Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Rm.Geko είπε

Γνωρίζουμε αν ο δίσκος βγαίνει από μέσα για να τον βάλουμε σε εξωτερική θήκη αν παρουσιάσει πρόβλημα? 

Βγαινει κανονικα, εχω 2 σε διαφανες θηκες orico

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, narta είπε

Βγαινει κανονικα, εχω 2 σε διαφανες θηκες orico

Επειδή τα 2 ΤΒ έχουν μεγαλύτερο πάχος, βολεύει η οrico θήκη (που δεν κλείνει και πολύ καλά)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nazar είπε

Επειδή τα 2 ΤΒ έχουν μεγαλύτερο πάχος, βολεύει η οrico θήκη (που δεν κλείνει και πολύ καλά)

Εως 9.5mm παχος το χωραει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, fagoura είπε

Και εγω εχω intenso και ειμαι ευχαριστημενος. Τον συγκεκριμενο 2,5" controller φοβαμαι...

Ναι για 2.5 δεν εχω γνωμη και εγω και παλιοτερα controller turbox με χαλασε τον σκληρο ειχε δουλεψει μονο 45 μερες. 3.5αρηδες intenso εχω μονο και ολοι ειναι πολυ καλοι. Το καλυτερο περνετε θηκη orico στα 3.5 ευρω βαζετε μεσα τον σκληρο και τελος. Τον 2.5αρι controller της intenso πεταξτε τον.

Επεξ/σία από Arkin
  • Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι για 2.5 δεν εχω γνωμη και εγω και παλιοτερα controller turbox με χαλασε τον σκληρο ειχε δουλεψει μονο 45 μερες. 3.5αρηδες intenso εχω μονο και ολοι ειναι πολυ καλοι. Το καλυτερο περνετε θηκη orico στα 3.5 ευρω βαζετε μεσα τον σκληρο και τελος. Τον 2.5αρι controller της intenso πεταξτε τον.

Και αν χαλασει ο δισκος εγγυηση μηδεν. Δεν ειναι η καλυτερη λυση, αν βεβαια τους εδιναν τσαμπα θα αγοραζα καμια δεκαρια με αυτη την προοπτικη χωρις εγγυηση, θα ηταν ολα καλα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, matrixxx είπε

Και αν χαλασει ο δισκος εγγυηση μηδεν. Δεν ειναι η καλυτερη λυση, αν βεβαια τους εδιναν τσαμπα θα αγοραζα καμια δεκαρια με αυτη την προοπτικη χωρις εγγυηση, θα ηταν ολα καλα.

Αν χαλάσει τον ξανά βάζεις μέσα στον controller της intenso. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, narta είπε

Εως 9.5mm παχος το χωραει.

Χλωμό να είναι εως 9.5mm ο συγκεκριμένος χοντρός δίσκος. Αν φυσικά βάζουν ακόμα τον ίδιο wd που έχει ο δικός μου τον οποίο αγόρασα πριν δύο περίπου χρόνια.

Τουλάχιστον σε σχέση με τον 1,75tb είναι αρκετά πιο χοντρός.

Επεξ/σία από George!
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και τώρα που εξαντλήθηκε, να πούμε και μια γνώμη άφοβα...

όχι έναν αλλά 3 intenso εξωτερικούς σκληρούς έχω αγοράσει, κανένα πρόβλημα εδώ και χρόνια, επώνυμοι δίσκοι εσωτερικά, θα ξαναγόραζα ά-νε-τα

περί controller που αναφέρθηκε, στους 2,5" σκληρούς που δοκίμασα εγώ (άλλη χωρητικότητα) θεωρώ ότι δουλεύουν άψογα και σίγουρα πιο καλά κι από κάτι άλλους «επώνυμους»

όσο για το κουτί, ναι ανοίγει και κλείνει χωρίς πρόβλημα αρκεί να μη γίνει άτσαλα και σπάσουν τα κλιπσάκια

Επεξ/σία από KoreanW
  • Moderators
Δημοσ.

Σωστα ας πουμε τωρα που εξαντληθηκε καμια γνωμη. 85 και 75ΜΒ/s που γραφει στο λινκ του #1 ειναι πολυ χαμηλες ταχυτητες. Ειναι πραγματι τοσο αργος;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Σωστα ας πουμε τωρα που εξαντληθηκε καμια γνωμη. 85 και 75ΜΒ/s που γραφει στο λινκ του #1 ειναι πολυ χαμηλες ταχυτητες. Ειναι πραγματι τοσο αργος;

Ειναι στα 5400 με 8mb cache. Ειναι αργος αλλα αν το θελεις για backup δεν υπαρχει θεμα. Μια φορα περνας τα αρχεια και τελος. Το τελευταιο που με νοιαζει ειναι η ταχυτητα σε τετοιους δισκους. Το GB/EURO με ενδιαφερει σε backup δισκους χρονια τωρα ταχυτητα θελω στον υπολογιστη που εχω ssd/nvme.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβώς.

Κι ένα ακόμα , όταν θες backup, το λιγότερο που απαιτείς είναι να δουλεύει αξιόπιστα κι όχι για παράδειγμα να μεταφέρεις αρχεία και πότε πότε πχ να χάνεται η σύνδεση και μαζί ο μπούσουλας με τα αρχεια που μετέφερε-έχασε... Σ' αυτό εγώ προσωπικά δεν συνάντησα πρόβλημα με τους intenso (σε αντίθεση με κάτι εξωτερικούς toshiba λχ που πέρασαν από τα χέρια μου).

Και στο άλλο κομμάτι της αξιοπιστίας που ενδιαφέρει και αφορά τον δίσκο που φοράει εσωτερικά, επώνυμος δοκιμασμένος πια στο χρόνο και εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς προβλήματα (τσεκαρισμένο και με το sentinel).

Αυτά λοιπόν αφορούν τη δική μου μαρτυρία και μόνο.

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.

Εγώ έχω 3 intenso 3 WD 2 verbatim και 1 seagate. Δεν ξέρω τι φοράνε όλοι τους μέσα αλλά δουλεύουν άψογα για αυτό που τους θέλω. Οι τιμές έχουν πέσει 5tb στα 130 ευρώ όταν 110 πήρα τα 2tb πριν χρόνια. 

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι έχουν πέσει οι τιμές και αναμένω περαιτέρω πτώση στους 4tb 2,5".

Είναι ο ένας λόγος που δεν τον πήρα το συγκεκριμένο.

Και ο άλλος ότι είχα ψωνίσει άλλο εξωτερικό σκληρό 2,5" πριν καιρό κοντά στα 47 ευρώ περίπου (τον οποίο όμως για άλλους λόγους θεωρώ υποδεέστερη επιλογή σε σχέση με τον συγκεκριμένο του τόπικ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...