταν μιλαμε για δισκους μεγαλους φυσικα και παιζει ρολο η ταχυτητα. Επισης, το "μια φορα τα περνας" ειναι σχετικο. Ταχυτητες που ειχα σε hdd πριν 8-10 χρονια θα τις θεωρησω σημερα ελλειπεις εγω προσωπικα.
narta Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, matrixxx είπε Οταν μιλαμε για δισκους μεγαλους φυσικα και παιζει ρολο η ταχυτητα. Επισης, το "μια φορα τα περνας" ειναι σχετικο. Ταχυτητες που ειχα σε hdd πριν 8-10 χρονια θα τις θεωρησω σημερα ελλειπεις εγω προσωπικα. Εξαρταται την χρηση. Αλλη ταχυτητα ζητας απο live disk και αλλη απο cold storage.
Mr_Terror Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Και εγω εχω αρκετους intenso.2,5 και 3,5.Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος.Το μονο που προσεξα ειναι οτι στους 2,5 δισκους δεν συνεργαζονται σωστα με το hd sentinel. Ειτε δεν μπορει το προγραμμα να διαβαζει σωστα τον δισκο, η τρωει κολληματα και κρασαρει το προγραμμα.
alexzzz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Και τελικά ήρθαν κιόλας σήμερα οι δίσκοι. Καμία σχέση με το sms
vrwmiaris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, alexzzz είπε Και τελικά ήρθαν κιόλας σήμερα οι δίσκοι. Καμία σχέση με το sms Δες τι φοράνε μέσα να μας πεις.
alexzzz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Δες τι φοράνε μέσα να μας πεις. Δεν θα τους ανοίξω εγω
Arkin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, alexzzz είπε Δεν θα τους ανοίξω εγω Από το HD sentinel βρε δείχνει το είναι ο καθένας.
xaerialtwistx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 18/9/2018 στις 8:46 ΜΜ, koooleeek είπε Πριν βιαστείτε να αγοράσετε ρίξτε μια ματιά στο τι γράφτηκε στην προηγούμενη προσφορά για το ίδιο μοντέλο αλλά με πιο πολλά Τerra. Και για όποιον βαριέται να διαβάσει τα σχόλια θα του κάνω μία περίληψη: ΜΑΚΡΥΑ Ούτε καν. Εχω 6 x 3tb και μονο ο ενας μου εχει χασει σε υγεία και αυτό γιατι επεσα σε Seagate (είναι λίγο λοταρία το τι δίσκο θα έχει μέσα). Οι υπόλοιποι δουλεύουν άψογα και τους έχω 4-5 χρόνια εκαστος. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από xaerialtwistx
alexzzz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Arkin είπε Από το HD sentinel βρε δείχνει το είναι ο καθένας. Ποντιακή καταγωγή
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, alexzzz είπε Ποντιακή καταγωγή Αυτο σου λεει το sentinel για τον δισκο; 😛
alexzzz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, matrixxx είπε Αυτο σου λεει το sentinel για τον δισκο; 😛 χαχαχχα... εκείνο μούντζωσε 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Συνηθως οταν ειναι σε usb2 μουτζωνει αυτο. Μηπως εισαι σε usb 2.0; Δοκιμασε και το HDtune pro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα