sargus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Εγώ φίλε μου έκανα HD για καινούργιο αμάξι φέτος. Είναι μεν πολύ φτηνότερη από τους ανταγωνιστές (για μεικτή ασφάλεια) αλλά όσα διάβασα εδώ και αλλού μου έδωσαν μια σιγουριά ότι θα τους βρω όταν/αν τους χρειαστώ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, sargus είπε Εγώ φίλε μου έκανα HD για καινούργιο αμάξι φέτος. Είναι μεν πολύ φτηνότερη από τους ανταγωνιστές (για μεικτή ασφάλεια) αλλά όσα διάβασα εδώ και αλλού μου έδωσαν μια σιγουριά ότι θα τους βρω όταν/αν τους χρειαστώ! Έκαναν συνάδερφοι και ο αδερφός μου και πήραν και την έκπτωση βάσει πινακίδας, ευτυχώς, δεν είχε κανείς τους κάποιο ατύχημα ώστε να έχουμε καμια πληροφορία γιατην εταιρεία Τα 190€ της διαφοράς είναι τα καύσιμα μου για 2+ μήνες.. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από terry308 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Για παπι πια ειναι φθηνοτερη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτος ο ορος οτι δεν στελνουν ανθρωπο σε τρακαρισμα παρα μονο δινουν οδηγιες απο το τηλ τι να κανεις (τυπου τι φωτος να παρεις) ειναι και ο λογος που λιαν συντομως θα φυγω 2 αυτοκινητα απο τη συγκεκριμενη εταιρεια οταν ληξει το συμβολαιο και δεν θα επιστρεψω και ποτε. Αυτο που λετε μερικοι οτι εστειλαν ανθρωπο και εβγαλε φωτος παρα τον συγκεκριμενο ορο, τρεις ερμηνειες μπορω να δωσω: -Ειτε ηρθε η οδικη (τριτη εταιρεια με την οποια συνεργαζεται η hellas direct) και μια που η hellas direct βρηκε παπα, εθαψε 2-3. Δηλαδη εβαλε τον οδηγο της οδικης να κανει τη δουλεια τη δικη της. Το θεμα ειναι πως τα περισσοτερα τρακαρισματα/συμβαντα δεν θελουν οδικη, αρα δε θα υπαρχει αυτος ο ανθρωπος και ολη η ευθυνη θα ειναι πλεον δικη μας για να μαζεψουμε τα απαραιτητα στοιχεια... -Ειτε μπορει να στειλανε δικο τους ανθρωπο οντως, αλλα επειδη πχ εχουν ελαχιστους τετοιους (και στο προσεχες μελλον ισως κανεναν, αφου βαση των νεων ορων δε θα τους χρειαζεται), εβαλαν και τον ορο στο συμβολαιο για να ειναι νομικα καλυμενοι οταν δε θα μπορουν να στειλουν. -Ειτε το συμβαν σας ελαβε χρονο ενω ειχατε σε ισχυ συμβολαιο χωρις τον νεο αυτο ορο που δινουν πλεον. Οτι κι αν ειναι, εγω πλεον, δεν ξαναπαταω στη συγκεκριμενη ασφαλιστικη. Την ασφαλεια την εχουμε για να κανει 2-3 συγκεκριμενα πραγματα στην κακια στιγμη. Εφοσον βαζει ορο οτι δεν θα κανει το ενα απο αυτα, ειτε θα μειωσει το κοστος ασφαλισης αντιστοιχα, μιας που δεν προσφερει την 2η βασικοτερη υπηρεσια που αποζητα κανεις στην ασφαλιση, ειτε εχει αλλου πορτοκαλιες και μαλιστα με αναλογο κοστος, που κανουν οσα πρεπει, χωρις τετοιες πονηριες. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από YourTrueLegend 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε Οτι κι αν ειναι, εγω πλεον, δεν ξαναπαταω στη συγκεκριμενη ασφαλιστικη. Την ασφαλεια την εχουμε για να κανει 2-3 συγκεκριμενα πραγματα στην κακια στιγμη. Εφοσον βαζει ορο οτι δεν θα κανει το ενα απο αυτα, ειτε θα μειωσει το κοστος ασφαλισης αντιστοιχα, μιας που δεν προσφερει την 2η βασικοτερη υπηρεσια που αποζητα κανεις στην ασφαλιση, ειτε εχει αλλου πορτοκαλιες και μαλιστα με αναλογο κοστος, που κανουν οσα πρεπει, χωρις τετοιες πονηριες. Μα νομίζω ότι το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει καμιά ανάλογου κόστους (τουλάχιστον στη μικτή που το έψαξα). Στα άλλα που λες, μαζί σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, YourTrueLegend είπε Αυτος ο ορος οτι δεν στελνουν ανθρωπο σε τρακαρισμα παρα μονο δινουν οδηγιες απο το τηλ τι να κανεις (τυπου τι φωτος να παρεις) ειναι και ο λογος που λιαν συντομως θα φυγω 2 αυτοκινητα απο τη συγκεκριμενη εταιρεια οταν ληξει το συμβολαιο και δεν θα επιστρεψω και ποτε. Αυτο που λετε μερικοι οτι εστειλαν ανθρωπο και εβγαλε φωτος παρα τον συγκεκριμενο ορο, τρεις ερμηνειες μπορω να δωσω: -Ειτε ηρθε η οδικη (τριτη εταιρεια με την οποια συνεργαζεται η hellas direct) και μια που η hellas direct βρηκε παπα, εθαψε 2-3. Δηλαδη εβαλε τον οδηγο της οδικης να κανει τη δουλεια τη δικη της. Το θεμα ειναι πως τα περισσοτερα τρακαρισματα/συμβαντα δεν θελουν οδικη, αρα δε θα υπαρχει αυτος ο ανθρωπος και ολη η ευθυνη θα ειναι πλεον δικη μας για να μαζεψουμε τα απαραιτητα στοιχεια... -Ειτε μπορει να στειλανε δικο τους ανθρωπο οντως, αλλα επειδη πχ εχουν ελαχιστους τετοιους (και στο προσεχες μελλον ισως κανεναν, αφου βαση των νεων ορων δε θα τους χρειαζεται), εβαλαν και τον ορο στο συμβολαιο για να ειναι νομικα καλυμενοι οταν δε θα μπορουν να στειλουν. -Ειτε το συμβαν σας ελαβε χρονο ενω ειχατε σε ισχυ συμβολαιο χωρις τον νεο αυτο ορο που δινουν πλεον. Οτι κι αν ειναι, εγω πλεον, δεν ξαναπαταω στη συγκεκριμενη ασφαλιστικη. Την ασφαλεια την εχουμε για να κανει 2-3 συγκεκριμενα πραγματα στην κακια στιγμη. Εφοσον βαζει ορο οτι δεν θα κανει το ενα απο αυτα, ειτε θα μειωσει το κοστος ασφαλισης αντιστοιχα, μιας που δεν προσφερει την 2η βασικοτερη υπηρεσια που αποζητα κανεις στην ασφαλιση, ειτε εχει αλλου πορτοκαλιες και μαλιστα με αναλογο κοστος, που κανουν οσα πρεπει, χωρις τετοιες πονηριες. Μη νομιζεις οτι ερχονται και στις αλλες. Σε μιννετα δεν ηρθαν πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δεν λεω οτι δεν ειναι καλο να στελνουν παντα καποιο στο ατυχημα αλλα αν ειναι μονο εκει το προβλημα και στα αλλα ειναι ενταξει μικρο το κακο .Παντα σε σχεση με το κοστος. 1 λεπτό πριν, ParhsG είπε Μη νομιζεις οτι ερχονται και στις αλλες. Σε μιννετα δεν ηρθαν πχ Τετοιο προβλημα δεν ειχα οταν χρειστηκε , λιγες φορες, με αλλες ασφαλιστικες που ειχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 10 hours ago, sargus said: Μα νομίζω ότι το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει καμιά ανάλογου κόστους (τουλάχιστον στη μικτή που το έψαξα). Στα άλλα που λες, μαζί σου. H anytime τελευταια φορα που κοιταξα επαιζε σχετικα κοντα -για μικτή-. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, YourTrueLegend είπε H anytime τελευταια φορα που κοιταξα επαιζε σχετικα κοντα -για μικτή-. Οσο πληρωνα σε anytime που δεν κανει μικτες πληρωνω σε Hellas direct με μικτη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Γιάννης Platano said: Οσο πληρωνα σε anytime που δεν κανει μικτες πληρωνω σε Hellas direct με μικτη . Λογικα θα μιλας και για ίδιες ζημιες&κακοβουλες πραξεις. Διοτι με το μικτη εγω εννοω τo value στο παρακατω link https://www.anytime.gr/car/programs-covers για το οποιο το αντιστοιχο της HD ειναι το "Αdditional Covers" . Οποτε σε ibiza 12ετιας η τιμη της anytime ηταν κανα 15-20 ευρω πιο πανω απο της HD. Θα τα δωσω την επομενη φορα για να μου στειλει ανθρωπο στο τρακαρισμα (αυτου απο την οικογενεια που εχει το αμαξι τελος παντων, που τυχαινει να ειναι 100 φορες πιο ασχετος απο εμενα σε τετοια ζητηματα και σιγουρα δε θα τα παει καλα στο να βγαλει φωτος κλπ). Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2018 από YourTrueLegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ParhsG είπε Μη νομιζεις οτι ερχονται και στις αλλες. Σε μιννετα δεν ηρθαν πχ Σε μινεττα δεν μου έχουν αρνηθεί ποτέ να στείλουν άνθρωπο (οικογενειακό συμβόλαιο, με 4 αυτοκίνητα). Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2018 από Alxnks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Λογικα θα μιλας και για ίδιες ζημιες&κακοβουλες πραξεις. Διοτι με το μικτη εγω εννοω τo value στο παρακατω link https://www.anytime.gr/car/programs-covers για το οποιο το αντιστοιχο της HD ειναι το "Αdditional Covers" . Οποτε σε ibiza 12ετιας η τιμη της anytime ηταν κανα 15-20 ευρω πιο πανω απο της HD. Θα τα δωσω την επομενη φορα για να μου στειλει ανθρωπο στο τρακαρισμα (αυτου απο την οικογενεια που εχει το αμαξι τελος παντων, που τυχαινει να ειναι 100 φορες πιο ασχετος απο εμενα σε τετοια ζητηματα και σιγουρα δε θα τα παει καλα στο να βγαλει φωτος κλπ). Ναι και αυτο το νοημα εχει η μικτη .Αυτο που λες δεν εχει κατι τετοιο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, Γιάννης Platano said: Ναι και αυτο το νοημα εχει η μικτη .Αυτο που λες δεν εχει κατι τετοιο . Nαι η anytime δεν παρεχει ασφαλιση για ιδιες ζημιες. Μιλαω για το αλλο προγραμμα. Εκει λοιπον, ισχυει οτι υπαρχουν εταιρειες με αντιστοιχο κοστος πουτ φερνουν ανθρωπο στο τρακαρισμα να κανει τα διαδικαστικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Άρα συμφωνούμε όλοι. Και είναι ασυναγώνιστη η τιμή της HD. Μακάρι να είναι και οι υπηρεσίες της έστω στο μέσο όρο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Χθες μεσάνυχτα περιπου ειχε το αμαξι μου ο γιος μου και εμεινε από μπαταρια .Πηγε η οδικη βοηθεια σε 25 λεπτα και εδωσε ρευμα. Σημερα πρωι πρωι πριν ανοιξουν τα μαγαζια ηθελα όμως εγω το αμαξι να ερθω στη δουλεια. Μου ειπαν κανενα πρόβλημα και θα ξαναερχοντουσαν όπως και αν χρειαζοταν και το μεσημερι που θα σχολασω αν παλι χρειαζοταν για να παω να αλλαξω μπαταρια ! Ευτυχως σημερα μετα από 4 ωρες πηρε μπροστα.Θα δειξει το μεσημερι αν και αν και αν χρειαστεί εχουμε επαγγελματικα αυτοκίνητα στη δουλεια να μου δωσουν αμεσα ρευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις