Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Vfm είναι όλα όσα λέμε.Το θέμα είναι τι είναι καλύτερο ανάλογα τις ανάγκες του καθενός.Πιθανως όμως να καταλάβαινε μεγαλύτερη διαφορά απο κάνα rgb κάνα παράθυρο κλπ παρά από ένα καλύτερο επεξεργαστή.Μην βλέπεις τον εαυτό σου,τα 5 εχτρα fps που θα δεις εσύ δεν σημαίνει ότι θα τα δει ο φίλος σου απαραίτητα.Το κουτί το πρότεινα και από άποψη εμφάνισης αλλά και από αποψη airflow,θερμοκρασιων 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, spy94 είπε

Vfm είναι όλα όσα λέμε.Το θέμα είναι τι είναι καλύτερο ανάλογα τις ανάγκες του καθενός.Πιθανως όμως να καταλάβαινε μεγαλύτερη διαφορά απο κάνα rgb κάνα παράθυρο κλπ παρά από ένα καλύτερο επεξεργαστή.Μην βλέπεις τον εαυτό σου,τα 5 εχτρα fps που θα δεις εσύ δεν σημαίνει ότι θα τα δει ο φίλος σου απαραίτητα.Το κουτί το πρότεινα και από άποψη εμφάνισης αλλά και από αποψη airflow,θερμοκρασιων 

Έχει κουράσει λίγο το θέμα αλλά νομίζω βγάλανε άκρη. Ενημέρωσα τον φίλο μου για όλα τα πιθανά σενάρια και ουσιαστικά συμφώνησε μαζί του. Πως αυτό που θα πάρει θέλει να είναι ωραίο στο μάτι, και δεν χάθηκε και ο κόσμος για 5 fps. Άρα τελικά λέμε για ryzen 1400 με την πιο φθηνή μητρική. 

https://www.skroutz.gr/s/14060020/CoolerMaster-MasterBox-Q300L.html κουτι 

Thermaltake 500w

Ssd Kingstone 240gb

1 στικακι 8gb 3000mhz

370ευρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν του βάζεις 120αρη ssd και με τη διαφορά μια μητρική της προκοπής ?  Έτσι χαντακώνεις όλο το σύστημα ..

Υπάρχει και ενας απλός δίσκος αν θυμάμαι καλά, επιπλέον αποθηκευτικό χώρο προσθέτει όποτε θέλει χωρίς να ακυρώνει τον 120αρη.... 

Μητρική δεν αλλάζεις εύκολα και σε περίπτωση αλλαγής σου μένει μπερκέτι ή τη σκοτώνεις στις αγγελίες, αντίθετα με ότι ισχύει για δίσκους, μνήμες κτλ κτλ 

Σε 120αρη ssd είχα pubg, pubg test servers, rust μαζλι με windows , office, photshop και 10αδες μικρά προγράμματα 

Επεξ/σία από leros2004
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, leros2004 είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν του βάζεις 120αρη ssd και με τη διαφορά μια μητρική της προκοπής ?  Έτσι χαντακώνεις όλο το σύστημα ..

Υπάρχει και ενας απλός δίσκος αν θυμάμαι καλά, επιπλέον αποθηκευτικό χώρο προσθέτει όποτε θέλει χωρίς να ακυρώνει τον 120αρη.... 

Μητρική δεν αλλάζεις εύκολα και σε περίπτωση αλλαγής σου μένει μπερκέτι ή τη σκοτώνεις στις αγγελίες, αντίθετα με ότι ισχύει για δίσκους, μνήμες κτλ κτλ 

Σε 120αρη ssd είχα pubg, pubg test servers, rust μαζλι με windows , office, photshop και 10αδες μικρά προγράμματα 

Κομπλέ δίκιο έχεις. προταση για μητρική; https://www.mgmanager.gr/socket-am4/60039-asrock-ab350m-pro4-matx-4xddr4-4xsata3-m2-usb30-hdmi-dvi-d-d-sub-90-mxb520-a0uayz.html αυτή βρήκα άμεση για σημερα

Αξίζουν τα +30 ευρώ του 1400 απ τον 2200g για τα 8threads; γιατι βλέπω στα bench είναι πολύ κοντά. 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Τη συγκεκριμένη θα την απέφευγα, έχω 50% επιτυχία, θα σου έλεγα να πάρεις ενα τηλέφωνο και στο dexter γιατί θα φέρουν σήμερα αύριο αυτή https://www.skroutz.gr/s/15570143/MSI-B450M-Pro-VDH.html για μένα προς αντικατάσταση της ASRock AB350M PRO4 που τα έφτυσε.... Αν θυμάμαι καλά μου είπαν θα φέρουν πάνω απο μια... 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, leros2004 είπε

Τη συγκεκριμένη θα την απέφευγα, έχω 50% επιτυχία, θα σου έλεγα να πάρεις ενα τηλέφωνο και στο dexter γιατί θα φέρουν σήμερα αύριο αυτή https://www.skroutz.gr/s/15570143/MSI-B450M-Pro-VDH.html για μένα προς αντικατάσταση της ASRock AB350M PRO4 που τα έφτυσε.... Αν θυμάμαι καλά μου είπαν θα φέρουν πάνω απο μια... 

δυστυχως δεν προλαβα να δω το ποστ και αγοραστηκε, ελπιζω να πανε ολα καλα :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω, τρέχουμε το σύστημα αυτή την στιγμή με amd 7770 και θέλω να δοκιμάσω πως θα τρέχει με τα ενσωματωμένα του ryzen. Απλά βάζω το hdmi στον ryzen; θέλει ενεργοποίηση integrated graphics Απ το bios και θα ναι κομπλέ; 

Επεξ/σία από splanis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...