Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tornado είπε

αν και δεν εχω ζησει ιδια περιπτωση με την δικη σου, θα σου ελεγα να μην το αφησεις.

Μου προκαλει εντυπωση τα σχολια που διαβαζω.... αν πας στο δικο μου θεμα που ειχα ανοιξει το καλοκαιρι

(αν ψαξεις τα θεματα που εχω ανοιξει θα το βρεις ευκολα) συγκρινε τα με τα σχολια που διαβαζεις στο δικο σου θεμα.

Αστο μωρε τι το ψαχνεις? δεν θα βρεις το δικαιο σου.... στην ελλαδα εισαι.... που να τρεχεις τωρα...

Λοιπον οσον με αφορα, εγω ετρεξα και οχι μονο δικαιωθηκα αλλα θα βγω απο πανω.

Τις επομενες ημερες θα βγει η διαταγη πληρωμης της ζημιας που ειχα και εκει θα γραψω το τελικο ζουμι.

Η δικη μου εμπλοκη ηταν με δημο και οχι με ιδιωτη αλλα η ζημια ηταν στο αυτοκινητο μου (χειροτερη απο την δικη σου)

Σημαντικη επισημανση: φωναξες την τροχαια για καταγραφη του συμβαντος? εαν ναι, εισαι σε καλο δρομο, εαν οχι την εχεις ασχημα...

Για την δικη σου περιπτωση: μπορεις να πας στο δημο και να του ζητησεις τα ρεστα με την εννοια οτι ο δρομος ειναι δικη του ευθυνη

ασχετα αν δεν φταιει αυτος, ο δημος ομως συντηρει τους δρομους, θελω να πω οτι ισως ο δημος κανει την βρωμοδουλεια που πρεπει 

να κανεις εσυ, και να κυνηγησει ο δημος τον ιδιωτη.

Καλη τυχη :)

Γράψε το λινκ του άρθρου σου.  Έτσι στα τυφλά δε βοηθάει.

Για τον ζημιωμένο:

Τα θέματά σου.

1) Πραγματικά για να τακτοποιήσεις το ζήτημα αυτό χρειάζεσαι δικηγόρο. Κι η δικηγορική γνώμη πληρώνεται! Εδώ στο φόρουμ  μόνο σχόλια  θα πάρεις!

2) Νομίζω ότι το σίδερο  είναι ΜΕΣΑ στο οδόστρωμα κι όχι στο πεζοδρόμιο. Αν θεωρηθεί ότι είναι μέσα στο οδόστρωμα, τότε αρμόδια είναι η Τροχαία. Δεν ξέρω αν η δίωξη του υπεύθυνου εγκατάστασης του σίδερου είναι αυτεπάγγελτη ή πρέπει να κάνεις μήνυση. Αν κάνεις μήνυση, 50 ευρώ το παράβολο της μήνυσης και 300 ευρώ τουλάχιστον η σύνταξη της μήνυσης. Και ερώτημα, κατά ποιου η μήνυση; Κατά του παρόδιου ή κατά αγνώστων; Ρίσκο και για ψευδή καταμήνυση!

3. Η μήνυση θα εκδικαστεί (αν είσαι Αθήνα) μετά από 3-4 χρόνια. Αν δικαιωθείς, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙΣ για περισσότερο από το κόστος της ζημιάς. Όσα χαρτιά αποδείξεων και να βάλεις!  Και η ψυχική οδύνη που θα σου επιδικαστεί δεν θα ξεπερνά τα 500 ευρώ... (όταν εσύ έχεις χαλάσει έξοδα υποβολής μήνυσης και παράστασης δικηγόρου, περί τα 650-850 ευρώ!)

ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ . ΤΕΛΕΙΑ  ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

4. Βλέποντας τη φωτογραφία, προκύπτει κι άλλη παρανομία, το τσιμεντάκι  αλλάζει το ρου των όμβριων, μεταφέρει τα όμβρια νερά στο οδόστρωμα, το κάνει ολισθηρό. Άρθρο 12 του Κ.Ο.Κ.! Σε αυτό υπάρχει διοικητικό πρόστιμο, νομίζω 200 ευρώ. Δες ξανά τον Κ.Ο.Κ.

• Like 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις διαβασει παρα πολυ. Δικηγορος εισαι; 

Οντως δεν εχω τα στοιχεια του υπευθυνου, λογικα του ιδιοκτητη. Εχω του γιου της, λεει οτι αυτος τα εβαλε. Πρεπει να ξαναφερω την αστυνομια, αν γινεται.

και κατι που ισως δεν παρατηρησατε, η μανα εδωσε τα στοιχεια του γιου της στην αστυνομια!!!! Δεν υπαρχει αυτο το πραγμα παιδια....ξερω γονεις που καλυπτουν τα παιδια τους και πανε οι ιδιοι φυλακη, αυτη τον δινει και στεγνα. Δηλαδη παραδεχεται εμεσως οτι τα εβαλαν αυτοι...

Το σκεφτομαι ακομα, αν και σεβομαι την αποψη του testit και ενος φιλου με pm που μου ειπε να μην εμπλακω

51 λεπτά πριν, testit είπε

Γράψε το λινκ του άρθρου σου.  Έτσι στα τυφλά δε βοηθάει.

Για τον ζημιωμένο:

Τα θέματά σου.

1) Πραγματικά για να τακτοποιήσεις το ζήτημα αυτό χρειάζεσαι δικηγόρο. Κι η δικηγορική γνώμη πληρώνεται! Εδώ στο φόρουμ  μόνο σχόλια  θα πάρεις!

2) Νομίζω ότι το σίδερο  είναι ΜΕΣΑ στο οδόστρωμα κι όχι στο πεζοδρόμιο. Αν θεωρηθεί ότι είναι μέσα στο οδόστρωμα, τότε αρμόδια είναι η Τροχαία. Δεν ξέρω αν η δίωξη του υπεύθυνου εγκατάστασης του σίδερου είναι αυτεπάγγελτη ή πρέπει να κάνεις μήνυση. Αν κάνεις μήνυση, 50 ευρώ το παράβολο της μήνυσης και 300 ευρώ τουλάχιστον η σύνταξη της μήνυσης. Και ερώτημα, κατά ποιου η μήνυση; Κατά του παρόδιου ή κατά αγνώστων; Ρίσκο και για ψευδή καταμήνυση!

3. Η μήνυση θα εκδικαστεί (αν είσαι Αθήνα) μετά από 3-4 χρόνια. Αν δικαιωθείς, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙΣ για περισσότερο από το κόστος της ζημιάς. Όσα χαρτιά αποδείξεων και να βάλεις!  Και η ψυχική οδύνη που θα σου επιδικαστεί δεν θα ξεπερνά τα 500 ευρώ... (όταν εσύ έχεις χαλάσει έξοδα υποβολής μήνυσης και παράστασης δικηγόρου, περί τα 650-850 ευρώ!)

ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ . ΤΕΛΕΙΑ  ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

4. Βλέποντας τη φωτογραφία, προκύπτει κι άλλη παρανομία, το τσιμεντάκι  αλλάζει το ρου των όμβριων, μεταφέρει τα όμβρια νερά στο οδόστρωμα, το κάνει ολισθηρό. Άρθρο 12 του Κ.Ο.Κ.! Σε αυτό υπάρχει διοικητικό πρόστιμο, νομίζω 200 ευρώ. Δες ξανά τον Κ.Ο.Κ.

Ειναι βιδωμενο οχι πανω στο πεζοδρομιο, αλλα στην αλλη πλευρα. Δεν ακουμπαει στον δρομο. Στο γκρι πεζουλακι αν ειναι πεζοδρομιο αυτο.

δεν ειμαι Αθηνα αρα θα παει γρηγορα. Κορινθος. Αστικο δικαστηριο ή ειρηνοδικειο

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεναν μηχανακι στο δρομο. Με αυτο εδω, λογικα περνουσαν ασταλοβεργα απο εκει μεσα με κλειδωνια. Πρωτη φορα και για μενα. 

Εχω δει μια αλλη παρομοια μαλακια αλλα βιδωνει πανω στο πεζοδρομιο. Επειδη ειχα δει και αλλα, μολις τρακαρα ημουν σιγουρος οτι βιδωναν μηχανακι εκει.

Επεξ/σία από Zerg13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...