Προς το περιεχόμενο

Samsung UE55NU7022 55"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα παίδες!

Αποψη για την εν λόγω τιβι;  πήγα σήμερα-εν μεσω άλλης δουλειας- σ'εναν Κωτσόβολο να τη δώ απο κοντά.

Μ'αρεσε πολύ (αν και δν εχω αποψη για 4Κ) εβαλα τον υπάλληλο να μου συνδέσει κι ένα usb stick με 4K περιεχόμενο.

ΑΛΛΑ: USB 2.0 μόνο :(  πήγαινε το περιεχόμενο λίγο...σπασμωδικά.

Θεωρία με τα 1400 PQI hertz (παλια ήταν πιο απλά τα πραγματα!)

Επίσης δεν μου άρεσαν οι γωνιες θέασης, αλλα θεωρώ πως θα βολεψει στο σαλόνι μου.

599ε μέχρι Σαββάτο, σε προσφορά.

Κάποιοι φιλοι..."ειδικοί" ;

Δημοσ.

Καταρχας στο σκρουτζ την βρισκεις στα 549 οποτε οταν πας να την αγορασεις να το πεις να σου κατεβασουν την τιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, gbras είπε

Καταρχας στο σκρουτζ την βρισκεις στα 549 οποτε οταν πας να την αγορασεις να το πεις να σου κατεβασουν την τιμη.

Φιλε μου οτι βλέπεις στο σκρουτζ δεν ειναι πανάκεια.

Και άτοκες δοσεις και τιμή σκρουτζ-αν βρείς-στειλε με απτο κατάστημα να την αγοράσω.

την έχει και το you 20e κατω με 12 ατοκες για την ιστορια.

Για τη τιβι, εχεις άποψη;

Επεξ/σία από kanesaxo
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gbras είπε

Ξαναδιαβασε τι εγραψα γιατι μαλλον δεν καταλαβες..

διαβασα τι έγραψες. Και το ξαναλέω.

Πήγαινε στο Κωτσόβολο/Πλαίσιο/Μιντια μαρκτ ή όποια άλλη μεγάλη αλυσίδα και πες τους..."τη βρηκα 549ε, αφηστε τη μου τοσο, βαλτε μου και τις 36 ατοκες να ρθω να τη πάρω"

Και γράψε μου την απάντηση τους.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, gbras είπε

γίνετε αυτο το πραγμα ;;;
δηλαδη να σου κανουν match την τιμη απο σκρουτζομαγαζα ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

γίνετε αυτο το πραγμα ;;;
δηλαδη να σου κανουν match την τιμη απο σκρουτζομαγαζα ;

Ναι γινεται και στο κωτσοβολο και στο mediamarkt.

6 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

διαβασα τι έγραψες. Και το ξαναλέω.

Πήγαινε στο Κωτσόβολο/Πλαίσιο/Μιντια μαρκτ ή όποια άλλη μεγάλη αλυσίδα και πες τους..."τη βρηκα 549ε, αφηστε τη μου τοσο, βαλτε μου και τις 36 ατοκες να ρθω να τη πάρω"

Και γράψε μου την απάντηση τους.

Δεν ειμαι εγω αυτος που θελει τηλεοραση για να τρεχω να ρωταω, οποτε κανε οτι νομιζεις εγω για να σε βοηθησω το εγραψα. Για την τηλεοραση δεν γνωριζω τιποτα .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gbras είπε

Ναι γινεται και στο κωτσοβολο και στο mediamarkt.

Δεν ειμαι εγω αυτος που θελει τηλεοραση για να τρεχω να ρωταω, οποτε κανε οτι νομιζεις εγω για να σε βοηθησω το εγραψα. Για την τηλεοραση δεν γνωριζω τιποτα .

πρωτη φορα το ακουω αυτο καλη φαση αμα γινετε...
στο δεχοντε χαλαρα η στο παιζουν δυσκολοι και καλα οτι δεν γινετε και ετσι ;

Δημοσ.

Σε ρωτανε που το εχεις δει, τους δειχνεις το μαγαζι που το ειδες στον υπολογιστη και την κατεβαζουν, ευκολα.

• Thanks 1
Δημοσ.

να συμπληρωσω οτι παιζει ρολο και η πληρωμη για να κατεβασουν τιμη πολλες φορες. Δεν σημαινει οτι θα την κατεβασουν οσο στο σκρουτζ αλλα συνηθως σου κοβουν κατι. Επιπλεον το καλυτερο ειναι να πας Κωτσο και να τους πεις οτι εχεις και προσφορα απο media με χαμηλοτερη τιμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...