Gavousis9 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εχεις ενα δικιο, αλλα περιμενα κατι παραπανω απο σκετη αναβαθμιση οθονης. Το 4 απο το 5 ειχαν πολυ μεγαλυτερη διαφορα... Το 4 απο το 3 παλι, ειχε χειροτερες επιδοσεις 😕 Λογω snap 650..αλλα μας εψηνε το χερακι Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Gavousis9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inangelsheart Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Antretng είπε Άλλος ενας μυθος για τις amoled. Οι amoled ναι εχουν χαμηλοτερη καταναλωση οταν προβαλλει μαυρο αλλα οταν προβαλλει λευκο εχουν μεγαλυτερη καταναλωση απο τις lcd. Στο σύνολο όμως? Είναι ποιο efficient από τις lcd. Αυτό είναι σίγουρο. Μην ξεχνάς δεν είναι μόνον τα μαύρα πίξελ όπου είναι σβηστά εντελώς αλλά και ότι κάθε ξεχωριστό πίξελ καταναλώνει την δική του ενέργεια. Επίσης η προβολή είναι ποιο έντονη στην ίδια ένταση/φωτεινότητα σε μια πανομοιότυπη εικόνα από μια LCD οπότε έχεις το πλεονέκτημα να ρίξεις και ένα 5% την φωτεινότητα από ότι αν είχες LCD αφού έχει καλύτερη αναγνωσιμότητα/προβολή. Στα συν ότι έχει και μεγαλύτερη οθόνη εκμεταλλεύσιμη από το 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Antretng είπε [...........] Αν ειναι top of the line η apple δεν το γνωριζω. Ομως εχω δει πολυ ωραιες lcd και σε lg, htc κλπ. Για παραδειγμα πριν το op6 ειχα lg g6. Αν σου πω οτι μου αρεσε περισσοτερο η οθονη του g6 θα σου φανει περιεργο; Τονιζω οτι προτιμω σωστο λευκο (οχι κιτρινωπο) και φυσικα χρωματα. Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες, όχι οτι το αμφισβητώ. Την κιτρινίλα σε Amoled την είχα σε Galaxy S5 (που έμοιαζε όπως φαίνεται το S8/S9 με blue light filter). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gavousis9 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, Dimitrisha είπε Για καποιον ομως που ψάχνει κινητο σε αυτα τα λεφτα το note 6 θα ειναι αρκετα καλυτερη επιλογη.Εγω προσωπικά τοσα χρονια με αμολεντ σε lcd δεν μπορω να παω Kακα τα ψεμματα.. Ειχα note3pro και ταυτοχρονα redmi pro.. Η amoled οθονη εκανε διαφορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inangelsheart Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Gavousis9 είπε Λογω snap 650..αλλα μας εψηνε το χερακι Snapdragon 625 δεν είχαν τα 3 και 4? Και μόνο το 5 AI και pro είχαν τον 636. Το 5 το απλό (το plus συγκεκριμένα) και αυτό τον 625 είχε... Ποιο είχε τον 650? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gavousis9 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, inangelsheart είπε Snapdragon 625 δεν είχαν τα 3 και 4? Και μόνο το 5 AI και pro είχαν τον 636. Το 5 το απλό (το plus συγκεκριμένα) και αυτό τον 625 είχε... Ποιο είχε τον 650? Οχι.. Note 3 pro ειχε 650 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inangelsheart Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Abudi είπε Αν ειναι top of the line η apple δεν το γνωριζω. Ομως εχω δει πολυ ωραιες lcd και σε lg, htc κλπ. Για παραδειγμα πριν το op6 ειχα lg g6. Αν σου πω οτι μου αρεσε περισσοτερο η οθονη του g6 θα σου φανει περιεργο; Τονιζω οτι προτιμω σωστο λευκο (οχι κιτρινωπο) και φυσικα χρωματα. βασικά είχε μεγαλύτερη ανάλυση και σου άρεσε ίσως. Οι lcd ίσως έχουν ποιο εντυπωσιακή απεικόνιση (όχι από όλες τις amoled) αλλά οι γωνίες θέασης και το ανύπαρκτο μαύρο σε χαμηλό φωτισμό περιβάλλοντος είναι ξέρατο μπροστά σε μια μέτρια amoled. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, inangelsheart είπε Στο σύνολο όμως? Είναι ποιο efficient από τις lcd. Αυτό είναι σίγουρο. Μην ξεχνάς δεν είναι μόνον τα μαύρα πίξελ όπου είναι σβηστά εντελώς αλλά και ότι κάθε ξεχωριστό πίξελ καταναλώνει την δική του ενέργεια. Επίσης η προβολή είναι ποιο έντονη στην ίδια ένταση/φωτεινότητα σε μια πανομοιότυπη εικόνα από μια LCD οπότε έχεις το πλεονέκτημα να ρίξεις και ένα 5% την φωτεινότητα από ότι αν είχες LCD αφού έχει καλύτερη αναγνωσιμότητα/προβολή. Στα συν ότι έχει και μεγαλύτερη οθόνη εκμεταλλεύσιμη από το 5. Οχι δεν ειναι σιγουρο. Εχει βελτιωθει πολυ η καταναλωση και στις lcd. 9 λεπτά πριν, Gavousis9 είπε Kακα τα ψεμματα.. Ειχα note3pro και ταυτοχρονα redmi pro.. Η amoled οθονη εκανε διαφορα Και στα προβληματα που εβγαλε μετα ομως. Μεγαλο ποσοστο ειχε image burn στο redmi pro. Οσον αφορα το rn3pro ειχε απλα αθλια οθονη. