Yeroplatanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Xiaomi FHD amoled 170 euros APPLE HD LCD 1000 EUROS 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Dimitrisha είπε Δεν λες και ανουσια την amoled Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει καλύτερη οθόνη. Για την τεχνολογία σου λέει... Όχι για την ποιότητα. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Antretng 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrisha Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 2 minutes ago, Antretng said: Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει καλύτερη οθόνη. Για την τεχνολογία σου λέει... Όχι για την ποιότητα. Καλα αυτο εννοείται αλλα εφοσον ειναι amoled μια καλύτερη ποιοτητα θα την εχει τουλαχιστον σε θεμα χρωματων και στα μαύρα.Χειροτερη απο του 5 δεν νομιζω να ειναι οποτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Dimitrisha είπε Καλα αυτο εννοείται αλλα εφοσον ειναι amoled μια καλύτερη ποιοτητα θα την εχει τουλαχιστον σε θεμα χρωματων και στα μαύρα.Χειροτερη απο του 5 δεν νομιζω να ειναι οποτε.. Για redmi μια χαρά οθόνη έχει το rn5. Πολύ ανώτερη από όλα τα προηγούμενα μοντέλα Όσον αφορά τα χρώματα, οκ θα κερδισεις σε μαύρο αλλά θα χάσεις σε άσπρο. Εδώ ακόμα και στο op6 χάνει το λευκό. Στο redmi δεν θα χάνει; Γενικά η xiaomi το έχει ξεφτυλισει με τις συσκευές. Βλέπε και την μετάβαση από rn3pro σε rn4 mtk και μετά rn4 snap. Βγάζει συσκευές που μόνο για χομπίστες αξίζει να αλλαζουν. Πραγματικά δεν βλέπω λόγο να φύγει κάποιος από το rn5 να πάει στο 6pro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrisha Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, Antretng said: Για redmi μια χαρά οθόνη έχει το rn5. Πολύ ανώτερη από όλα τα προηγούμενα μοντέλα Όσον αφορά τα χρώματα, οκ θα κερδισεις σε μαύρο αλλά θα χάσεις σε άσπρο. Εδώ ακόμα και στο op6 χάνει το λευκό. Στο redmi δεν θα χάνει; Γενικά η xiaomi το έχει ξεφτυλισει με τις συσκευές. Βλέπε και την μετάβαση από rn3pro σε rn4 mtk και μετά rn4 snap. Βγάζει συσκευές που μόνο για χομπίστες αξίζει να αλλαζουν. Πραγματικά δεν βλέπω λόγο να φύγει κάποιος από το rn5 να πάει στο 6pro Για καποιον ομως που ψάχνει κινητο σε αυτα τα λεφτα το note 6 θα ειναι αρκετα καλυτερη επιλογη.Εγω προσωπικά τοσα χρονια με αμολεντ σε lcd δεν μπορω να παω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uesugi1989 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Στο τέλος θα μείνει μόνο η xiaomi. AMOLED σε αυτά τα λεφτά και με αυτά specs. Ούτε καν liquid display... liquid retina σε παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Dimitrisha είπε Για καποιον ομως που ψάχνει κινητο σε αυτα τα λεφτα το note 6 θα ειναι αρκετα καλυτερη επιλογη.Εγω προσωπικά τοσα χρονια με αμολεντ σε lcd δεν μπορω να παω Απο ποια συσκευη προερχεσαι; Μηπως απλα ειχε ποιοτικη οθονη; Γιατι χιλιες φορες καλυτερα μια ποιοτικη lcd απο οτι μια μετρια amoled (προσωπικα της προτιμω της lcd και ας ειμαι τωρα με amoled του op6). Οπως και να χει, μια ακομα συσκευη της xiaomi... εχουμε χασει τη μπαλα. Και το τραγικο οτι βαζει αναλογια 19:9 σε συσκευη που εχει chin... Για να μην μιλησω για το τεραστιο notch οποτε τελικα ειναι σαν να χεις και πανω μπεζελ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Antretng είπε Απο ποια συσκευη προερχεσαι; Μηπως απλα ειχε ποιοτικη οθονη; Γιατι χιλιες φορες καλυτερα μια ποιοτικη lcd απο οτι μια μετρια amoled (προσωπικα της προτιμω της lcd και ας ειμαι τωρα