Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τελικά βρήκα λύση μου είπε η γιαγιά μου ότι μπορεί να το στείλει το δώρο μου με ένα γνωστό της :) θα μπορεί να υπάρξει κανένα πρόβλημα άμα μου το φέρει αυτός από ότι ξέρω δεν νομίζω να δημιουργηθεί πρόβλημα γιατί και η γιαγιά μου παλιά μου  είχε φέρει το ipad 2 από αμερικη 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Georgepap2002 είπε

Παιδιά τελικά βρήκα λύση μου είπε η γιαγιά μου ότι μπορεί να το στείλει το δώρο μου με ένα γνωστό της :) θα μπορεί να υπάρξει κανένα πρόβλημα άμα μου το φέρει αυτός από ότι ξέρω δεν νομίζω να δημιουργηθεί πρόβλημα γιατί και η γιαγιά μου παλιά μου  είχε φέρει το ipad 2 από αμερικη 

Μπα αν το βαλει στην τσαντα του δεν θα του πουν κατι.

Δημοσ.

Ναι ξέρω δεν λένε κάτι ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά :) πάντως το μόνο που έχω να πω είναι απλά κρίμα με τα τελωνεία και αυτά αλλά τι να πεις Ελλάδα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Georgepap2002 είπε

Ναι ξέρω δεν λένε κάτι ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά :) πάντως το μόνο που έχω να πω είναι απλά κρίμα με τα τελωνεία και αυτά αλλά τι να πεις Ελλάδα 

Μπα το τελωνειο την δουλεια του κανει, απλα θελουμε και εμεις να κανουμε την δικη μας. Δεν ειναι οτι δεν την κανει σωστα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Georgepap2002 είπε

Δεν ειναι Ελλάδα, ειναι ευρωπαικός νομος. Τα ιδια ισχύουν σε ολες τις χώρες της ΕΕ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...