papoys1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως από περιέργεια τσέκαρα τη δική μου απλή έχω και μου βγήκαν τα εξής νούμερα Πληρώνω 120,32 με οδική ασφάλεια ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ Μου δώσανε 120,96 ίδιες ακριβώς καλύψεις από hellas direct. Ποιος ο λόγος να φύγω από μία όντως καλή ασφάλεια σε μία που λειτουργεί 2-3-4 χρόνια χωρίς να ξέρουμε το μέλλον της;;;; Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εγώ πάντως από περιέργεια τσέκαρα τη δική μου απλή έχω και μου βγήκαν τα εξής νούμερα Πληρώνω 120,32 με οδική ασφάλεια ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ Μου δώσανε 120,96 ίδιες ακριβώς καλύψεις από hellas direct. Ποιος ο λόγος να φύγω από μία όντως καλή ασφάλεια σε μία που λειτουργεί 2-3-4 χρόνια χωρίς να ξέρουμε το μέλλον της;;;; Μήπως έβαλες κάτι λάθος? Έβαλες και τον κωδικό για - 20€? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Όχι που τον βρίσκω αυτόν;;;;; 16 λεπτά πριν, adi32 είπε Μήπως έβαλες κάτι λάθος? Έβαλες και τον κωδικό για - 20€? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Σου έστειλα pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εγώ πάντως από περιέργεια τσέκαρα τη δική μου απλή έχω και μου βγήκαν τα εξής νούμερα Πληρώνω 120,32 με οδική ασφάλεια ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ Μου δώσανε 120,96 ίδιες ακριβώς καλύψεις από hellas direct. Ποιος ο λόγος να φύγω από μία όντως καλή ασφάλεια σε μία που λειτουργεί 2-3-4 χρόνια χωρίς να ξέρουμε το μέλλον της;;;; Μαλλον καπου εχεις κανει λαθος.Ξανακοιτα το . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Χθες μεσάνυχτα περιπου ειχε το αμαξι μου ο γιος μου και εμεινε από μπαταρια .Πηγε η οδικη βοηθεια σε 25 λεπτα και εδωσε ρευμα. Σημερα πρωι πρωι πριν ανοιξουν τα μαγαζια ηθελα όμως εγω το αμαξι να ερθω στη δουλεια. Μου ειπαν κανενα πρόβλημα και θα ξαναερχοντουσαν όπως και αν χρειαζοταν και το μεσημερι που θα σχολασω αν παλι χρειαζοταν για να παω να αλλαξω μπαταρια ! Ευτυχως σημερα μετα από 4 ωρες πηρε μπροστα.Θα δειξει το μεσημερι αν και αν και αν χρειαστεί εχουμε επαγγελματικα αυτοκίνητα στη δουλεια να μου δωσουν αμεσα ρευμα Εντυπωσιακό μου φαίνεται αυτό! Με κάνει να νιώθω καλύτερα που τους προτίμησα. Μπράβο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Χθες μεσάνυχτα περιπου ειχε το αμαξι μου ο γιος μου και εμεινε από μπαταρια .Πηγε η οδικη βοηθεια σε 25 λεπτα και εδωσε ρευμα. Σημερα πρωι πρωι πριν ανοιξουν τα μαγαζια ηθελα όμως εγω το αμαξι να ερθω στη δουλεια. Μου ειπαν κανενα πρόβλημα και θα ξαναερχοντουσαν όπως και αν χρειαζοταν και το μεσημερι που θα σχολασω αν παλι χρειαζοταν για να παω να αλλαξω μπαταρια ! Ευτυχως σημερα μετα από 4 ωρες πηρε μπροστα.Θα δειξει το μεσημερι αν και αν και αν χρειαστεί εχουμε επαγγελματικα αυτοκίνητα στη δουλεια να μου δωσουν αμεσα ρευμα Το ίδιο έπαθα και εγώ πριν κάνα χρόνο, τους φώναξα ξημερώματα Κυριακής και μου έβαλαν ρεύμα - μάλιστα σε στενό στο Γκάζι με φορτηγό. Το πρωί της Κυριακής τους φώναξα και ήρθε αμάξι μέσα σε πυλωτή, δεν τους περίμενα και τις 2 φορές πάνω από 20 λεπτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως τα λέτε πήρα προσφορά με κωδικό και έχει ακριβώς 20 ευρώ έκπτωση πάει δηλαδή 100,96 άρα σε τρεις μήνες που λήγει το εφαρμόζω. Συμπληρωματικά θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους τρεις που μου έστειλαν π.μ. θα ήθελα να χρησιμοποιήσω και τα τρία νούμερα αλλά δεν γινόταν.Σας λέω ότι χρησιμοποίησα του Γιάννης Platano όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο απλά έτυχε παλαιότερα να τα πούμε τηλεφωνικά 2-3 φορές για κάποιο άλλο λόγο.Επίσης είμαστε και υγραεριοκίνητοι. Edit. Γιάννη μάλλον σκάλωσαν εκείνα τα καλύματα για τις ρεζέρβες να κεράσω καφέ να τα πούμε και από κοντά. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από papoys1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Η οδικη τους ειναι απιστευτη...Εμενα με κουβαλησαν 4 φορες σε 15 μερες για την ιδια βλαβη μιας κ η αντιπροσωπεια δεν εβρισκε βλαβη κ αλλαζε κουτουρου..Απλα καποια στιγμη ζητησαν το τηλεφωνο του συνεργειου οποτε μαλλον του τα εψαλαν..Παντως μου ειπαν οτι θα με κουβαλησουν οσες φορες χρειαστει μεχρι να βρω λυση..Απιστευτοι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Όπως τα λέτε πήρα προσφορά με κωδικό και έχει ακριβώς 20 ευρώ έκπτωση πάει δηλαδή 100,96 άρα σε τρεις μήνες που λήγει το εφαρμόζω. Συμπληρωματικά θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους τρεις που μου έστειλαν π.μ. θα ήθελα να χρησιμοποιήσω και τα τρία νούμερα αλλά δεν γινόταν.Σας λέω ότι χρησιμοποίησα του Γιάννης Platano όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο απλά έτυχε παλαιότερα να τα πούμε τηλεφωνικά 2-3 φορές για κάποιο άλλο λόγο.Επίσης είμαστε και υγραεριοκίνητοι. Edit. Γιάννη μάλλον σκάλωσαν εκείνα τα καλύματα για τις ρεζέρβες να κεράσω καφέ να τα πούμε και από κοντά. Δεν τα παρηγειλα τελικα Γ ... Τελικα δεν ηθελ αλλαγη η μπαταρια ...Ευυχως...Ειχε μεινει το αυτοκινητο με σβηστη μηχανη να παιζει ραδιορφωνο σε 8αρα οθονη μια ωρα οποτε. Νομιζω λογικο οτι η οδικη δεν μπορουσε να το καταλαβει και ειπε για αλλαγη μπαταριας .Ευτυχως εχω μαγαζι εμπιστοσυνης (30 χρονια τωρα ...)γιατι αλλου φυσικα θα μου ελεγαν για αλλαγη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Ακομα μια περιπτωση μπαταρίας εδώ, ξεχασε τα φωτα η γυναικα χθες το πρωι που πηγε στη δουλειά και το απόγευμα προφανως δεν ...... Εντος 15' ειχαν πάει κορωπι και της εβαλαν μπροστα, μεχρι να ερθει απο αττικη οδο ειχε φορτίσει και η μπαταρία (αν και την εβγαλα να κανει μια αργη φορτιση το βραδυ). Εντυπωσιακός ο χρόνος τους και εντυπωσιακή η εξυπηρετηση τους, μάλιστα με το μυαλό της εβγαλε να τους δωσει κατι και δε το πηραν - κατηγορηματικά... well done λοιπόν hellasdirect... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, paylidis είπε Ακομα μια περιπτωση μπαταρίας εδώ, ξεχασε τα φωτα η γυναικα χθες το πρωι που πηγε στη δουλειά και το απόγευμα προφανως δεν ...... Εντος 15' ειχαν πάει κορωπι και της εβαλαν μπροστα, μεχρι να ερθει απο αττικη οδο ειχε φορτίσει και η μπαταρία (αν και την εβγαλα να κανει μια αργη φορτιση το βραδυ). Εντυπωσιακός ο χρόνος τους και εντυπωσιακή η εξυπηρετηση τους, μάλιστα με το μυαλό της εβγαλε να τους δωσει κατι και δε το πηραν - κατηγορηματικά... well done λοιπόν hellasdirect... Αργη φορτιση τι ενοεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αργη φορτιση τι ενοεις ? Αργή φόρτιση είναι όταν την φορτίζεις έως και με το 1/10 της χωρητικότητας της, πχ σε μια μπαταρία 50ah θεωρείται αργή φόρτιση όταν της δίνεις έως και 5 αμπέρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αργη φορτιση τι ενοεις ? 49 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αργή φόρτιση είναι όταν την φορτίζεις έως και με το 1/10 της χωρητικότητας της, πχ σε μια μπαταρία 50ah θεωρείται αργή φόρτιση όταν της δίνεις έως και 5 αμπέρ. Όπως τα είπε ο αγαπητός Joshua. Ευτυχως ήταν μικρή μπαταρία και τελείωσε ως το πρωί γιατί αλλιώς θα είχα γκρίνιες και ευτυχως επίσης είναι σχετικά καινούργια και δε τα κακαρωσε που ξελιγωθηκε. Όλα καλά κοινώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Εκανα χθες μηνιαια ανανεωση σε ενα αυτοκινητο και επειδη με πηγε αυτοματα δεν προσεξα οτι ειχε μειωσει την αξια κλοπης και την μικτη απο 3500 σε 2650. Πηρα σημερα τηλεφωνο να δω τι μπορει να γινει αλλα δεν δινουν δυνατοτητα προσθετης πραξης . ΄Ή πρεπει να ακυρωσω το συμβολαιο και να κανω αλλο και να περιμενω δεν ξερω ποσο επιστροφη της πρωτης πληρωμμης ή ...τιποτα !!! Αυτο δεν μου αρεσε !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις