paylidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, desertman είπε Καλησπέρα παιδιά Λήγει η ασφάλεια μου στην Hellas Direct και θα ήθελα να ρωτήσω αν οι κωδικοί εκπτώσεων ισχύουν για καινούργια συμβόλαια ή και για ανανεωσεις; Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα κωδικό με ΠΜ να δοκιμάσω αν τον δεχτεί? Ευχαριστώ Για ανανέωση δεν ισχύουν οι κωδικοί πινακίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, desertman είπε Καλησπέρα παιδιά Λήγει η ασφάλεια μου στην Hellas Direct και θα ήθελα να ρωτήσω αν οι κωδικοί εκπτώσεων ισχύουν για καινούργια συμβόλαια ή και για ανανεωσεις; Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα κωδικό με ΠΜ να δοκιμάσω αν τον δεχτεί? Ευχαριστώ Για καινοργια συμβολια η πινακιδα φιλου με εκπτωση 20 ευρω ή την λεξη praktiker για 15% εκπτωση Για ανενωσεις μονο η λεξη praktiker για εκπτωση 15% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desertman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για καινοργια συμβολια η πινακιδα φιλου με εκπτωση 20 ευρω ή την λεξη praktiker για 15% εκπτωση Για ανενωσεις μονο η λεξη praktiker για εκπτωση 15% Έχετε δίκιο, οι πινακίδες δεν ισχύουν για ανανέωση. Μόνο για καινούργια συμβόλαια. Έβαλα κωδικό praktiker και έγινε έκπτωση 15%. Για ετήσιο συμβόλαιο με additional covers μου βγήκε 195 ευρώ. Αχρείαστη να είναι!!!! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Ανανεωση με το κωδικο απο shell γινεται; (κερδιζεις 20€ καυσιμα, οποτε 20€ μειωση και 3,000ποντους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 51 λεπτά πριν, alkis13 είπε Ανανεωση με το κωδικο απο shell γινεται; (κερδιζεις 20€ καυσιμα, οποτε 20€ μειωση και 3,000ποντους) Δεν νομιζω για ανανεωση .Καλο θα ηταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Moderators Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Ψαχνω απο χθες και δεν εχω βρει απαντηση: Απο τις καλυψεις της εταιριας του θεματος βλεπω οτι απουσιαζει μια; ΔΕΝ καλυπτει "αστικη ευθυνη κλεπτου"; Ειναι πολυ σημαντικο θεμα, ανεκτίμητης αξιας. Κατι που δινουν δωρεαν οσες εχω δει. Γνωριζετε κατι σχετικα με το αν το καλυπτει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Ψαχνω απο χθες και δεν εχω βρει απαντηση: Απο τις καλυψεις της εταιριας του θεματος βλεπω οτι απουσιαζει μια; ΔΕΝ καλυπτει "αστικη ευθυνη κλεπτου"; Ειναι πολυ σημαντικο θεμα, ανεκτίμητης αξιας. Κατι που δινουν δωρεαν οσες εχω δει. Γνωριζετε κατι σχετικα με το αν το καλυπτει; Στους αναλυτικούς όρους του συμβολαίου μήπως το αναφέρει; Μπορώ να δω μόλις επιστρέψω σπίτι τους έχω τυπωμένους εάν δε το βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Ψαχνω απο χθες και δεν εχω βρει απαντηση: Απο τις καλυψεις της εταιριας του θεματος βλεπω οτι απουσιαζει μια; ΔΕΝ καλυπτει "αστικη ευθυνη κλεπτου"; Ειναι πολυ σημαντικο θεμα, ανεκτίμητης αξιας. Κατι που δινουν δωρεαν οσες εχω δει. Γνωριζετε κατι σχετικα με το αν το καλυπτει; Εγώ πάλι αυτή την κάλυψη την θεωρώ εντελώς άχρηστη, αν κάποιος κλέψει το αυτοκίνητο μου και προκαλέσει υλικές ζημιές ή και σωματικές βλάβες εγώ δεν θα έχω καμία ευθύνη ακριβώς επειδή έχει κλαπεί. Πάντως η αναζήτηση της συγκεκριμένης κάλυψης στους όρους ασφάλισης δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα. https://www.hellasdirect.gr/assets/pdf/policyterms_el.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Moderators Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάλι αυτή την κάλυψη την θεωρώ εντελώς άχρηστη, αν κάποιος κλέψει το αυτοκίνητο μου και προκαλέσει υλικές ζημιές ή και σωματικές βλάβες εγώ δεν θα έχω καμία ευθύνη ακριβώς επειδή έχει κλαπεί. Πάντως η αναζήτηση της συγκεκριμένης κάλυψης στους όρους ασφάλισης δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα. https://www.hellasdirect.gr/assets/pdf/policyterms_el.pdf Λες ε; Για διαβασε πχ αυτο και την κουβεντα και πες μας την αποψη σου. https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=6935&start=4305#p3291016 4 ώρες πριν, paylidis είπε Στους αναλυτικούς όρους του συμβολαίου μήπως το αναφέρει; Μπορώ να δω μόλις επιστρέψω σπίτι τους έχω τυπωμένους εάν δε το βρεις. Δεν καλυπτει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, matrixxx είπε Λες ε; Για διαβασε πχ αυτο και την κουβεντα και πες μας την αποψη σου. https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=6935&start=4305#p3291016 Με μια γρήγορη ματιά στο νήμα που έκανες παράθεση είδα πως αναφέρθηκε και αυτό: ΝΟΜΟΣ 489/76 (Φ.Ε.Κ. Α’ 331) «Περί Υποχρεωτικής Ασφαλίσεως των εξ ατυχηµάτων αυτοκινήτων αστικής ευθύνης», άρθρο 6, παράγραφος 2: "Η ασφαλιστική κάλυψη επίσης περιλαµβάνει και την αστική ευθύνη του κυρίου ή κατόχου έναντι τρίτων σε περίπτωση αυτοκινήτων που έχουν, είτε κλαπεί, είτε αποκτηθεί µε χρήση βίας." Ολόκληρος ο νόμος εδώ: https://www.bankofgreece.gr/BoGDocuments/law489gr.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, matrixxx είπε Λες ε; Για διαβασε πχ αυτο και την κουβεντα και πες μας την αποψη σου. https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=6935&start=4305#p3291016 Δεν καλυπτει; Στην σελιδα 31 των ορων αναφερει "Η κατά το παρόν ασφαλιστική κάλυψη δεν ισχύει στις ακόλουθες περιπτώσεις: α) Εάν το ασφαλισμένο όχημα οδηγείται από πρόσωπο, το οποίο δεν κατέχει την κατά το νόμο άδεια οδηγού. β) Εάν το ασφαλισμένο όχημα οδηγείται χωρίς τη συγκατάθεση του κυρίου ή του νόμιμου κατόχου του. Διευκρινίζεται ωστόσο ότι καλύπτεται η περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος, εξαιτίας ατυχήματος ή βλάβης που συνέβη, ενώ το όχημα είχε κλαπεί και εφόσον η κλοπή είχε δηλωθεί στις αστυνομικές αρχές." Αν κ μονο η ιδια η hellasdirect μπορει να μας απαντησει σιγουρα. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από chsam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 32 minutes ago, matrixxx said: Λες ε; Για διαβασε πχ αυτο και την κουβεντα και πες μας την αποψη σου. https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=6935&start=4305#p3291016 Δεν καλυπτει; Εντάξει. