Zerg13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμπλεξα ελαφρως παλι. Ημουν μονος δεν εχω μαρτυρες. Ενας χαζος ειχε βιδωσει ενα σιδερο σε ενα πεζοδρομιο αυτς τις σαχλαμαρες που κανουν για να παρκαρουν τα μηχανακια τους. Το ειχε βαλει τοσο ασχημα που μολις εκανα πισω εσπασα το τασι. Δεν φαινοταν καθολου ηταν βιδωμενο παραλληλα με το πεζοδρομιο και,πολυ χαμηλα. χτυπαω του κουδουνι της οικιας εκει, που καταλαβα οτι εχουν κανει την μαλακια, βγαινει μια ηλικιωμενη. Μου λεει το σιδερο αυτο το εχει βαλει ο γιος μου. Ωραια της λεω εσεις φταιτε για αυτο που επαθα θα ηθελα να με αποζημιωσετε. Λεει οτι θελετε νομικα δεν σας δινω μια. φερνω την αστυνομια, βγηκαν 2 αυτη την φορα. Αυτη και η κορη της μια αναιδεστατη, ειμαι δικηγορος λεει τεσπα με τα πολλα η αστυνομια εγραψε τα στοιχεια του γιου( τα πηρε απο την μανα) που ελειπε μαζι με τα δικα μου. Θα τα παρω κατοπιν αιτησης απο το τμημα, αν κανω. τεσπα νευριασα γιατι ενω δεν φταιω πουλουσαν και τρελα. Ξερει κανεις αν τους τρεξω πως θα καταληξει η ιστορια; Θα δικαιωθω; ποιος ειναι υπευθυνος για τα σιδερα που βιδωσαν στο πεζοδρομο; Πολεοδομια ή δημος; Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13
Zengar Zombolt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 αν δεν εχουν παρει αδεια απο τον δημο για το σιδερο την κατσανε την βαρκα και εννοείτε θα αποζημιωθεις 2
QuantumWanderer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Ο υπεύθυνος έτσι κι αλλιώς είναι ο πολίτης που κάνει παρεμβάσεις σε μη ιδιωτικό χώρο. Εκτός κι αν το κόψουν στο ενδιάμεσο, μπορεί να αποδειχθεί ποιός το έκανε. Έχεις κρατήσει φωτογραφίες και τυχόν έκθεση της Αστυνομίας;
Zerg13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Φωτογραφια δεν πηρα θα παω να παρω, εκθεση νομιζω δεν τα γραφουν αυτα. Μονο ανταλαγη στοιχειων καναν. Ειναι υπευθυνη η αστυνομια για αυτα;
QuantumWanderer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Άμεσα βγάλε φωτογραφίες πριν προλάβουν να κάνουν μετατροπές για να αποφύγουν την ευθύνη.
billiboo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 αν έσπασες μόνο το τάσι και έκανες τόση φασαρία τι να πω? από μια γρήγορη αναζήτηση στο skroutz το ακριβότερο κάνει γύρω στα 80 ευρώ ( τα 4 τεμάχια) ...... ουτε ο κόπος σου να βάλεις δικηγόρο εαν πάει δικαστικά. 2
Zerg13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, billiboo είπε αν έσπασες μόνο το τάσι και έκανες τόση φασαρία τι να πω? από μια γρήγορη αναζήτηση στο skroutz το ακριβότερο κάνει γύρω στα 80 ευρώ ( τα 4 τεμάχια) ...... ουτε ο κόπος σου να βάλεις δικηγόρο εαν πάει δικαστικά. Αν χασει δεν πληρωνει και τον δικηγορο; Ναι μονο το τασι, δεν τα εχω για πεταμα για τις μαλακιες τους στα πεζοδρομια. Πριν 3 μηνες τα πηρα Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13
moure Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, billiboo είπε αν έσπασες μόνο το τάσι και έκανες τόση φασαρία τι να πω? από μια γρήγορη αναζήτηση στο skroutz το ακριβότερο κάνει γύρω στα 80 ευρώ ( τα 4 τεμάχια) ...... ουτε ο κόπος σου να βάλεις δικηγόρο εαν πάει δικαστικά. Συμφωνώ,μεγάλη φασαρία για μικρή ζημιά.Δικιο έχεις Zerg αλλά δεν νομίζω να αξιζει ο κόπος να το τραβήξεις.
Zerg13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Άμεσα βγάλε φωτογραφίες πριν προλάβουν να κάνουν μετατροπές για να αποφύγουν την ευθύνη. Μου διαβασε απ το τηλεφωνο την εκθεση αναφερει το σιδερο αλλα γραφει κατ υποδειξη μου μετα, τι να πω...δεν ειναι ξεκαθαρο. Σε τρελο επεσα 6 λεπτά πριν, moure είπε Συμφωνώ,μεγάλη φασαρία για μικρή ζημιά.Δικιο έχεις Zerg αλλά δεν νομίζω να αξιζει ο κόπος να το τραβήξεις. Ναι λογικο. Απλα μου ειπε οτι θελετε νομικα και με κουρδισε. Σαν να μου λεει οτι για 50€ δεν θα πας δικαστηριο. ε και σκεφτομαι να το τραβηξω Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13 1
VyronPeristeri Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν νομιζω να βγαλεις ακρη και νομικα να πας. Θα πουν εμεις δε ξερουμε τιποτα για το σιδερο, εδω το βρηκαμε. Καταλαβαινω πως περισσοτερο εχεις εκνευριστει με τη συμπεριφορα σου αλλα παλι καλα ηταν απλως ενα τασι. Αμα ηταν μεγαλυτερη ζημια οι περισσοτεροι θα σου λεγαμε να το τραβηξεις.
Zerg13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, VyronPeristeri είπε Δεν νομιζω να βγαλεις ακρη και νομικα να πας. Θα πουν εμεις δε ξερουμε τιποτα για το σιδερο, εδω το βρηκαμε. Καταλαβαινω πως περισσοτερο εχεις εκνευριστει με τη συμπεριφορα σου αλλα παλι καλα ηταν απλως ενα τασι. Αμα ηταν μεγαλυτερη ζημια οι περισσοτεροι θα σου λεγαμε να το τραβηξεις. Καναν την μαλακια και ειπε ο γιος μου τα εβαλε στην αστυνομια, και ετσι η αστυνομια εγραψε τα στοιχεια του γιου, απλα ο αστυνομικος εγραψε οτι εγω το ειπα καπως ετσι Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13
billiboo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Καναν την μαλακια και ειπε ο γιος μου τα εβαλε στην αστυνομια, και ετσι η αστυνομια εγραψε τα στοιχεια του γιου, απλα ο αστυνομικος εγραψε οτι εγω το ειπα καπως ετσι και πάλι δεν είναι ένορκη κατάθεση άρα δεν μετράει. Αν ειναι για τον καθε ενα που μας κουρδιζει να τραβαμε τετοιες καταστασεις στα δικαστηρια τοτε ειναι που θα περιμενες 50 χρονια για μια δικη. καλυτερα απλα ξεχνα το αφου δεν ειναι μεγαλη ζημια
Zerg13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, billiboo είπε και πάλι δεν είναι ένορκη κατάθεση άρα δεν μετράει. Αν ειναι για τον καθε ενα που μας κουρδιζει να τραβαμε τετοιες καταστασεις στα δικαστηρια τοτε ειναι που θα περιμενες 50 χρονια για μια δικη. καλυτερα απλα ξεχνα το αφου δεν ειναι μεγαλη ζημια Τα στοιχεια τα εδωσε αυτη. Τι θα πει οτι τα εδωσα κατα λαθος; Δεν το εβαλε ο γιος μου; Ειχα πιει ουζο και δεν ηξερα τι ελεγα; Δεν στεκει. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13
billiboo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Zerg13 είπε Τα στοιχεια τα εδωσε αυτη. Τι θα πει οτι τα εδωσα κατα λαθος; Δεν το εβαλε ο γιος μου; Ειχα πιει ουζο και δεν ηξερα τι ελεγα; Δεν στεκει. εδω άλλοι ομολογούν φόνο και μετα αλλάζουν την κατάθεση και θα κολλήσουμε για ενα παλιοσιδερο και ενα τάσι? 4
Tompgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορεί εσύ να μην συμφέρει να πας δικαστικά για μια τέτοια ζημιά..... αλλά ούτε κι αυτούς. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Tompgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα