voltmod Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέϊλερ για να μας συστήσει την Brie Larson ως Captain Marvel στην ομώνυμη ταινία. Η ταινία που πρωταγωνιστεί, θα προηγηθεί του τελευταίου κεφαλαίου του κινηματογραφικού έπους των Avengers, στο οποίο η Captain Marvel πρόκειται να παίξει καθοριστικό ρόλο στον πόλεμο ενάντια στον Thanos και στις στρατιές του. Η ταινία ακολουθεί την Carol Danvers (Brie Larson), μία πιλότο της πολεμικής αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που απέκτησε εξωγήινες υπερδυνάμεις όταν ο πλανήτης Γη βρέθηκε ανάμεσα στη διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ δυο εξωγήινων φυλών. Λαμβάνοντας χώρα στη δεκαετία του 1990, η ταινία Captain Marvel που σκηνοθέτησαν οι Anna Boden και Ryan Fleck είναι μια ολοκαίνουργια περιπέτεια από μια περίοδο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, που δεν έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα. Το σενάριο της ταινίας έχουν επιμεληθεί οι Anna Boden, Liz Flahive, Ryan Fleck, Meg LeFauve, Carly Mensch, Nicole Perlman, Geneva Robertson-Dworet και Roy Thomas και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Brie Larson, Jude Law, Samuel L. Jackson, Annette Bening, Ben Mendelsohn και Djimon Hounsou. Η ταινία θα βγει στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2019. Μαζί με το trailer, η Marvel έδωσε στην δημοσιότητα και το επίσημο poster. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1
shadowlike Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλή φαση....😴 Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από shadowlike
xaerialtwistx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ αυτήν σαν Ms. Marvel την ήξερα. Άλλος ήταν ο Captain Marvel (και η ειρωνία είναι πως βρίσκεται στο 'σύμπαν' της DC). 8
stryder Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η ταινία σίγουρα θα είναι φαινομενική, αλλά το trailer ομολογώ ήταν απογοητευτικό. Ποιο πολύ μου θύμισε μια καλύτερη εκδοχή του Green Lantern της DC (το ξέρω βαρύ) παρά κάτι επικό όπως έχουμε συνηθίσει από την Marvel Studios. Σίγουρα τα μελλοντικά trailers θα μας δείξουν τι εκπληκτικά πράγματα να αναμένουμε. ΥΓ. Τουλάχιστον είδαμε τον Nick Fury με τα δύο του μάτια και έναν νεότερο agent coulson 😛 😛 😛 😛 Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από stryder 5
makridis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Είμαι φαν των ταινιών MCU. Σε επίπεδο που έχω κάνει review όλη τη σειρά ταινιών 7 φορές έως τώρα. Αυτή είναι η πρώτη ταινία που δεν μου λέει τίποτα απολύτως. Ελπίζω να βγω ψεύτης.
Vassilis_24 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Έχει κάποια συγγένεια με τη Supergirl (Κάρα Ντάνβερς) ή απλά στη Marvel έχουν έλλειψη φαντασίας στα επίθετα;
tz_aristotelis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Τα έχει δει όλα , αλλά μήπως το τεντώνουν πολύ ?
AtiX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Εγώ αυτήν σαν Ms. Marvel την ήξερα. Άλλος ήταν ο Captain Marvel (και η ειρωνία είναι πως βρίσκεται στο 'σύμπαν' της DC). Έχει σχέση με τα δικαιώματα που έχει η κάθε εταιρία... αν θυμάμαι καλά η Marvel είχε τα δικαιώματα στον τίτλο και η DC στον χαρακτήρα... Γι' αυτό και κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ογδόντα η Marvel αναγκάστηκε να σκοτώσει τον Captain Marvel και για της επόμενες δεκαετίες χρησιμοποιούσε το "Mar-Vell", ενώ η DC ονόμαζε τους τίτλους με τον ήρωα, Shazam... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από AtiX 2
Zengar Zombolt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Εγώ αυτήν σαν Ms. Marvel την ήξερα. Άλλος ήταν ο Captain Marvel (και η ειρωνία είναι πως βρίσκεται στο 'σύμπαν' της DC). Αυτός είναι ο original Captain Marvel ( τώρα ποια Shazam) και είχε δημιουργηθεί το 1930 ( 1939 πρώτο comic) ( και είχε περασει και τον Superman σε πωλήσεις τότε) H Marvel Comics σαν εταιρία ξεκίνησε το 1939 οπότε το όνομα Captain Marvel είναι της DC. ( Fawcett Comics και 1972- DC) H Marvel είχε ονομάσει τον δικό της Captain Mar-Vell και ήταν άνδρας Στα τελευταία χρόνια έπεσε συμφωνία DC/Marvel για την ονομασία και Captain Marvel τον κάνανε Shazam Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Zengar Zombolt
Metaksas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Εγώ αυτήν σαν Ms. Marvel την ήξερα. Άλλος ήταν ο Captain Marvel (και η ειρωνία είναι πως βρίσκεται στο 'σύμπαν' της DC). η αλλιως shazam και θα ειναι η απολυτη κωμωδια της dc ! Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Metaksas
thanasisalonica Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ShAZAM Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από thanasisalonica
xaerialtwistx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια με marvel και dc μεγαλωσα, δε χρειαζονται εξηγησεις Ξέρω πως ο δημιουργος του αυθεντικου Captain Marvel ειχε φαει μηνυση κιολας από την DC γιατί όπως είπε η δεύτερη, ο Captain Marvel αντέγραφε τον δικό της Superman. Χρόνια αργότερα βέβαια τον πήρε και τον έβαλε στο σύμπαν της και τώρα έχουμε στο κάθε σύμπαν από έναν Captain Marvel χαρακτήρα (τώρα θες να το πεις Shazam, πες τον έτσι, και αυτη η αλλαγη σχετικά πρόσφατα οριστικοποιηθηκε) Απλα δεν ηξερα οτι η Ms Marvel εγινε Captain Marvel, μια αλλαγη που βλεπω οτι εγινε πριν λιγα χρονια (λογικο αφου εγω μεγαλωσα με Μαμουθ Κόμιξ και Καμπανά Και Modern Times αργότερα) Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από xaerialtwistx 3
what_if Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 μπουχτισαμε απο μαπα μεταφορες στην μεγαλη οθονη υπερηρωων θελουμε μια καλη ταινια με τον rom 3 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα