Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
32 minutes ago, vamvakoolas said:

Καλη τυχη!

Περνα κανα μισαωρο πριν να δεις τι γινεται σε παρομοιες υποθεσεις. Ειναι μια κλειστη λιγκα συγκεκριμμενων δικηγορων δικαστων και πιστεψε με ακομα και τυχερος να εισαι και να εχεις δικηγορο και οχι "δικηγορο"(φανταζομαι η κριση χτυπησε τη πορτα και δουλευουν εκει) ισως να εχεις εκπληξεις.

Σε καθε περιπτωση μακαρι να παρεις τα χρηματα πισω και να τελειωνεις γρηγορα

Σε ευχαριστώ. Εγώ δεν θα πάω, δεν είναι απαραίτητο. Ελπίζω πως είναι καθαρά διαδικαστικό το θέμα γιατί δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης βάσει ΚΟΚ (με βρήκε πίσω δεξιά αφού είχε περάσει όλο σχεδόν το αυτοκίνητό μου, με το εμπρός αριστερό μέρος της). Και κάθισα και περίμενα σα μην πω τι να έρθει η τροχαία 3 ώρες (αυτή έφυγε φυσικά), για να έχω το χαρτί. Αν δεν κερδίσουμε το συγκεκριμένο, υπάρχει σοβαρό θέμα με τα αστικα δικαστήρια αυτού του είδους...

• Like 1
  • Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έχει ζητήσει κανείς πράσινη κάρτα απ την hellas direct; Πέρα από ένα email που έστειλα στο support τους υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Finn είπε

Καλησπέρα, 

Έχει ζητήσει κανείς πράσινη κάρτα απ την hellas direct; Πέρα από ένα email που έστειλα στο support τους υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; 

Να πάρεις τηλέφωνο

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Finn είπε

Καλησπέρα, 

Στείλε στο τσατ κ εντός πεντάλεπτου την έχεις στο μειλ σου. Βγάζω πάντα ετσι

Δημοσ.

Σε μισή ώρα την είχα τελικά στο mail μου και είναι και αργία. Απίστευτοι! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/10/2019 στις 4:16 ΜΜ, agnostos13 είπε

για ανανέωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν κωδικό το LOYALTY DISCOUNT από όσο θυμάμαι...

Ανανέωσα και εγώ με τον κωδικό αυτό. Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως εγώ που χρειάζομαι τη νομική κάλυψη και τους παίρνω τηλέφωνο να μιλήσω μαζί τους, μέχρι στιγμής δύο φορές κι ενώ κάλεσα 9-10 το πρωί και μου είπαν ότι θα με καλέσουν εντός της ημέρας, δεν με κάλεσαν ποτέ κι έπρεπε να ξανακαλέσω την επόμενη μέρα άλλε 2 φορές για να με πάρουν εν τέλει πίσω. Αυτό σε συνδυασμό με κάποια λάθος πληροφόρηση από μεριά τους σχετικά με ένα συμβάν που είχα με το αυτοκίνητο μου, που μέχρι στιγμής μου έχει στοιχίσει σε χρόνο και είναι πολύ πιθανό να μου στοιχίσει παραπάνω από ότι θα έπρεπε και σε χρήμα, με κάνουν να αμφισβητώ την ποιότητα των υπηρεσιών της εν λόγω εταιρίας και σε λίγες μέρες που λήγει το συμβόλαιο μου μάλλον θα σταματήσω τη συνεργασία μας. Έχετε υπόψη σας αν η Anytime είναι καλύτερη ή θα αντιμετωπίσω τα ίδια χάλια;

Δημοσ.

H Anytime είναι πολύ καλή μέχρι στιγμής και η οδική της βοήθεΙα AΨΟΓΗ (εμπειρία από τρία διαφορετικά οχήματα στην οικογένειά μας).

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

30% έκπτωση μέχρι 2/12 λόγω Black friday 

Κωδικός 

BF2019 

thanks! και πρεπει να μπω και εγω

αυτο ειναι για ανανεωσεις ή για νεες συνδρομες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vamvakoolas είπε

thanks! και πρεπει να μπω και εγω

αυτο ειναι για ανανεωσεις ή για νεες συνδρομες;

και αν τους χρειαστεις σε κανα ατυχημα σου λενε βγαλε εσυ φωτος και στειλε μας 🤣🤣🤣

• Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsipakis είπε

και αν τους χρειαστεις σε κανα ατυχημα σου λενε βγαλε εσυ φωτος και στειλε μας 🤣🤣🤣

Για ατύχημα δεν τους χρειάστηκα και αχρείαστοι να είναι αλλά οδική που χρειάστηκα μια φορά, σε επαρχία μάλιστα, σε 20  λεπτά ήταν εκεί.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsipakis είπε

Που είναι το δύσκολο; 

Σίγουρα όμως χρειάζεται να έχει κάποιος βασικές γνώσεις Internet. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...