Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

4 αυτοκινητα εχω σε αυτους με μικτη .

Το χα πάντα απορία...στη μικτή της HD έρχεται άνθρωπος και βλέπει το αμάξι ή τους στέλνεις 5 φωτογραφίες και τέλος;

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Το χα πάντα απορία...στη μικτή της HD έρχεται άνθρωπος και βλέπει το αμάξι ή τους στέλνεις 5 φωτογραφίες και τέλος;

Στέλνεις τις φωτογραφίες που ζητάνε και τέλος. Έχουν ωστόσο το δικαίωμα να το ελέγξουν και πιθανώς να ελέγχουν κάποια δειγματοληπτικά 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

Στέλνεις τις φωτογραφίες που ζητάνε και τέλος. Έχουν ωστόσο το δικαίωμα να το ελέγξουν και πιθανώς να ελέγχουν κάποια δειγματοληπτικά 

Ετσι ακριβως για 4 αυτοκινητα που εχω σε Hellas Direct

Δεν ηρθε επι τοπου κανεις να ελεγξει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ευχαριστήσω την Hellas direct που παρακολουθεί insomnia....

Το πως συνδύασε το user name εδώ με το email μου που έχει δεν ήταν και τόσο δύσκολο. 

Δέχτηκα ευγενικό email σχετικά με το σχόλιο μου για την οδική βοήθεια της. 

Θεωρώ καλό να "ακούς" τον πελάτη. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

την πατησαμε μαλλον 

Τωρα λεει για καποιο κωδικο shel smart club

Εχω απο μια παλια καρτα και παλι λεει δεν ισχυει

Δημοσ.

Ωχ την πατήσαμε και έχω ανανέωση που την άφησα για τέλος του μήνα. Μέχρι πριν 5 μέρες που μπήκα να δω το μπουγιουρντί είχε το 15%

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονο προταση για νεο σφαλισμενο ισχυει η πινακιδα με ασφαλιση τουλαχιστον 90 ημερες.

Μιλησα μαζι τους σε messenger 

https://www.hellasdirect.gr/refer-a-friend/?fbclid=IwAR3bBLvQNB32Gt73_75SYsDB5hDPq77JDe0niQtDGxK3W2lx-wi2-FtNExw 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Ίσως πλέον χωρίς και αυτή την έκπτωση να μη συμφέρει κ τόσο. Μάλλον θα κάνω μια ψαχτική έχουν βγει πολλές επώνυμες direct πλέον Με παρεμφερείς τιμές... με το 15% σίγουρα άξιζε. Χωρίς αυτό δύσκολο 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχεις αδικο.Μολις πριν λιγο ηρθε στο μαιλ μου το ανανεωτηριο και χωρις την εκπτωση 15% ειναι 18 ευρω παραπανω.Στα λεφτα που ζηταει τωρα υπαρχουν και αλλου αξιοπιστες επιλογες.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ίσως πλέον χωρίς και αυτή την έκπτωση να μη συμφέρει κ τόσο. Μάλλον θα κάνω μια ψαχτική έχουν βγει πολλές επώνυμες direct πλέον Με παρεμφερείς τιμές... με το 15% σίγουρα άξιζε. Χωρίς αυτό δύσκολο 

Κι εγω θα το ψαξω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...