Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Zaknafein είπε @Fulgore Ακόμα κι έτσι, το να έχεις για 2 χρόνια το κεφάλι σου ήσυχο και να ξέρεις ότι έχεις πραγματικό after-sales (και όχι lip) service, μετράει τρελά. Δεν αντιλεγω βεβαια προσωπικα δεν με καλυπτει στο κομματι της μεταπωλησης,γιαυτο και δεν προτιμω απο amazon αγορα καρτας. Πολυ καλυτεροι σε αυτο ειναι στην evga που απλα μεταφερεται ο σειριακος στον επομενο αγοραστη χωρις πολλα πολλα.
Qless Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 @Zaknafein Mόλις μπορέσω θα ανεβάσω είμαι στην δουλειά τώρα..., αλλά επειδή το έτρεξα και το firestrike βγάζει σίγουρα λίγο λιγότερο από την 1080Τi δεν θυμαμαι νούμερα θα το ανεβάσω αργότερα
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Qless είπε αν πάει κάποιος τώρα να σκάσει 700€ να πάρει μια του κουτιού 1080Τi πόσο θα χαροπαλεύει να την σπρώξει σε 2 χρόνια π.χ. που θα κοντευει τα 4 χρόνια από την παρουσιάση της, ή αλλιώς τι τιμή πιάνει μια 980Τi τώρα στα μτχ? όλοι θα προτιμήσουν μία 1070 φυσιολογικά και όχι ενα μοντέλο 2 γενιές πίσω Η διαφορα μεταξυ 980ti και 1070 ειναι οτι αν καποιος την 980ti την αγορασε day one τοτε αυτη θα ειναι τωρα εκτος εγγυησης σαν καρτα του 2015. Ενω η 1070 σαν καρτα του 2016 θα εχει ακομα εγγυηση,αρα και θα πουληθει και ακριβοτερα. Επισης στην συγκριση 980ti και 1070 να σου θυμισω οτι η τοτε ti ειχε λιγοτερη vram απο την 1070 εκτος των αλλων,κατι που οπως εχουμε δει σε υψηλοτερες αναλυσεις κανει την διαφορα,ενω φετος αυτο εχει γυρισει αναποδα. Τελος ξεχνας κατι πολυ απλο στο παραδειγμα σου. Αυτος που θα δωσει 700ευρω σημερα για 1080ti ηδη θα εχει γλυτωσει 200-300ευρω απο τις τιμες των 2080,αρα και 50ευρω φθηνοτερα να την δωσει αργοτερα την 1080ti(εντος εγγυησης φυσικα)σε σχεση με την 2080,παλι κερδισμενος ειναι. Η 1080ti δεν αξιζει μονο στην περιπτωση που κοστιζει πανω κατω τα ιδια με την 2080 οπως για παραδειγμα απο Ελλαδα οι καλες Msi https://www.skroutz.gr/s/11862671/MSI-GeForce-GTX-1080-Ti-11GB-Gaming-X-GTX-1080-TI-GAMING-X-11G.html https://www.skroutz.gr/s/15870795/MSI-GeForce-RTX-2080-8GB-Gaming-X-Trio.html Τελος υπαρχει και μια μεριδα κοσμου η οποια επειδη δεν την καλυπτουν οι τιμες σε καινουργιες 2080 και 1080ti,προτιμαει να αγορασει κατι φθηνοτερο τυπου 1080/1070ti με τα μισα περιπου χρηματα και να κρατησει την διαφορα για την επομενη γενια. Δεν ειναι ολα δηλαδη ασπρο μαυρο του στυλ τι αξιζει περισσοτερο 1080ti,2080 ή 2080ti για αγορα καινουργιας. Ασχετως του τι γραφεται στα forum,η πλειοψηφια μεχρι σε Full hd παιζει ουτως ή αλλως. 4 1
Qless Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Kαλά πολλά μπορεί και ίσως υπάρχουν, και ο καθένας έχει την δική του οπτική όπως και εγώ παρέθεσα την δική μου παραπάνω...έκαστος και οι επιλογές του
optimus prime Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Υπαρχουν 2 καρτες σε stock για λιγο ακομα για οποιον ενδιαφερεται.. https://www.caseking.de/pc-komponenten/grafikkarten/nvidia/geforce-rtx-2080-ti
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Qless είπε Kαλά πολλά μπορεί και ίσως υπάρχουν, και ο καθένας έχει την δική του οπτική όπως και εγώ παρέθεσα την δική μου παραπάνω...έκαστος και οι επιλογές του Προφανως,ειδικα αν σκεφτουμε οτι η πλειοψηφια ουτε καν 1440p 60hz monitor δεν εχει. Βασικα πιο πολυ προβλημα εχω προσωπικα με τα ιδια τα παιχνιδια που θα κυκλοφορησουν παρα με τις τωρα τιμες των Turing. Δηλαδη ακομα και την 2080ti να αγοραζα αυριο που λεει ο λογος,ειναι ελαχιστα τα παιχνιδια που περιμενω στο pc μεχρι πχ τον Φεβρουαριο-Μαρτιο για να πεις οτι θα αξιοποιηθει αμεσα η παραπανω δυναμη. Παιζει και αυτο το ρολο του για τον καθενα.
Zaknafein Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 @Qless Ηρέμησε τρελέ μου, δεν απαίτησα να διακτινιστείς για να τρέξεις FS (που θα μπορούσα, αφού είσαι ο Q υποτίθεται )! Νομίζω πάντως το έχουμε εξαντλήσει, μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθένας μπορεί να επιλέξει όπως νομίζει, δεν χρειάζεται να γεμίσουμε άλλες 50 σελίδες το θέμα για τις τιμές, ειδικά εφόσον τελείωσαν και τα "καλά" bundles από EVGA που είχαν ένα σημαντικό όφελος. Και μην κοροϊδευόμαστε, στο high-end/enthusiast κομμάτι, το vfm είναι στα τάρταρα εξ'ορισμού σχεδόν. Καιρός είναι να περάσουμε στην επόμενη "φάση" με νουμεράκια, εντυπώσεις από τις διάφορες υλοποιήσεις και ενημερώσεις για διαθεσιμότητα για αυτούς που είναι με το δάχτυλο στην σκανδάλη για αγορές (καλή ώρα όπως το autobot παραπάνω). 2 1
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 λόγω επιπλέον 3GB της 1080ti μπορούν να υπερτερήσουν ποτέ σε σχέση με την 2080;
Zaknafein Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε λόγω επιπλέον 3GB της 1080ti μπορούν να υπερτερήσουν ποτέ σε σχέση με την 2080; Θεωρητικά ναι, πρακτικά δεν ξέρω πόσο συχνά θα είναι τέτοια φαινόμενα, αν δεν μιλάμε για modding με βαριά texture packs κτλ.
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Zaknafein είπε @Qless Νομίζω πάντως το έχουμε εξαντλήσει, μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθένας μπορεί να επιλέξει όπως νομίζει, δεν χρειάζεται να γεμίσουμε άλλες 50 σελίδες το θέμα για τις τιμές, ειδικά εφόσον τελείωσαν και τα "καλά" bundles από EVGA που είχαν ένα σημαντικό όφελος. Και μην κοροϊδευόμαστε, στο high-end/enthusiast κομμάτι, το vfm είναι στα τάρταρα εξ'ορισμού σχεδόν. Καιρός είναι να περάσουμε στην επόμενη "φάση" με νουμεράκια, εντυπώσεις από τις διάφορες υλοποιήσεις και ενημερώσεις για διαθεσιμότητα για αυτούς που είναι με το δάχτυλο στην σκανδάλη για αγορές (καλή ώρα όπως το autobot παραπάνω). Δεν αντιλεγω αλλα δυστηχως η τωρινη εικονα στην Ελληνικη αγορα(που ενδιαφερει τους περισσοτερους που για δικους τους λογους κοιτανε απο Ελλαδα κυριως)δεν βοηθαει πολυ στο παραπανω,με μολις 2-3καταστηματα στην καλυτερη να εμφανιζουν για παραγγελια τις νεες καρτες και να υπαρχει και προβλημα διαθεσιμοτητας απο την ιδια την nvidia. Και πανω σε αυτο δες πχ ποσες μερες γραφει το Msystems για την φθηνοτερη gigabyte 2080ti του. 1-1.5 μηνα αναμονη. https://www.msystems.gr/index.php?category=1625&product=25699 Ακομα και το Πλαισιο με τις υψηλες τιμες του ολες κατοπιν παραγγελιας τις εχει https://www.plaisio.gr/search.aspx?query=2080&catalogue=all&mode=searchlist Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore
BabisTs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Dinoel είπε από που την πήρες την strix γιατί ενδιαφέρομαι. Spoiler caseking..... 2
Qless Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δε ξέρω πώς γίνεται η διαχείρηση της μνήμης σε κάθε αρχιτεκτονική πάντως στο FM 7 στην ίδια πίστα με βροχή με τα settings 4K maxed, ultra, τίποτε στο dynamic και 8Χ ΑΑ η 1080Τι έφτανε 7600mb vra, usage ενώ με την 2080 είδα μέχρι 6700, αν δεν γράφει βλακείες το msi ab.... πάντως ήταν και ο μόνος τίτλος που είχα παραπάνω fps από την 1080Τι, ετσι και αλλιώς η 2080 φτάνει τα 512gb/s bandwith , ενώ η 1080Τi 540gb/s και στις δύο περιπτώσεις είναι υπέραρκετο
BabisTs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλύτερα temps και η giga από την msi duke /trio X και στην 2080ti......απλά τους έκατσε πατάτα πυρήνας (max 1950mhz)...... https://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_rtx_2080_ti_gaming_oc_11g_review,8.html Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από BabisTs 2
pabou13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 33 λεπτά πριν, optimus prime είπε Υπαρχουν 2 καρτες σε stock για λιγο ακομα για οποιον ενδιαφερεται.. https://www.caseking.de/pc-komponenten/grafikkarten/nvidia/geforce-rtx-2080-ti Δεν ισχυουν αυτα τα στοκ που βγαζουν για πολυ μικρες περιοδους, ειχα τσιμπησει μια gigabyte με αυτο τον τροπο ενω εδειχνε διαθεσιμη και μετα απο λιγο μου εστειλαν οτι ειναι λαθος και δεν εχουν καρτα ουτε για δειγμα! Πριν δυο τρεις μέρες: Hello, thank you for your eMail and order. Unfortunately all RTX 2080 TI cards are sold out and we don't have detailed delivery dates yet. Mit freundlichem Gruß; Best Regards Caseking Service Caseking GmbH
optimus prime Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, pabou13 είπε Δεν ισχυουν αυτα τα στοκ που βγαζουν για πολυ μικρες περιοδους, ειχα τσιμπησει μια gigabyte με αυτο τον τροπο ενω εδειχνε διαθεσιμη και μετα απο λιγο μου εστειλαν οτι ειναι λαθος και δεν εχουν καρτα ουτε για δειγμα! Πριν δυο τρεις μέρες: Hello, thank you for your eMail and order. Unfortunately all RTX 2080 TI cards are sold out and we don't have detailed delivery dates yet. Mit freundlichem Gruß; Best Regards Caseking Service Caseking GmbH Δεν προλαβες,οχι οτι δεν ισχυουν.. Οποιος προλαβει πρωτος ειναι η φαση τον τελευταιο καιρο.. Μολις μου εστειλαν μνμ απο την Γερμανια,ερχεται ο Δουκας.. Εαν θελει καποιος την Palit ας μου στειλει μνμ αλλιως θα την γυρισω πισω.. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από optimus prime
Προτεινόμενες αναρτήσεις