με amoled του op6). Οπως και να χει, μια ακομα συσκευη της xiaomi... εχουμε χασει τη μπαλα. Και το τραγικο οτι βαζει αναλογια 19:9 σε συσκευη που εχει chin... Για να μην μιλησω για το τεραστιο notch οποτε τελικα ειναι σαν να χεις και πανω μπεζελ. Δεν είσαι ευχαριστημένος από την οθόνη του OnePlus; Έχω διαβάσει αρκετά καλά λόγια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Abudi είπε Δεν είσαι ευχαριστημένος από την οθόνη του OnePlus; Έχω διαβάσει αρκετά καλά λόγια Εχει πολυ καλη οθονη. Απλα προτιμω lcd απο amoled. Προτιμω καλυτερο λευκο με φυσικα χρωματα παρα καλυτερο μαυρο και πιο εντονα χρωματα. Γουστα ειναι αυτα. Απλα αυτο που θελω να τονισω ειναι να σταματησουμε να ταυτιζουμε τις amoled με ποιοτητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 αν εξαιρέσεις το Notch..... not bad Xiaomi.....noooot bad at all 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε παιδιά χάνω κάτι? Το redmi note 5 ανακοινωθηκε τον Φεβρουάριο που μας πέρασε και με την ζήτηση που είχε μπορούσες να το βρεις μετά το Μαιο. Πως έβγαλε μέσα σε 5 μήνες το επόμενο? Τώρα αν έχει τον 660 και amoled ίσως αξίζει να πουλήσω το 5 και να το πάρω(βέβαια πολύ μεγάλο φάουλ το micro USB πάλι) αλλά αν έχουμε πάλι τα ίδια καλά Χριστούγεννα στην καλύτερη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, kaliakman είπε Ρε παιδιά χάνω κάτι? Το redmi note 5 ανακοινωθηκε τον Φεβρουάριο που μας πέρασε και με την ζήτηση που είχε μπορούσες να το βρεις μετά το Μαιο. Πως έβγαλε μέσα σε 5 μήνες το επόμενο? Τώρα αν έχει τον 660 και amoled ίσως αξίζει να πουλήσω το 5 και να το πάρω(βέβαια πολύ μεγάλο φάουλ το micro USB πάλι) αλλά αν έχουμε πάλι τα ίδια καλά Χριστούγεννα στην καλύτερη. Η xiaomi δυστυχως βγαζει συσκευες με το κιλο. Θεωρω ανουσιο να φυγει καποιος απο το rn5 να παει στο 6 pro. Κατσε κανα χρονο ακομα στη συσκευη σου και μετα βλεπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inangelsheart Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 θα ήθελα τον 710 αλλά και ο 636 αστέρι είναι. Σε συνδυασμό με την amoled θα έχουμε εκρηκτικές επιδόσεις σε αυτονομία! Επίσης ανυπομονώ να το πιάσω στα χεράκια μου να του περάσω gcam mod... :P... Τρέμετε όλοι οι μεγάλοι θα σας πάρει τα σώβρακα η σιαομι. Τι αισθητήρα (brand) άραγε να έχει η κάμερα του αναρωτιέμαι. Πάω για ψάξιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Antretng είπε Εχει πολυ καλη οθονη. Απλα προτιμω lcd απο amoled. Προτιμω καλυτερο λευκο με φυσικα χρωματα παρα καλυτερο μαυρο και πιο εντονα χρωματα. Γουστα ειναι αυτα. Απλα αυτο που θελω να τονισω ειναι να σταματησουμε να ταυτιζουμε τις amoled με ποιοτητα. Στο τελευταίο συμφωνώ απόλυτα. Αλλά νομίζω top of the line LCD βάζει μόνο η Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, inangelsheart είπε Σε συνδυασμό με την amoled θα έχουμε εκρηκτικές επιδόσεις σε αυτονομία! Άλλος ενας μυθος για τις amoled. Οι amoled ναι εχουν χαμηλοτερη καταναλωση οταν προβαλλει μαυρο αλλα οταν προβαλλει λευκο εχουν μεγαλυτερη καταναλωση απο τις lcd. 3 λεπτά πριν, Abudi είπε Στο τελευταίο συμφωνώ απόλυτα. Αλλά νομίζω top of the line LCD βάζει μόνο η Apple. Αν ειναι top of the line η apple δεν το γνωριζω. Ομως εχω δει πολυ ωραιες lcd και σε lg, htc κλπ. Για παραδειγμα πριν το op6 ειχα lg g6. Αν σου πω οτι μου αρεσε περισσοτερο η οθονη του g6 θα σου φανει περιεργο; Τονιζω οτι προτιμω σωστο λευκο (οχι κιτρινωπο) και φυσικα χρωματα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα