Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν βιαστείτε να αγοράσετε ρίξτε μια ματιά στο τι γράφτηκε στην προηγούμενη προσφορά για το ίδιο μοντέλο αλλά με πιο πολλά Τerra. 

Και για όποιον βαριέται να διαβάσει τα σχόλια θα του κάνω μία περίληψη: ΜΑΚΡΥΑ

• Like 1
Δημοσ.

Έχω πολλούς δίσκους από τους συγκεκριμένους και 1tb και 2tb και 4tb. 

Όλοι δουλεύουν άψογα. 

Όλα χαλάνε κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα. 

• Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tiniakos είπε

Όλα χαλάνε κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα. 

Μα το τοπικ στο οποιο αναφερεται ο kooooleeeeeekkk μιλαει οπως βλεπω στις περισσοτερες αναφορες αγοραστων της προσφορας τωρα που το διαβαζω, για προβληματικους ή για προβληματα αν θες αμεσα με την αγορα και εκει εχεις γραψει και εσυ "Πάντως οι δίσκοι λόττο είναι το ξέρουμε αυτό. "

Που κολλαει λοιπον το  "ολα χαλανε καποια στιγμη"; 

• Like 1
Δημοσ.

Κολλάει σε αυτό που λέω και για το λόττο. 

Ότι  όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές αργά ή γρήγορα θα χαλάσουν. 

Αυτό μπορεί να συμβεί την πρώτη μέρα μπορεί και μετά από χρόνια. 

Επίσης συνήθως γράφουν και γκρινιάζουν όσοι είχαν πρόβλημα. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, tiniakos είπε

...Αυτό μπορεί να συμβεί την πρώτη μέρα μπορεί και μετά από χρόνια. ...

Εχει τεραστια διαφορά να ψωνιζεις ενα προιον με την προοπτικη να χαλασει μετα απο χρονια και ενα αλλο προιον με τον φοβο οτι θα ειναι DOA εξ'αρχης.

Για παραδειγμα, ηθελα να παρω αυτον τον δισκο, αλλα μολις διαβασα το αλλο νημα..., το ξεχασα, δεν χρειαζεται να ρισκαρω, υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες, βγαινουν συχνα παρομοιες προσφορες με δισκους χωρις τοσες αναφορες DOA.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Arkin είπε

Έχω 3 intenso 3tb και 2 4tb. Εδώ και 4 5 χρόνια. Δουλεύουν άψογα ποτέ δεν έκαναν κιχ. Εννοείται τους προτείνω. 

Και εγω εχω intenso και ειμαι ευχαριστημενος. Τον συγκεκριμενο 2,5" controller φοβαμαι...

Δημοσ.

Ειχα εναν Ιντενσο καινουργιο τον ειχα παρει 1ΤΒ...φοραγε δισκο μεσα Seagate...μια χαρα επαιζε σαν cold storage back up

Τον κρατησα ενα χρονο και μετα τον πουλησα...απολυτα ικανοποιημενος...βεβαια δεν ειμαι καλο δειγμα καθως δουλεψε λιγο συνολικα...ανοιγε μια φορα καθε ξερω εγω τεσερεις μερες για back up και μετα παλι στο συρταρι

Δημοσ.
6 ώρες πριν, afterhours είπε

...ανοιγε μια φορα καθε ξερω εγω τεσερεις μερες για back up και μετα παλι στο συρταρι

Για αυτην ακριβως την περίπτωση τον χρειαζομαι κ εγω. Ελπιζω να μην με κρεμασει κ χασω ολα μου τα αρχεία.

Δημοσ.

Και εγώ έχω έναν Intenso 1,75TB που τον χρησιμοποιώ ερκετά εντατικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Παρήγγειλα έναν αν και δεν είναι διαθέσιμος άμεσα. Ευχαριστώ topic starter.

Δημοσ.

Κάτοχος 4τερα,3,5" τον πήρα πέρυσι τα Χριστούγεννα από το θέμα που είχε ανοίξει εδώ.δουλεύει 24/7 από τότε στο ρούτερ.

Δημοσ.

Πάντως και αυτός που πήρα πέρισυ από Κωτσο Intenso 2 TB με WD μέσα, είχε πρόβλημα.

έβγαζε συνέχεια "ο δίσκος χρειάζεται επιδιόρθωση" , έχανε συνδέσεις σε αντιγραφές αρχείων , το "αρχείο δεν υπάρχει" ..κλπ.

Τελικά έβαλα τον δίσκο σε μια θήκη  των 3.5 E,  και από τότε παίζει άψογα

• Like 1
Δημοσ.

Γνωρίζουμε αν ο δίσκος βγαίνει από μέσα για να τον βάλουμε σε εξωτερική θήκη αν παρουσιάσει πρόβλημα? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...