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Antretng 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inangelsheart Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Antretng είπε Οχι δεν ειναι σιγουρο. Εχει βελτιωθει πολυ η καταναλωση και στις lcd. Σίγουρα... και στις amoled ομως συμβαίνει το ίδιο!. Τώρα ποιας γενιάς amoled θα έχει το 6 αυτό είναι άλλη ιστορία.. θα δούμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpgr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Antretng είπε Άλλος ενας μυθος για τις amoled. Οι amoled ναι εχουν χαμηλοτερη καταναλωση οταν προβαλλει μαυρο αλλα οταν προβαλλει λευκο εχουν μεγαλυτερη καταναλωση απο τις lcd. Αν ειναι top of the line η apple δεν το γνωριζω. Ομως εχω δει πολυ ωραιες lcd και σε lg, htc κλπ. Για παραδειγμα πριν το op6 ειχα lg g6. Αν σου πω οτι μου αρεσε περισσοτερο η οθονη του g6 θα σου φανει περιεργο; Τονιζω οτι προτιμω σωστο λευκο (οχι κιτρινωπο) και φυσικα χρωματα. Και εγω ετσι νιωθω.. νομοζω μονο για ταινιες αξιζουν οι ολεντ, για διαβασμα και πλοηγηση στο ιντερνετ ειναι κουραστικη αυτη η απειρη αντιθεση (το εχω ξαναπει το ιντερνετ/σαιτς πρεπει να προσαρμοστουν στα μηδενικα μαυρα στο κειμενο με το +400nits φωτεινοτητας του φοντου) και τα μη φυσικα λευκα ειναι κουραστικα για το ματι.. Για multimedia ναι αξιζουν αλλα για πολυωρη χρηση ειναι κουραστικες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Abudi είπε Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες, όχι οτι το αμφισβητώ. Την κιτρινίλα σε Amoled την είχα σε Galaxy S5 (που έμοιαζε όπως φαίνεται το S8/S9 με blue light filter). Σου ειπα ειναι και θεμα γουστου :). Σου εξηγησα τους λογους που την προτιμουσα. Κατα τα αλλα, αν ρυθμισεις την οθονη σε ψυχρα χρωματα, ειναι αρκετα κοντα σε σωστο ουδετερο λευκο. Αλλα και παλι το u11 και g6 που ειχα, ειχαν πιο σωστο λευκο. Ειναι τεχνικα αδυνατο να φτασεις το λευκο της lcd. Μόλις τώρα, inangelsheart είπε Σίγουρα... και στις amoled ομως συμβαίνει το ίδιο!. Τώρα ποιας γενιάς amoled θα έχει το 6 αυτό είναι άλλη ιστορία.. θα δούμε... Τωρα συμφωνουμε. Παιζει μεγαλο ρολο τι οθονη εχουν βαλει. Οχι το αν ειναι amoled Το ιδιο ισχυει και στην ποιοτητα της οθονης. Απλα πρεπει να μην συνδιαζουμε την λεξη amoled με την λεξη ποιοτητα. Εχουν περασει οι εποχες που amoled ειχαν μονο οι ακριβοτερες ναυαρχιδες. Ως εκ τουτου μπορεις να βρεις και πολυ μετριες amoled/oled 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inangelsheart Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Antretng είπε Σου ειπα ειναι και θεμα γουστου :). Σου εξηγησα τους λογους που την προτιμουσα. Κατα τα αλλα, αν ρυθμισεις την οθονη σε ψυχρα χρωματα, ειναι αρκετα κοντα σε σωστο ουδετερο λευκο. Αλλα και παλι το u11 και g6 που ειχα, ειχαν πιο σωστο λευκο. Ειναι τεχνικα αδυνατο να φτασεις το λευκο της lcd. Αν τις κοιτάς direct ΙΣΧΥΕΙ. Αν όμως αποκλίνεις έστω και ένα εκατοστό στην γωνία θέασης οι amoled έχουν πολύ μικρότερη απόκλιση από τις lcd... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gavousis9 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Antretng είπε Οχι δεν ειναι σιγουρο. Εχει βελτιωθει πολυ η καταναλωση και στις lcd. Και στα προβληματα που εβγαλε μετα ομως. Μεγαλο ποσοστο ειχε image burn στο redmi pro. Οσον αφορα το rn3pro ειχε απλα αθλια οθονη. Ναι ισχυει για το burn in.. Εγω παντως σε τρια redmi pro(δικο μου 1 χρονο, φιλης 1 μιση χρονο, και φιλου 2 χρονια συν και το εχει ακομα) burn in δεν εγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Στο τέλος θα μείνει μόνο η xiaomi. AMOLED σε αυτά τα λεφτά και με αυτά τα specs. Ούτε καν liquid retina... Αν βάλει amoled και το πουλάει 170€ θα βάζει και από τη τσέπη της για να το φτιάξει. 1 ώρα πριν, Antretng είπε Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει καλύτερη οθόνη. Για την τεχνολογία σου λέει... Όχι για την ποιότητα. Εάν ήταν χοτσιμινγ μαζί σου,αλλα η οθόνη είναι samsung!Στο iphone σας αρέσει εκεί έχει καλή ποιότητα στα xiaomi δεν είναι καλη Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Istros είπε Αν βάλει amoled και το πουλάει 170€ θα βάζει και από τη τσέπη της για να το φτιάξει. Εάν ήταν χοτσιμινγ μαζί σου,αλλα η οθόνη είναι samsung!Στο iphone σας αρέσει εκεί έχει καλή ποιότητα στα xiaomi δεν είναι καλη Δεν είναι όλες οι οθόνες της samsung ίδιας ποιότητας. Κατσε να την δούμε πρώτα και μετά βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα