papoys1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Dannie είπε Δεν καταλαβα καλα την συρομενη μπαλκονοπορτα την εκανες ρολο?Γιατι αν καταλαβα σωστα? Πολύ παλιά εξωτερική συρόμενη κατασκευή η οποία άνοιγε μέχρι τη μέση γιατί έβρισκε στο κάγκελο..Με λίγα λόγια ένας άσχημος μπελάς που ήθελα χρόνια να αφαιρέσω. 1
Aggeluska Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, Dannie said: Δεν καταλαβα καλα την συρομενη μπαλκονοπορτα την εκανες ρολο?Γιατι αν καταλαβα σωστα? Πολυ καλο φαινεται και νομιζω η τιμη ηταν σουπερ. Ναι ωραία αίσθηση έχει. Το περίμενα πιο μάπα. 3 hours ago, NikosKallithea said: Κάνε μια δοκιμή Βάλε τι πόδι σου στο κάτω μέρος της πόρτας, στο τέλος, εκεί που κλείνει και πίεσε το εξωτερικό φύλλο για να κλείσει (οχι το τζαμι) Και πες μας αν με την πίεση χάνει το τετραγωνισμό του . Ελπίζω να κατάλαβες Δεν λυγίζει όχι.
qwertyuiop2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά η εξής σειρά και τζάμι είναι καλά για pvc ανοιγόμενα κουφώματα 1.60χ2.20; Σε τιμή ένα χιλιάρικο χωρίς ρολά και 1,2 με ρολά (κράμα πολυουρεθάνης αλουμινίου από ό,τι κατάλαβα).
Alejandro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Άσχετο αλλά μόνο αν κάποιος αναλάβει να τρέξει μια επιχείρηση και ασχοληθεί με την κοστολόγηση των προϊόντων μπορεί να βγάλει συμπεράσματα για το αν μια τιμή είναι καλή η όχι. Δεν υπάρχουν πια κουφωματάδες που γίνονται πλούσιοι αλλά μην έχετε και την απαίτηση να δουλεύουν χωρίς κέρδος. Οι πελάτες συνηθίζουν να θεωρούν κλεψιά ότι είναι ακριβότερο από αυτό που θέλουν να δώσουν χωρίς να γνωρίζουν τα κόστη του επαγγελματία. Στο θέμα της ασφάλειας τα ρολά προσφέρουν μια υποτυπώδη αρκεί να είναι με φυλλαράκια αλουμινίου διέλασης και όχι πολυουρεθάνης. Οι οδηγοί πρέπει να είναι βιδωμένοι και όχι απλώς κολλημένοι με σιλικόνη όπως διάβασα πιο πάνω. Αν το κουτί του ρολού είναι εξωτερικό δεν προσφέρει καμία ασφάλεια γιατί ανοίγει πολύ εύκολα. Γενικά τα εξωτερικά κουτιά είναι κακές επιλογές λόγω του ότι πρέπει να τρυπηθεί η κάσα για να έρθει ο ιμάντας μέσα στο σπίτι. Επίσης είναι δύσκολα επισκευάσιμα. Επίσης για την ασφάλεια των κουφωμάτων, όταν τα περισσότερα περιστατικά διαρρήξεων αφορούν κομμένα τζάμια και άνοιγμα με το χερούλι, δε νομίζω ότι κάνει διάφορα το αλουμινίου με το συνθετικό.
Ather Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Επαρχία. 1000€ το παράθυρο-πατζούρι. Φυσικά χωρίς απόδειξη διότι πήγαινε πιο πάνω. Εννοείται πώς δεν υπήρχε άλλος καλός μάστορας στην περιοχή. Μας είπε ευθαρσώς ότι βγάζει γύρω στα 50000 το χρόνο από τα οποία ελάχιστα δηλώνει στην εφορία. Μου έκανε εντύπωση το ποσό και αν δεν κατάλαβε ο ίδιος την ερώτηση καλά. (πχ έσοδα και όχι κέρδη).
beatshooter Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Ather είπε Επαρχία. 1000€ το παράθυρο-πατζούρι. Φυσικά χωρίς απόδειξη διότι πήγαινε πιο πάνω. Εννοείται πώς δεν υπήρχε άλλος καλός μάστορας στην περιοχή. Μας είπε ευθαρσώς ότι βγάζει γύρω στα 50000 το χρόνο από τα οποία ελάχιστα δηλώνει στην εφορία. Μου έκανε εντύπωση το ποσό και αν δεν κατάλαβε ο ίδιος την ερώτηση καλά. (πχ έσοδα και όχι κέρδη). Πού είναι αυτός ρε φίλε να πάω εκεί υο μαγαζί μου και εγω;; Μην πιστεύετε ότι σας λένε ρε παιδιά
LouCi4er Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Ather είπε Επαρχία. 1000€ το παράθυρο-πατζούρι. Φυσικά χωρίς απόδειξη διότι πήγαινε πιο πάνω. Εννοείται πώς δεν υπήρχε άλλος καλός μάστορας στην περιοχή. Μας είπε ευθαρσώς ότι βγάζει γύρω στα 50000 το χρόνο από τα οποία ελάχιστα δηλώνει στην εφορία. Μου έκανε εντύπωση το ποσό και αν δεν κατάλαβε ο ίδιος την ερώτηση καλά. (πχ έσοδα και όχι κέρδη). Καλα παπατζες σου ελεγε.Τωρα 1000€ το παραθυρο πατζουρι δεν μου λεει κατι,διαστασεις και υλικο πες μας.Τα υλικα αυτος δεν τα αγοραζει,απο κανενα δεντρο τα κοβει?Εκτος και αν τα φερνει απ' εξω στη ζουλα.Τεσπα,οτι θελει ο καθενας λεει αλλα δυστυχως ή ευτυχως ο κοσμος εχει ξυπνησει και με την κριση εχει γινει πολυ επιφυλακτικος.Οποιος επαγγελματιας τη σημερον ημερα χτυπαει στο κεφαλι(απο θεμα τιμης) βλεπει πελατες με το μακαρονι.
lightsout Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Καλα παπατζες σου ελεγε.Τωρα 1000€ το παραθυρο πατζουρι δεν μου λεει κατι,διαστασεις και υλικο πες μας.Τα υλικα αυτος δεν τα αγοραζει,απο κανενα δεντρο τα κοβει?Εκτος και αν τα φερνει απ' εξω στη ζουλα.Τεσπα,οτι θελει ο καθενας λεει αλλα δυστυχως ή ευτυχως ο κοσμος εχει ξυπνησει και με την κριση εχει γινει πολυ επιφυλακτικος.Οποιος επαγγελματιας τη σημερον ημερα χτυπαει στο κεφαλι(απο θεμα τιμης) βλεπει πελατες με το μακαρονι. 1 ώρα πριν, Ather είπε Επαρχία. 1000€ το παράθυρο-πατζούρι. Φυσικά χωρίς απόδειξη διότι πήγαινε πιο πάνω. Εννοείται πώς δεν υπήρχε άλλος καλός μάστορας στην περιοχή. Μας είπε ευθαρσώς ότι βγάζει γύρω στα 50000 το χρόνο από τα οποία ελάχιστα δηλώνει στην εφορία. Μου έκανε εντύπωση το ποσό και αν δεν κατάλαβε ο ίδιος την ερώτηση καλά. (πχ έσοδα και όχι κέρδη). Παράθυρο-παντζούρι 1000 ευρώ σε όποια διάσταση και με όποιο υλικό, είναι κλοπή μετά ξεβρακώματος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Ακόμα και για πχ μεγάλες διαστάσεις Alumil Supreme σειρά με χρώμα απομίμηση ξύλου ή το άλλο χρώμα που ιριδίζει ανάλογα με την γωνία που το κοιτάς κι είναι ακόμα πιο ακριβό από την απομίμηση ξύλου? 😛 Πιο πιθανό βέβαια να εννοεί μπαλκονόπορτα και να έγραψε παράθυρο.
Alejandro Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, lightsout είπε Παράθυρο-παντζούρι 1000 ευρώ σε όποια διάσταση και με όποιο υλικό, είναι κλοπή μετά ξεβρακώματος. Αν μιλάει για δίφυλλη μπαλκονόπορτα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ανοιγόμενα ή συρόμενα παντζούρια, είναι μια χαρά τιμή, όχι κλοπή. Με δικαιώνεις σε αυτό που έγραψα πριν. Αν η τιμή είναι μεγαλύτερη από αυτό που θέλει να πληρώσει ο πελάτης, αυτόματα ο επαγγελματίας είναι κλέφτης. Και κάτι ακόμα, το να είσαι ακριβός ή ακριβότερος από κάποιον άλλο δε σημαίνει ότι είσαι κλέφτης.
lightsout Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Alejandro είπε Αν μιλάει για δίφυλλη μπαλκονόπορτα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ανοιγόμενα ή συρόμενα παντζούρια, είναι μια χαρά τιμή, όχι κλοπή. Με δικαιώνεις σε αυτό που έγραψα πριν. Αν η τιμή είναι μεγαλύτερη από αυτό που θέλει να πληρώσει ο πελάτης, αυτόματα ο επαγγελματίας είναι κλέφτης. Και κάτι ακόμα, το να είσαι ακριβός ή ακριβότερος από κάποιον άλλο δε σημαίνει ότι είσαι κλέφτης. Αναφέρομαι σε παράθυρο όχι σε μπαλκονόπορτα. Εννοείται πως αν αναφέρεται σε μπαλκόπορτα η τιμή είναι μια χαρά. Αν είναι όμως παράθυρο ο τύπος τον ξεβράκωσε. Και να με συγχωρείς αλλά θα κάνω κι ένα γενικότερο σχόλιο. Ο επαγγελματίας που εκμεταλλεύεται διάφορες συνθήκες για να αισχροκερδεί, κλέφτης είναι, δεν είναι ακριβός. Οικονομική διαχείριση σε μικρή επιχείρηση ασκώ, οι προσφορές προς τους πελάτες περνούν και από εμένα, και ξέρω πάρα πολύ καλά πότε μια προσφορά είναι καλή, πότε είναι ακριβή και πότε πάμε να ξεβρακώσουμε τον άσχετο ή αυτόν που μας έχει ανάγκη.
Ather Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παράθυρο. Δίφυλλο - διπλό τζάμι, με φύλλο που ανοίγει προς τα έξω και σήτα. Διαστάσεις 1,5 επί 1,7 από όσο υπολογίζω. Μιλάμε για νησί. Αν ενδιαφέρεται κάποιος να ανοίξει μαγαζί μπορεί σε όλα τα τουριστικά νησιά του νομού κυκλάδων, δωδεκανήσου. Σε άλλο νησί (ίδιας κατηγορίας) που έμενα είπα στο μάστορα να μου βάλει σήτα, μου έδωσε δύο επιλογές μία με 100€ και μία με 200€ (μπαλκονόπορτα). Του ζήτησα τη φτηνή εκδοχή. Δύο φορές τηλέφωνο και δεν πέρασε ποτέ! Φυσικά χωρίς απόδειξη και λες και ευχαριστώ. Γιατί το λέω αυτό; Πήγα στην εφορία και τους είπα ότι ο τάδε δε μου έδινε απόδειξη (σε άλλη περίπτωση μάστορα) και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα! Για τα έσοδα συμφωνώ, δε θέλω να πιστέψω ότι έβγαζε καθαρά τόσα όσα είπε. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από Ather
babisgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Στις 5/12/2018 στις 1:26 ΠΜ, Ather είπε Παράθυρο. Δίφυλλο - διπλό τζάμι, με φύλλο που ανοίγει προς τα έξω και σήτα. Διαστάσεις 1,5 επί 1,7 από όσο υπολογίζω. Μιλάμε για νησί. Αν ενδιαφέρεται κάποιος να ανοίξει μαγαζί μπορεί σε όλα τα τουριστικά νησιά του νομού κυκλάδων, δωδεκανήσου. Σε άλλο νησί (ίδιας κατηγορίας) που έμενα είπα στο μάστορα να μου βάλει σήτα, μου έδωσε δύο επιλογές μία με 100€ και μία με 200€ (μπαλκονόπορτα). Του ζήτησα τη φτηνή εκδοχή. Δύο φορές τηλέφωνο και δεν πέρασε ποτέ! Φυσικά χωρίς απόδειξη και λες και ευχαριστώ. Γιατί το λέω αυτό; Πήγα στην εφορία και τους είπα ότι ο τάδε δε μου έδινε απόδειξη (σε άλλη περίπτωση μάστορα) και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα! Για τα έσοδα συμφωνώ, δε θέλω να πιστέψω ότι έβγαζε καθαρά τόσα όσα είπε. μια χαρά τιμή είναι.....ειδικά για νησί.Αν μιλάμε για διφυλο ανοιγόμενο τζάμι πατζουρι με 18ρα κασα και σίτα...δεν πάει στην αθήνα κατω απο 850 -900 € ...και αν ειναι θερμο η ψυχρό...μικρη διαφορά έχει στην τιμή.Τωρα όσον αφορά την εφορία...δεν κατάλαβα,ο άνθρωπος σου είπε οτι ειναι τόσο + φπα...σου έκανε την διευκόληνση και την χάρη,με δικό του ρίσκο να μην σου βάλει το φπα...που ΕΣΥ θα το πλήρωνες...και γιαυτο τον κατηγορείς....μπράβο!
Alejandro Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, babisgr είπε σου έκανε την διευκόληνση και την χάρη,με δικό του ρίσκο να μην σου βάλει το φπα...που ΕΣΥ θα το πλήρωνες...και γιαυτο τον κατηγορείς....μπράβο! Δεν είναι έτσι. Περισσότερο χάρη στον εαυτό του κάνει γιατί έτσι ναι μεν ο πελάτης δεν θα πληρώσει ΦΠΑ αλλά και αυτός δεν θα φορολογηθεί καθόλου για τα χρήματα που θα πάρει ενώ αν έκοβε παραστατικό θα φορολογούνταν για το κέρδος του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 11 minutes ago, babisgr said: και αν ειναι θερμο η ψυχρό...μικρη διαφορά έχει στην τιμή. Είναι μικρή πχ η διαφορά ανάμεσα σε ψυχρό της Alumil και σε Alumil Supreme?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα