Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για Hellas Direct

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, adi32 είπε

Κι εμένα μου την έφερε ηλιθιος και περιμένω να δεχτεί η ασφάλεια του την ευθύνη για να έρθει πραγματογνωμονας

Εγω για να φτιαχτει το αυτοκινητο καλεσα πραγματογνομονα για εκτιμηση πριν την επισκευη χωρις να περιμενω με μεγιστο ενα μηνα .Με οτι ρισκο μπορει να σημαινει . .Την ευθυνη την αποδεχεται ή οχι ο αλλος οδηγος και οχι η ασφαλεια του.Με κοκκινο να εχει περασει και να το δεχεται αν λεει οτι δεν εχει εθυνη δεν μπορει να κανει κατι η ασφαλεια του εκτος απο να προσπαθησει να τον πεισει να αποδεχτει την εθυνη.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Κυριε Γιαννη οταν η κορη πηρε τηλεφωνο την ασφαλιστικη, της στειλανε ανθρωπο να καταγραψει το ατυχημα η εγιναν μεσω τηλεφωνου?

Η Hellas direct δεν εχει φροντιδα ατυχυματος .Ολα με email .Χθες εστειλα το αντιγραφο απο την τροχαια .

• Thanks 1

18 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Η Hellas direct δεν εχει φροντιδα ατυχυματος .Ολα με email .Χθες εστειλα το αντιγραφο απο την τροχαια .

δεν εχει φροντιδα ; απορω γιατι ασφαλιζεται οχηματα σε αυτους 

18 ώρες πριν, tsipakis είπε

δεν εχει φροντιδα ;  απορω γιατι ασφαλιζεται οχηματα σε αυτους 

ουτε εμενα μαρεσει για αυτο δεν ειμαι σε αυτους

αλλα η φροντριδα ατυχηματος απλα έρχεται και καταγράφει οτι του λες τπτ παραπανω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγω ειχα επιφυλλαξεις αλλα μια χαρα γιναν ολα και με email .

Εννοειτε οτι προυποθετει να εχεις κινητο με καμερα και emai και βασικες γνωσεις υπολογιστη ή samrtphone.

Για οποιον δεν εχει ας πληρωνει παραπανω σε αλλη .

Σε προηγουμενη φορα που μου ειχε στειλει η Allianz δεν εκανε κατι παραπανω ο ανθρωπος που ηρθε.

Και κατι αλλο γιια Hellad direct 

Κανει μικτη ( εχω σε 4 αμαξια ) ανεξαρτητα απο την εμπορικη αξια που ειναι λογικη αυτη που προτυχει .Honda CRV του 2008 αξιας τοτε 38.000 το δεχεται με 11.000 που ειναι και η εμπορικη του αξια . ενω αλλες ή δεν το δεχοντε λογω οτι ειναι πανω απο 10 ετων ή το "κοστολογουν" για 7000 ευρω.

Τα αλλα τρια αυτοκινητα της οικογενειας :

Audi TT του 2000 και 2001 για 3000 ευρω και Citroen C1 του 2011 για 5000 ευρω .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2

26 λεπτά πριν, aGka8l είπε

ουτε εμενα μαρεσει για αυτο δεν ειμαι σε αυτους

αλλα η φροντριδα ατυχηματος απλα έρχεται και καταγράφει οτι του λες τπτ παραπανω

η καταγραφη της στουκας , ζημιας η οτιδηποτε ειναι δουλεια της ασφαλιστικης οχι του πελατη  να στελνει φωτογραφιες 

18 ώρες πριν, tsipakis είπε

δεν εχει φροντιδα ; μπουρδελο δηλαδη απορω γιατι ασφαλιζεται οχηματα σε αυτους 

Όχι δεν είναι φροντίδα. Είναι περιττή. 

17 ώρες πριν, tsipakis είπε

η καταγραφη της στουκας , ζημιας η οτιδηποτε ειναι δουλεια της ασφαλιστικης οχι του πελατη  να στελνει φωτογραφιες 

Σιγά τη δουλειά. Χιλιες φορές Hellasdirect βγάζεις 5 φωτογραφίες σου στέλνουν την αναφορά ατυχηματοσ, τις στέλνεις πίσω και τελείωσες. Όχι θα κάτσω να περιμένω καμία ώρα να έρθει η φροντίδα..γιατί; Για να βγάλει φωτογραφίες; Τόσο ανίκανος είμαι;

• Like 3

Στις 18/9/2018 στις 7:48 ΜΜ, paylidis είπε

Φροντίδα ατυχήματος έχει αλλά θα έρθει αν υπάρχει λόγος. Όχι για να καταγράψει το ότι δε φρέναρε κάποιος στο φανάρι έγκαιρα και σε σου βούλιαξε λίγο τον προφυλακτήρα. Θεωρούν ότι γίνεται με δυο φωτογραφίες και τη φιλική δήλωση μέσω τηλεφώνου. 

Κατα τα αλλά και εμένα δε μου αρέσει αλλά δε θεωρώ ότι θα αποτελέσει πρόβλημα εκτός αν πέσει πάνω σου κανένας τρελός και δε βγάζεις άκρη (που σε εκείνη την περίπτωση αναγκαστικά θα έρθει φροντίδα και καλύτερα να έρθει και τροχαία ανεξαρτήτως της φροντίδας)

Η τροχαία έχει πάψει να πηγαίνει σε ζητήματα με καθαρά υλικές ζημίες , μόνον αν χτυπήσει άνθρωπος ........ 

Μόλις τώρα, babisskg είπε

Η τροχαία έχει πάψει να πηγαίνει σε ζητήματα με καθαρά υλικές ζημίες , μόνον αν χτυπήσει άνθρωπος ........ 

Εάν την καλέσεις είναι υποχρεωμένη να έρθει... και έρχεται πίστεψε με. 

1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Εάν την καλέσεις είναι υποχρεωμένη να έρθει... και έρχεται πίστεψε με. 

Έτσι εγινε , τους καλέσαμε ....... να μην σας βγαζω από το κυριως θεμα .

16 λεπτά πριν, babisskg είπε

Έτσι εγινε , τους καλέσαμε ....... να μην σας βγαζω από το κυριως θεμα .

Έαν δεν έρχονται ζητάς τον αξιωματικό υπηρεσίας και του ζητάς να έρθουν. Εάν αρνηθεί το επόμενο πρωί πας στο διοικητή του και του κανείς αναφορά. Είναι δημόσιοι λειτουργοί. Οφείλουν να εξυπηρετούν τον πολίτη. Οφείλουν συνεπώς να έρθουν εφόσον υπάρχει συμβάν και κάποιος πολίτης θεωρεί ότι είναι αναγκαίοι . -

• Like 1

9 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Κι εγω ειχα επιφυλλαξεις αλλα μια χαρα γιναν ολα και με email .

Εννοειτε οτι προυποθετει να εχεις κινητο με καμερα και emai και βασικες γνωσεις υπολογιστη ή samrtphone.

Για οποιον δεν εχει ας πληρωνει παραπανω σε αλλη .

Σε προηγουμενη φορα που μου ειχε στειλει η Allianz δεν εκανε κατι παραπανω ο ανθρωπος που ηρθε.

Και κατι αλλο γιια Hellad direct 

Κανει μικτη ( εχω σε 4 αμαξια ) ανεξαρτητα απο την εμπορικη αξια που ειναι λογικη αυτη που προτυχει .Honda CRV του 2008 αξιας τοτε 38.000 το δεχεται με 11.000 που ειναι και η εμπορικη του αξια . ενω αλλες ή δεν το δεχοντε λογω οτι ειναι πανω απο 10 ετων ή το "κοστολογουν" για 7000 ευρω.

Τα αλλα τρια αυτοκινητα της οικογενειας :

Audi TT του 2000 και 2001 για 3000 ευρω και Citroen C1 του 2011 για 5000 ευρω .

Αυτό που δεν εχεις καταλάβει είναι ότι αν στο κλέψουν χτυπά ξύλο ,

δεν θα παρεις αποζημίωση 11.000 . Θα παρεις τα 7.000 που είναι η εμπορική του αξία .

Αρα σου παίρνουν παραπάνω ασφάλιστρα .

Στις 19/9/2018 στις 2:43 ΠΜ, aGka8l είπε

Οι τιμές είναι χώμα , εμένα μου έβγαινε 45€ λιγότερο από την Ευρωπαϊκή πίστη για τις ίδιες καλύψεις . Αν τύχει σε εμένα δεν θα με ένοιαζε αλλά αν τύχαινε στην γυναίκα μου θα πρεπε να πάω κ γω αναγκαστικά ... Το ίδιο ισχύει κ για τον πατέρα μου που δεν έχει καν κινητό με κάμερα .

Η φροντίδα ατυχήματος από όσα έχω καταλάβει όταν δεν χρειάζεται ρυμούλκηση έρχεται κ απλά καταγράφει όσα της λες για το πώς έγινε το τροχαίο κατά την άποψη σου . Δεν βγάζει συμπεράσματα . Απλά καταγράφει όσα λες ,ενδεχόμενος να βοηθάει στα θεματα οδων  αυτά που γράφουν από ανατολή προς δύση κτλ . Όπως κ να χει είναι μια "ασφάλεια" που σε κάνει να νιώθεις με την παρουσία του υπαλλήλου

Η Ευρωπαϊκή πίστη είναι κορυφή φίλε . 

Παραδειγμα . 

Μου έσπασαν το πίσω τζαμί για να μου ανοίξουν το πορτ μπαγκαζ . Ήρθε Οδικη βοηθεια , κατέγραψε ,

την επόμενη μέρα πήγα στην car glass και μου έβαλαν καινούργιο τζαμί . 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...