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που γράφονται δράκοι στο συγκεκριμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, chsam είπε Στην σελιδα 31 των ορων αναφερει "Η κατά το παρόν ασφαλιστική κάλυψη δεν ισχύει στις ακόλουθες περιπτώσεις: α) Εάν το ασφαλισμένο όχημα οδηγείται από πρόσωπο, το οποίο δεν κατέχει την κατά το νόμο άδεια οδηγού. β) Εάν το ασφαλισμένο όχημα οδηγείται χωρίς τη συγκατάθεση του κυρίου ή του νόμιμου κατόχου του. Διευκρινίζεται ωστόσο ότι καλύπτεται η περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος, εξαιτίας ατυχήματος ή βλάβης που συνέβη, ενώ το όχημα είχε κλαπεί και εφόσον η κλοπή είχε δηλωθεί στις αστυνομικές αρχές." Αν κ μονο η ιδια η hellasdirect μπορει να μας απαντησει σιγουρα. Αυτό που έκανες copy/paste από τη σελίδα 31 είναι άσχετο, μια και περιγράφει τις εξαιρέσεις για την κάλυψη της οδικής βοήθειας, και όχι της αστικής ευθύνης. Ολόκληρο το κεφάλαιο 8 αφορά την οδική βοήθεια. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από Joshua21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό που έκανες copy/paste από τη σελίδα 31 είναι άσχετο, μια και περιγράφει τις εξαιρέσεις για την κάλυψη της οδικής βοήθειας, και όχι της αστικής ευθύνης. Το εβαλα σαν αναγωγη στην αστικη ευθυνη, δηλαδη αφου ισχυει στο ενα θα ισχυει και στο αλλο. Αλλωστε αφου αναφερει "3.4.1 Αστική Ευθύνη προς τρίτους Καλύπτουμε την Αστική Ευθύνη των ασφαλισμένων προσώπων για αποζημίωση τρίτων για ατυχήματα που θα προκληθούν από την κυκλοφορία του ασφαλισμένου αυτοκινήτου, όπως ορίζεται στην ισχύουσα Ελληνική Ασφαλιστική Νομοθεσία." το θεμα τελειωνει. πχ απο μια πηγη autotriti "Σύμφωνα με το Νόμο η ασφάλιση αστικής ευθύνης από ατύχημα αυτοκινήτου καλύπτει την έναντι τρίτων αστική ευθύνη του κυρίου, του κατόχου και κάθε οδηγού ή προστηθέντος στην οδήγηση ή υπευθύνου του ασφαλισμένου αυτοκινήτου, σε περίπτωση πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος με υπαιτιότητά τους. Η ασφάλιση δεν καλύπτει την αστική ευθύνη προσώπων που κατέλαβαν το αυτοκίνητο με κλοπή ή βία (κλέφτης) και εν συνεχεία προκάλεσαν ατύχημα, καθώς επίσης και αυτών που προκάλεσαν το ατύχημα με πρόθεση. Όμως, είναι σημαντικό να ξέρουμε πως με την ασφάλιση αυτή καλύπτεται η έναντι τρίτων αστική ευθύνη σας, ως κυρίου ή κατόχου του αυτοκινήτου, σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας έχει είτε κλαπεί, είτε αποκτηθεί με χρήση βίας." Αλλωστε και στις εξαιρεσεις καλυψης αστικης ευθυνης δεν υπαρχει πουθενα η κλοπη, που σημαινει οτι περιλαμβανεται στην καλυψη. Ισως δεν εκανε σωστα την δηλωση κλοπης και την μηνυση ή ποιος ξερει τι αλλο μπορει να συμβαινει που δεν το ξερουμε εμεις. Να κ εγγραφο απο την ενωση ασφαλιστικων εταιρειων ελλαδος http://www.eaee.gr/cms/sites/default/files/faq_motor_branch.pdf που αναφερει το παραπανω για την αστικη ευθυνη. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από chsam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Moderators Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, chsam είπε Να κ εγγραφο απο την ενωση ασφαλιστικων εταιρειων ελλαδος http://www.eaee.gr/cms/sites/default/files/faq_motor_branch.pdf που αναφερει το παραπανω για την αστικη ευθυνη. Server Error 403 - Forbidden: Access is denied. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις