Arkin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, mtifosi είπε Ετσι ακριβως. Η 980ti θα ειναι παντα καλυτερη της 580 γιατι προλαβαινει λογω δυναμης να εκμεταλλευεται καλυτερα την μικροτερη μνημη της. Βγάλαμε κάποια άκρη γιατί έβλεπα ότι κάποια παιχνίδια θέλουν πολύ vram και μου κακό φάνηκε πολύ που έβαλαν 8 στην 2080. Εφόσον δουλεύουν αλλιώς και λόγω bandwidth που είναι στα 14 15gb στις Turing όλα καλά. 1
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 🤔 Η Evga έχει διαφορετικές εκδόσεις με διαφορετικές ταχύτητες στο Clock. Ποια όμως η διαφορά; και η μικρότερη δεν κλοκαρεται το ίδιο;
Arkin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε 🤔 Η Evga έχει διαφορετικές εκδόσεις με διαφορετικές ταχύτητες στο Clock. Ποια όμως η διαφορά; και η μικρότερη δεν κλοκαρεται το ίδιο; Απλα ερχονται με διαφορετικο clock speed απο μαμα δεν εχουν αλλες διαφορες εκτος ισως αν η πιο ακριβη εχει καλυτερο binned στο chip και σηκωνει παραπανω overclocking. 4 λεπτά πριν, ShooterX είπε 30% πανω απο γενια σε γενια
Prospector8 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ??!?? Γαμωωωω!!! Βγαλανε το DVI?!?!? WHY?!? Πωωω ρε πουστη νιλα! Και με την οθόνη που έχω αμφιβάλω αν θα κανει και ο converter απο dvi σε hdmi.. Πουθενα δεν διαβασα κατι τετοιο, μου ξέφυγε τελείως ομως..
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Prospector8 είπε ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ??!?? Γαμωωωω!!! Βγαλανε το DVI?!?!? WHY?!? Πωωω ρε πουστη νιλα! Και με την οθόνη που έχω αμφιβάλω αν θα κανει και ο converter απο dvi σε hdmi.. Πουθενα δεν διαβασα κατι τετοιο, μου ξέφυγε τελείως ομως.. Μεγάλε τι οθόνη έχεις; Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από Acmilangr2
Prospector8 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Qnix 27" ξεκλειδωμενη στα 120hz,δεν ήθελα να την αλλάξω αλλα με τις μλκιες λ κάνει η nvidia μου φαίνεται οτι ειμαι αναγκασμενος.. Παρήγγειλα να ερθει αύριο πρωί ενας dvi-i σε hdmi αντάπτορας και αμα δεν κανει καηκαμε..
optimus prime Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Prospector8 είπε ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ??!?? Γαμωωωω!!! Βγαλανε το DVI?!?!? WHY?!? Πωωω ρε πουστη νιλα! Και με την οθόνη που έχω αμφιβάλω αν θα κανει και ο converter απο dvi σε hdmi.. Πουθενα δεν διαβασα κατι τετοιο, μου ξέφυγε τελείως ομως.. Δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος αλλα υπαρχουν converter απο display port σε dvi που σε 1440p περνανε 60hz και σε 1920x1080p περνανε120hz.. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από optimus prime
Prospector8 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Εψαξα και ειδα ότι με display port dvi-i σε display port δεν υπάρχει παρα μέχρι 1080p,αν ξέρεις οτι υποστηρίζει και 1440p εχεις κάποιο λινκ? Ευχαριστώ
optimus prime Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Prospector8 είπε Εψαξα και ειδα ότι με display port dvi-i σε display port δεν υπάρχει παρα μέχρι 1080p,αν ξέρεις οτι υποστηρίζει και 1440p εχεις κάποιο λινκ? Ευχαριστώ Απο ολα εχω ναι,για κοιτα εαν σου κανει.. https://www.amazon.co.uk/StarTech-com-DisplayPort-Active-Adapter-Converter-Black/dp/B00A493CNY Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από optimus prime
ROG-X Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψαχνω μια 2080ti απεγνωσμενα στο Ελλαντα, δινω μεχρι 2.000 geuro με προτομη του Λαφαζανη! Ακυκλοφορητα... Τελικα πηρε κανεις 2080ti ? ή ακομα περιμενουμε τα courier απο Ευρωπη ? Οκτωβριος μπηκε και δεν θα προλαβουμε τα καναρινια... Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από ROG-X
BabisTs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Εγώ πάντως προμηθεύτηκα ένα displayport καλώδιο (για να σηκώνει τα 144hz) διότι είχα δει την ξενερα με την απουσία του DVI-D... 1
optimus prime Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, ROG-X είπε Ψαχνω μια 2080ti απεγνωσμενα στο Ελλαντα, δινω μεχρι 2.000 geuro με προτομη του Λαφαζανη! Ακυκλοφορητα... Τελικα πηρε κανεις 2080ti ? ή ακομα περιμενουμε τα courier απο Ευρωπη ? Οκτωβριος μπηκε και δεν θα προλαβουμε τα καναρινια... Εχω βαλει αγγελια μια αλλα δεν ειναι απο Ελλαντα..
Prospector8 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, optimus prime είπε Απο ολα εχω ναι,για κοιτα εαν σου κανει.. https://www.amazon.co.uk/StarTech-com-DisplayPort-Active-Adapter-Converter-Black/dp/B00A493CNY Πρέπει να είναι Dvi-i δλδ με σταυρό στην άκρη αλλιώς δεν θα παίξει. 😕
Προτεινόμενες αναρτήσεις