Georgepap2002 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά τελικά βρήκα λύση μου είπε η γιαγιά μου ότι μπορεί να το στείλει το δώρο μου με ένα γνωστό της θα μπορεί να υπάρξει κανένα πρόβλημα άμα μου το φέρει αυτός από ότι ξέρω δεν νομίζω να δημιουργηθεί πρόβλημα γιατί και η γιαγιά μου παλιά μου είχε φέρει το ipad 2 από αμερικη
Salvation81 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, Georgepap2002 είπε Παιδιά τελικά βρήκα λύση μου είπε η γιαγιά μου ότι μπορεί να το στείλει το δώρο μου με ένα γνωστό της θα μπορεί να υπάρξει κανένα πρόβλημα άμα μου το φέρει αυτός από ότι ξέρω δεν νομίζω να δημιουργηθεί πρόβλημα γιατί και η γιαγιά μου παλιά μου είχε φέρει το ipad 2 από αμερικη Μπα αν το βαλει στην τσαντα του δεν θα του πουν κατι.
Georgepap2002 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι ξέρω δεν λένε κάτι ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά πάντως το μόνο που έχω να πω είναι απλά κρίμα με τα τελωνεία και αυτά αλλά τι να πεις Ελλάδα
Salvation81 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Georgepap2002 είπε Ναι ξέρω δεν λένε κάτι ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά πάντως το μόνο που έχω να πω είναι απλά κρίμα με τα τελωνεία και αυτά αλλά τι να πεις Ελλάδα Μπα το τελωνειο την δουλεια του κανει, απλα θελουμε και εμεις να κανουμε την δικη μας. Δεν ειναι οτι δεν την κανει σωστα.
isay Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Georgepap2002 είπε Ναι ξέρω δεν λένε κάτι ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά πάντως το μόνο που έχω να πω είναι απλά κρίμα με τα τελωνεία και αυτά αλλά τι να πεις Ελλάδα Δεν ειναι Ελλάδα, ειναι ευρωπαικός νομος. Τα ιδια ισχύουν σε ολες τις χώρες της ΕΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα