paylidis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Εκανα χθες μηνιαια ανανεωση σε ενα αυτοκινητο και επειδη με πηγε αυτοματα δεν προσεξα οτι ειχε μειωσει την αξια κλοπης και την μικτη απο 3500 σε 2650. Πηρα σημερα τηλεφωνο να δω τι μπορει να γινει αλλα δεν δινουν δυνατοτητα προσθετης πραξης . ΄Ή πρεπει να ακυρωσω το συμβολαιο και να κανω αλλο και να περιμενω δεν ξερω ποσο επιστροφη της πρωτης πληρωμμης ή ...τιποτα !!! Αυτο δεν μου αρεσε !!! Δε μου το έχει κάνει ποτέ αλλά πάντοτε το τσεκάρω κιολας. Ισως έχει να κάνει με την ηλικία του αυτοκινήτου. Ε εφόσον έκανες μόνο ένα μήνα το ξαναλλάζεις σε 15 μέρες που θα σου έρθει μυνημα για ανανέωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Εκανα χθες μηνιαια ανανεωση σε ενα αυτοκινητο και επειδη με πηγε αυτοματα δεν προσεξα οτι ειχε μειωσει την αξια κλοπης και την μικτη απο 3500 σε 2650. Πηρα σημερα τηλεφωνο να δω τι μπορει να γινει αλλα δεν δινουν δυνατοτητα προσθετης πραξης . ΄Ή πρεπει να ακυρωσω το συμβολαιο και να κανω αλλο και να περιμενω δεν ξερω ποσο επιστροφη της πρωτης πληρωμμης ή ...τιποτα !!! Αυτο δεν μου αρεσε !!! έχω κάνει ακύρωση συμβολαίου στην HD (λόγω πώλησης οχήματος) και τα χρήματα επιστράφηκαν σε εύλογο χρονικό διάστημα (αν θυμάμαι καλά τύπου 1 εβδομάδα) χωρίς περιττές καθυστερήσεις... Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από pananton Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, pananton είπε έχω κάνει ακύρωση συμβολαίου στην HD (λόγω πώλησης οχήματος) και τα χρήματα επιστράφηκαν σε εύλογο χρονικό διάστημα (αν θυμάμαι καλά τύπου 1 εβδομάδα) χωρίς περιττές καθυστερήσεις... Καπου είδα πάντως ότι μπορείς να ζητήσεις να στα επιστρέψουν και στην Revolut και να γίνει σε 1-2 εργάσιμες αν δεν απατώμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε μου το έχει κάνει ποτέ αλλά πάντοτε το τσεκάρω κιολας. Ισως έχει να κάνει με την ηλικία του αυτοκινήτου. Ε εφόσον έκανες μόνο ένα μήνα το ξαναλλάζεις σε 15 μέρες που θα σου έρθει μυνημα για ανανέωση Ναι θα το αλλάξω ΑΛΛΑ αν συμβεί κάτι μετά φοβάμαι μήπως "πατήσουν" σε αυτή την πιο χαμηλή ανανέωση. Είναι απαράδεκτο να μην έχουν δυνατότητα πρόσθετης πράξης. 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Καπου είδα πάντως ότι μπορείς να ζητήσεις να στα επιστρέψουν και στην Revolut και να γίνει σε 1-2 εργάσιμες αν δεν απατώμαι. Σε συμβόλαια μηνιαία ίσως βολεύει αλλά σε ετήσια συμβόλαια κάποιων εκατοντάδων ευρώ δεν υπάρχουν πάντα διαθέσιμα χρήματα για δεύτερη πληρωμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pananton Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, paylidis είπε Καπου είδα πάντως ότι μπορείς να ζητήσεις να στα επιστρέψουν και στην Revolut και να γίνει σε 1-2 εργάσιμες αν δεν απατώμαι. μπορεί, δεν το έχω ψάξει προσωπικά αλλά εμένα μου τα επέστρεψαν στον λογαριασμό χρέωσης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cosmonaut21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σόρρυ. 🙁 Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από Cosmonaut21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Cosmonaut21 είπε Έχω κωδικό αν κάποιος θέλει 20ευρώ έκπτωση στο συμβόλαιό του. Αντικειται στους κανονες του forum .Αφαιρεσε το να μην ξανακλειδωθει το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panozit Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ μια φορά που χρειαστηκα την hd, σχετικό με αποζημίωση λόγω ζημιάς στην πίσω πόρτα που μου κοπανησαν, ήταν άψογοι πραγματικά. Αν και "απρόσωπα", κατευθείαν σηκώνουν τηλέφωνα, κατευθείαν απαντούν στα μέιλ και κατευθείαν σε αποζημιώνουν σε €. 100% ικανοποιημένος. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από panozit 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, panozit είπε Εγώ μια φορά που χρειαστηκα την hd, σχετικό με αποζημίωση λόγω ζημιάς στην πίσω πόρτα που μου κοπανησαν, ήταν άψογοι πραγματικά. Αν και "απρόσωπα", κατευθείαν σηκώνουν τηλέφωνα, κατευθείαν απαντούν στα μέιλ και κατευθείαν σε αποζημιώνουν σε €. 100% ικανοποιημένος. Για πες λεπτομερειες....Εγινε δηλωση απο τον υπαιτιο ?Ποια ηταν η διαδικασια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPriest Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Θα ήθελα να πω ένα μπραβο στην συγκεκριμένη ασφαλιστική μιας και όσες ειχαμε μεχρι τώρα στα αυτοκίνητα μας δν το έκανε καμια. Μου έστειλαν μήνυμα στις 1 του μηνός οτι θα υπάρξουν έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή μου και επέλεξα να μην παω κάπου που είχαμε προγραμματίσει. Ενας φιλος μου πηγε και έμεινε αναγκαστικά εκει για 1 μερα μιας και δεν μπορούσε να γυρίσει. Σήμερα μου ξανα έστειλαν μήνυμα και όντως ξανα έκλεισαν οι δρόμοι απο το χιόνι. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Ανανεωσα ξανα,επισης συστησα φιλο και πηρα και 20 ευρω πισω,δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα ειναι η φθηνοτερη με πολλες καλυψεις.Στα συν φυσικα κ τα sms που στελνει για κακο καιρο κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, nyne είπε Ανανεωσα ξανα,επισης συστησα φιλο και πηρα και 20 ευρω πισω,δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα ειναι η φθηνοτερη με πολλες καλυψεις.Στα συν φυσικα κ τα sms που στελνει για κακο καιρο κτλ. sms δεν μου εχει στειλει αλλα σε Αττικη μαλλον δεν χρειαζεται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Σε μενα εχει στειλει αρκετες φορες.Αττικη μενω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 20 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε sms δεν μου εχει στειλει αλλα σε Αττικη μαλλον δεν χρειαζεται . Αττική μένω κ εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για θραυση κυσταλλων και συκεκριμενα καθρεπτων φασκει και αντιφασκει ?? https://www.hellasdirect.gr/property/our-covers Σε εξωτερικά τζάμια, καθρέφτες, παράθυρα, γυάλινες εσωτερικές επιφάνειες. Ζημιά και στα πλαίσια και στα ελαστικά περιμετρικά μέρη των τζαμιών / καθρεφτών. Έξοδα τοποθέτησης. Στους αναλυτικους ομως ορους λεει: Εξαιρούνται και αποκλείονται από την κάλυψη Θραύσης Κρυστάλλων οι παρακάτω περιπτώσεις: • ζημιά κατά την πραγματοποίηση επισκευαστικών εργασιών στο αυτοκίνητο ή κατά την εξαγωγή και επανατοποθέτησή τους, • ζημιά καθρεπτών, φανών και δεικτών πορείας (φώτα και φλας), • ζημιά σε οποιοδήποτε παράθυρο, ανεμοθώρακα ή οροφή αυτοκινήτου, που δεν είναι κατασκευασμένα από κρύσταλλο αλλά από συνθετικό υλικό, • ζημιά σε κρύσταλλα αυτοκινήτων ανοιχτού τύπου (cabrio) τα οποία είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένα με την οροφή, κατά τρόπο ώστε να είναι αδύνατη η αντικατάστασή τους, χωρίς την αντικατάσταση και της οροφής, • ζημιά σε περίπτωση ολικής καταστροφής (οικονομικά ασύμφορη επισκευή ή τεχνικά επισφαλής) του ασφαλισμένου αυτοκινήτου, • ζημιά σε μεμβράνες, αισθητήρες και μηχανισμούς παραθύρων και • ζημιά ή έξοδα μετατόπισης ή επανεγκατάστασης πλαισίων. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις