AtiX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, dieksodo είπε αλλη μια μπουρδα της μαρβελ για 5χρονα χιλιες φορες η εβραια απο το wonder woman τουλαχιστον η DC ξερει να φτιανει ταινιες Οχι, η DC δεν ξέρει να φτιάχνει ταινίες... αν εξαιρέσουμε την τριλογία του Batman όλες οι άλλες ήταν μέτριες... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από AtiX 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, dieksodo said: τουλαχιστον η DC ξερει να φτιανει ταινιες Infinite replay... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από ThReSh 4
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, dieksodo είπε αλλη μια μπουρδα της μαρβελ για 5χρονα χιλιες φορες η εβραια απο το wonder woman τουλαχιστον η DC ξερει να φτιανει ταινιες Ξερει να φτιαχνει ταινιες για χρυσα βατομουρα 😂 1
coffeex Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, dieksodo είπε αλλη μια μπουρδα της μαρβελ για 5χρονα χιλιες φορες η εβραια απο το wonder woman τουλαχιστον η DC ξερει να φτιανει ταινιες
jimlost Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, xaerialtwistx είπε Εγώ αυτήν σαν Ms. Marvel την ήξερα. Άλλος ήταν ο Captain Marvel (και η ειρωνία είναι πως βρίσκεται στο 'σύμπαν' της DC). Σωστά, το όνομα ήταν Captain Mar-Vel, και ήταν εξωγήινη μορφή ήρωα...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Η κοπέλα του captain marvel δεν είναι αυτή?
micos000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, what_if είπε μπουχτισαμε απο μαπα μεταφορες στην μεγαλη οθονη υπερηρωων θελουμε μια καλη ταινια με τον rom Πες τα... Αν και πιστεύω ότι θα τον μεταφέρουν τελείως χάλια και θα χάσει όλο το dark feeling του rom, τον οποίο διάβαζα με δέος στο Αγόρι. Όσο για την Captain Marvel, είναι ένα αναγκαίο step για την συνέχεια του infinity war. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από micos000 2
aris1986 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Deadpool 1, τα παλιά Spider-Man κανένα παλιό xmen, άντε και το Logan, όλα τα άλλα ηταν πυροτεχνήματα. Μπαμ μπουμ και ιστορίες. Ειδικά το iron Man μου την έσπαγε...
TheGrisGrisMan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω πάλι, αυτον τον Captain Marvel θυμάμαι και αγαπούσα όταν διαβαζα (νομίζω) Αγόρι.. Ξερει κανεις την τύχη του; 6 1
micos000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, KilliK είπε ο Rom οπως και οι Micronauts δυστυχως δεν ανηκουν στην Μαρβελ, οποτε ισως δεν τους δουμε ποτε σε ταινια. Ο αρχικός ROM θυμάμαι ήταν της Marvel Comics Group και πρόσφατα τον ξαναέβγαλε η IDW 6 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε Εγω πάλι, αυτον τον Captain Marvel θυμάμαι και αγαπούσα όταν διαβαζα (νομίζω) Αγόρι.. Ξερει κανεις την τύχη του; Πέθανε από καρκίνο! seriously... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από micos000 1 1
randomcat Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Ένα crossover με Marvel και Dragon Ball πρέπει να κάνουν, για να σαπίσει στο ξύλο ο Goku όλα αυτά τα καρναβάλια.
whosethere Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ε, καποια στιγμη το ασχημο κεφαλακι του υπερκορεσμου κανει την εμφανιση του. η φωνη της brie larson στο τρειλερ δε μου αρεσει, μου φαινεται πιο 'ψηλη' απο καποιες συντευξεις που ειδα. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από whosethere
76xristos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε Πάντως το trailer είναι αρκετά αδιάφορο..... ελπίζω να μην είναι και η ταινία έτσι Εγώ πάντως περιμένω να δω τον αληθινό CAPTAIN MARVEL !!! και εγω μια απο τα ιδια φιλος 1
AtiX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, micos000 είπε Πες τα... Αν και πιστεύω ότι θα τον μεταφέρουν τελείως χάλια και θα χάσει όλο το dark feeling του rom, τον οποίο διάβαζα με δέος στο Αγόρι. Όσο για την Captain Marvel, είναι ένα αναγκαίο step για την συνέχεια του infinity war. 14 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε Εγω πάλι, αυτον τον Captain Marvel θυμάμαι και αγαπούσα όταν διαβαζα (νομίζω) Αγόρι.. Ξερει κανεις την τύχη του; Ούτε το ένα, ούτε το άλλο είχαν δημοσιευτεί στο Αγόρι... αν θυμάμαι καλά από Marvel, μόνο το graphic novel New Mutans δημοσιεύτηκε στο Αγόρι... Τις ιστορίες του Rom και του Captain Marvel τις δημοσίευσε το Spider-Man της Καμπανα... 2
KilliK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Ο αρχικός ROM θυμάμαι ήταν της Marvel Comics Group και πρόσφατα τον ξαναέβγαλε η IDW η Μαρβελ μονο το κομιξ εβγαζε, ο αρχικος χαρακτηρας ειναι παιχνιδι που ανηκει στην Τakara, την εταιρεια που βγαζει τα ιαπωνικα Transformers (Diaclone).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα