Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 32 minutes ago, vamvakoolas said: Καλη τυχη! Περνα κανα μισαωρο πριν να δεις τι γινεται σε παρομοιες υποθεσεις. Ειναι μια κλειστη λιγκα συγκεκριμμενων δικηγορων δικαστων και πιστεψε με ακομα και τυχερος να εισαι και να εχεις δικηγορο και οχι "δικηγορο"(φανταζομαι η κριση χτυπησε τη πορτα και δουλευουν εκει) ισως να εχεις εκπληξεις. Σε καθε περιπτωση μακαρι να παρεις τα χρηματα πισω και να τελειωνεις γρηγορα Σε ευχαριστώ. Εγώ δεν θα πάω, δεν είναι απαραίτητο. Ελπίζω πως είναι καθαρά διαδικαστικό το θέμα γιατί δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης βάσει ΚΟΚ (με βρήκε πίσω δεξιά αφού είχε περάσει όλο σχεδόν το αυτοκίνητό μου, με το εμπρός αριστερό μέρος της). Και κάθισα και περίμενα σα μην πω τι να έρθει η τροχαία 3 ώρες (αυτή έφυγε φυσικά), για να έχω το χαρτί. Αν δεν κερδίσουμε το συγκεκριμένο, υπάρχει σοβαρό θέμα με τα αστικα δικαστήρια αυτού του είδους... 1
Finn Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα, Έχει ζητήσει κανείς πράσινη κάρτα απ την hellas direct; Πέρα από ένα email που έστειλα στο support τους υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;
agnostos13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Finn είπε Καλησπέρα, Έχει ζητήσει κανείς πράσινη κάρτα απ την hellas direct; Πέρα από ένα email που έστειλα στο support τους υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Να πάρεις τηλέφωνο
paylidis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 33 λεπτά πριν, Finn είπε Καλησπέρα, Έχει ζητήσει κανείς πράσινη κάρτα απ την hellas direct; Πέρα από ένα email που έστειλα στο support τους υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Στείλε στο τσατ κ εντός πεντάλεπτου την έχεις στο μειλ σου. Βγάζω πάντα ετσι
dtzgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Εγώ έστειλα mail και μου την έστειλαν αυθημερόν (σε 3 1/2 ώρες).
Finn Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Σε μισή ώρα την είχα τελικά στο mail μου και είναι και αργία. Απίστευτοι! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις 1
johnykim Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Στις 21/10/2019 στις 4:16 ΜΜ, agnostos13 είπε για ανανέωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν κωδικό το LOYALTY DISCOUNT από όσο θυμάμαι... Ανανέωσα και εγώ με τον κωδικό αυτό. Ευχαριστώ! 1
kgkatzi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Πάντως εγώ που χρειάζομαι τη νομική κάλυψη και τους παίρνω τηλέφωνο να μιλήσω μαζί τους, μέχρι στιγμής δύο φορές κι ενώ κάλεσα 9-10 το πρωί και μου είπαν ότι θα με καλέσουν εντός της ημέρας, δεν με κάλεσαν ποτέ κι έπρεπε να ξανακαλέσω την επόμενη μέρα άλλε 2 φορές για να με πάρουν εν τέλει πίσω. Αυτό σε συνδυασμό με κάποια λάθος πληροφόρηση από μεριά τους σχετικά με ένα συμβάν που είχα με το αυτοκίνητο μου, που μέχρι στιγμής μου έχει στοιχίσει σε χρόνο και είναι πολύ πιθανό να μου στοιχίσει παραπάνω από ότι θα έπρεπε και σε χρήμα, με κάνουν να αμφισβητώ την ποιότητα των υπηρεσιών της εν λόγω εταιρίας και σε λίγες μέρες που λήγει το συμβόλαιο μου μάλλον θα σταματήσω τη συνεργασία μας. Έχετε υπόψη σας αν η Anytime είναι καλύτερη ή θα αντιμετωπίσω τα ίδια χάλια;
kalmik Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 H Anytime είναι πολύ καλή μέχρι στιγμής και η οδική της βοήθεΙα AΨΟΓΗ (εμπειρία από τρία διαφορετικά οχήματα στην οικογένειά μας). 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 30% έκπτωση μέχρι 2/12 λόγω Black friday Κωδικός BF2019 Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2019 από Γιάννης Platano 4
vamvakoolas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε 30% έκπτωση μέχρι 2/12 λόγω Black friday Κωδικός BF2019 thanks! και πρεπει να μπω και εγω αυτο ειναι για ανανεωσεις ή για νεες συνδρομες;
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε thanks! και πρεπει να μπω και εγω αυτο ειναι για ανανεωσεις ή για νεες συνδρομες; Για τα παντα .... 1
tsipakis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε thanks! και πρεπει να μπω και εγω αυτο ειναι για ανανεωσεις ή για νεες συνδρομες; και αν τους χρειαστεις σε κανα ατυχημα σου λενε βγαλε εσυ φωτος και στειλε μας 🤣🤣🤣 1
papoys1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, tsipakis είπε και αν τους χρειαστεις σε κανα ατυχημα σου λενε βγαλε εσυ φωτος και στειλε μας 🤣🤣🤣 Για ατύχημα δεν τους χρειάστηκα και αχρείαστοι να είναι αλλά οδική που χρειάστηκα μια φορά, σε επαρχία μάλιστα, σε 20 λεπτά ήταν εκεί. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, tsipakis είπε και αν τους χρειαστεις σε κανα ατυχημα σου λενε βγαλε εσυ φωτος και στειλε μας 🤣🤣🤣 Που είναι το δύσκολο; Σίγουρα όμως χρειάζεται να έχει κάποιος βασικές γνώσεις Internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις