Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

17 ώρες πριν, adi32 είπε

Για ανανεωση δεν ισχυει το PRAKTIKER τωρα?

Χρονια τώρα, και 1η φορά που δεν μου δέχεται το Praktiker στην ανανέωση. Βεβαια υπάρχει workaround > Ξεκινάς απο την αρχή με άλλο (τυχαίο) αριθμό κυκλοφορίας, συμπληρώνεις όλα τα στοιχεία, προσθέτεις στο τέλος το praktiker και εχει 15% εκπτωση. Μετα πας πίσω και διορθώνεις τον αριθμό κυκλοφορίας με τον σωστό, και ετσι κρατάει το 15%

Χωρίς το 15%, όντως αρχίζουν να μπαίνουν αρκετές εναλλακτικές στο παιχνίδι με μια γρήγορη ματιά που έριξα. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά από περιέργεια ποιες άλλες εναλλακτικές προτάσεις υπάρχουν στα χρήματα χωρίς το 15% που να αξιζουν; Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, orangeboy είπε

Χρονια τώρα, και 1η φορά που δεν μου δέχεται το Praktiker στην ανανέωση. Βεβαια υπάρχει workaround > Ξεκινάς απο την αρχή με άλλο (τυχαίο) αριθμό κυκλοφορίας, συμπληρώνεις όλα τα στοιχεία, προσθέτεις στο τέλος το praktiker και εχει 15% εκπτωση. Μετα πας πίσω και διορθώνεις τον αριθμό κυκλοφορίας με τον σωστό, και ετσι κρατάει το 15%

Χωρίς το 15%, όντως αρχίζουν να μπαίνουν αρκετές εναλλακτικές στο παιχνίδι με μια γρήγορη ματιά που έριξα. 

Συστημικα ...κολπακια !!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, orangeboy είπε

Εδώ και χρόνια Και μέχρι πριν 5 μέρες ίσχυε κανονικά πάντως το πρακτικερ...

βρήκα και εγώ ήδη εναλλακτική σε ον-λάιν μηχανή αναζήτησης και προσανατολίζομαι να μην ανανεώσω κανένα Αμαξι Από τα 4 πλέον και να τα μεταφέρω σε άλλη καθώς στα 2/4 είναι ασύμφορη χωρίς την έκπτωση 15%

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, vins είπε

Παιδιά από περιέργεια ποιες άλλες εναλλακτικές προτάσεις υπάρχουν στα χρήματα χωρίς το 15% που να αξιζουν; Ευχαριστώ πολύ 

Βρηκα φθηνότερη για το αμαξι μου την Interlife, στα ίδια την anytime και ενα κλικ ακριβότερη την (πολυ καλυτερη) AIG.

4 δικα μου δεν ανανεωνονται, συνολο μαζι με φιλων και συγγενών ειναι 11  -  επισης δε θα ανανεωθούν... δε συμφερει στην ανανεωση χωρις το 15% βγαινει ακριβότερη απο άλλες "καλυτερες"

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Βρηκα φθηνότερη για το αμαξι μου την Interlife, στα ίδια την anytime και ενα κλικ ακριβότερη την (πολυ καλυτερη) AIG.

4 δικα μου δεν ανανεωνονται, συνολο μαζι με φιλων και συγγενών ειναι 11  -  επισης δε θα ανανεωθούν... δε συμφερει στην ανανεωση χωρις το 15% βγαινει ακριβότερη απο άλλες "καλυτερες"

Ετσι ακριβως και με φροντιδα ατυχηματος με φυσικη  παρουσια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

για ανανέωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν κωδικό το LOYALTY DISCOUNT από όσο θυμάμαι...

Με ολους αυτους τους κωδικους και τα συστηματικα τρικ φοβαμαι μηπως εχουμε προβλημα αν την χρειαστουμε.Δεν αναφεροντε στην ιστοσελιδα της .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

για ανανέωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν κωδικό το LOYALTY DISCOUNT από όσο θυμάμαι...

Δεχεται τον κωδικο με 15% εκπτωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Με ολους αυτους τους κωδικους και τα συστηματικα τρικ φοβαμαι μηπως εχουμε προβλημα αν την χρειαστουμε.Δεν αναφεροντε στην ιστοσελιδα της .

Δεν την έχω δοκιμάσει...από γνωστούς και φίλους που έχουν χρησιμοποιήσει την οδική και την επισκευή ήταν εντάξει λένε.
Τώρα αν μαζέψεις καμιά στάση και στείλεις 5-6 άτομα ή είσαι ο τελευταίος σε καραμπόλα δεν ξέρω τι γίνεται...

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Δεν την έχω δοκιμάσει...από γνωστούς και φίλους που έχουν χρησιμοποιήσει την οδική και την επισκευή ήταν εντάξει λένε.
Τώρα αν μαζέψεις καμιά στάση και στείλεις 5-6 άτομα ή είσαι ο τελευταίος σε καραμπόλα δεν ξέρω τι γίνεται...

Εγω εχω 4 αμαξια σε αυτη.Και με οδικη κανενα προβλημα 3-4 φορες  αλλα και με αποζημειωση απο τρακαρισμα κανενα προβλημα μια φορα που χρειαστηκε.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Εγώ ανανέωσα με τον κωδικό που έχει δώσει πιο πάνω ο φίλος @agnostos13 🤩μιας και για ανανέωση δεν δεχόταν τον κωδικό praktiker. Αν θέλεις κανείς να κάνει ανανέωση μέσω πινακίδας μου λέει.
Ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, funkopop είπε

Εγώ ανανέωσα με τον κωδικό που έχει δώσει πιο πάνω ο φίλος @agnostos13 🤩μιας και για ανανέωση δεν δεχόταν τον κωδικό praktiker. Αν θέλεις κανείς να κάνει ανανέωση μέσω πινακίδας μου λέει.
Ευχαριστώ 

Ανανεωση μεσω πινακιδας δεν γινεται .

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
On 01/10/2019 at 11:59, vamvakoolas said:

να ρωτησω κατι απλο: εχετε δει απο κοντα τι ειδους δικηγοροι ειναι σε ασφαλιστικες για να καλυψουν τη "νομικη βοηθεια"? αν περιμενετε απο αυτους.....

Έχω τέλη Νοέμβρη δικαστήριο για μια υπόθεση από το Μάρτη. 2 φορές που μίλησα με τον δικηγόρο τους μια χαρά σοβαρός μου φάνηκε και είχε επίγνωση του ατυχήματος από τις φωτό και τις περιγραφές. Νομίζω πως θα το κερδίσουμε γιατί είναι καραμπινάτη παράβαση ΚΟΚ από την άλλη οδηγό, απλά ήταν η κλασική θείτσα που τα κάνει όλα σωστά και δεν το παραδέχτηκε, στερώντας μου 600κάτι ευρώ...

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Έχω τέλη Νοέμβρη δικαστήριο για μια υπόθεση από το Μάρτη. 2 φορές που μίλησα με τον δικηγόρο τους μια χαρά σοβαρός μου φάνηκε και είχε επίγνωση του ατυχήματος από τις φωτό και τις περιγραφές. Νομίζω πως θα το κερδίσουμε γιατί είναι καραμπινάτη παράβαση ΚΟΚ από την άλλη οδηγό, απλά ήταν η κλασική θείτσα που τα κάνει όλα σωστά και δεν το παραδέχτηκε, στερώντας μου 600κάτι ευρώ...

Καλη τυχη!

Περνα κανα μισαωρο πριν να δεις τι γινεται σε παρομοιες υποθεσεις. Ειναι μια κλειστη λιγκα συγκεκριμμενων δικηγορων δικαστων και πιστεψε με ακομα και τυχερος να εισαι και να εχεις δικηγορο και οχι "δικηγορο"(φανταζομαι η κριση χτυπησε τη πορτα και δουλευουν εκει) ισως να εχεις εκπληξεις.

Σε καθε περιπτωση μακαρι να παρεις τα χρηματα πισω και να τελειωνεις γρηγορα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...